|
|
האמת? מאכזב!
ראיתי את הביקורת:
tgspot.co.il/htc-one-x-hands-on-2/ וצפיתי בסרטון ההדגמה,
זה אכן נכון מה שרושמים שם בביקורת לגבי ה"תקיעות"
בנוסף, זה אכן נראה שחוץ מקצת "פירוטכניקה" , יש במכשיר חסרונות, כמו שציינו שם, שכבר לא נשמע מכך שההשקעה בו נותנת אכן תמורה טובה למחיר
ההפרש בינהם לא מהותי, מכיוון שחשוב לזכור שהHTC מכיל מעבד של Nvidia שכרגע אל תואם לכל האפליקציות הקיימות.
בנוסף, לסוני יש את המסך החד בעולם, למרות שה-HTC לא רחוק ממנו בכלל.
לשניהם יש יתרונות וחסרונות.
1. המחירים יורדים כל הזמן, אך אם יש צורך מידי במכשיר אני לא משוכנע שההמתנה כ"כ תשתלם ברמה שתפצה על ההמתנה.
2. לשניהם יש קהילות זהות פחות או יותר, HTC נחשבים לדיי בסדר בתמיכה למכשירים קודמים.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
לא הצלחתי לצוטט את ההודעה הזאת:
"1. המחירים יורדים כל הזמן, אך אם יש צורך מידי במכשיר אני לא משוכנע שההמתנה כ"כ תשתלם ברמה שתפצה על ההמתנה.
2. לשניהם יש קהילות זהות פחות או יותר, HTC נחשבים לדיי בסדר בתמיכה למכשירים קודמים.[/QUOTE]"
אין צורך במכשיר מיידי,אבל גם אם לא, אני מניחה שמכשיר הדגל החדש, אם הנוכחי הושק רק עכשיו, לא יצא לפחות בתקופה של השנה הקרובה.
תקרא שוב את התגובות, ראה תגובה של הפיזקאי ותראה גם את הסרטון
נערך לאחרונה על ידי יעל01; 10-07-2012 בשעה 14:27.
"
אין צורך במכשיר מיידי,אבל גם אם לא, אני מניחה שמכשיר הדגל החדש, אם הנוכחי הושק רק עכשיו, לא יצא לפחות בתקופה של השנה הקרובה.
תקרא שוב את התגובות, ראה תגובה של הפיזקאי ותראה גם את הסרטון[/QUOTE]
אכן קרו כמה פעמים שהוא נאלץ ללחוץ על אותו כפתור פעמיים,זה קורה בכל המכשירים כשאתה לא לוחץ טוב.
המכשיר הזה הוא פשוט פצצה,
ציטוט של חברת פורום אנדרואיד "מצויין מכל הבחינות!
בהתחלה היתה לי התלבטות אם לחכות שהגלקסי 3 יגיע לארץ אבל אחרי מחקר מעמיק הבנתי שהHTC ONE X כל כך קרוב עליו (בחלק מהתכונות הוא אפילו עדיף מהגלקסי) כך שקניתי בסוף אותו, ואני ממש מרוצה!
סוף סוף מכשיר שאני לא צריכה לחכות לו אלא עובד בקצב שלי, עיצוב מדהים, ולמרות הגודל שלו נוח מאוד וטבעי ביד.
בקיצור ממליצה בחום "
* * *
אם הצורך הוא במכשיר עכשיו, אז המתנה של כמה חודשים אין לה סוף, כי גם אז, תוך כמה חודשים יצאו מכשירים חדשים יותר.
* * *