קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה| איזה ספר לדעתכם הוא הספר הטוב ביותר?
    על ידי yossipan0 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-05-2011, 12:43
  2. שיר אינסטרומנטלי הטוב ביותר?
    על ידי בלובוי בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 23:32
  3. תגובות: 28
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 21:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

מה הספר הטוב ביותר בתחום

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה הספר הטוב ביותר בתחום

שלום,בתור אחד שרוצה להכנס לתחום
    מה הספר שכל אחד אישית הכי ממליץ ולמד ממנו הכי הרבה?

קראתי את הספר של גאמבלר ואת אלה של סטייל.

ומה לגבי ספרים של חברות ישראליות?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

הכל אותו חרא.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

אם אתה מעוניין להיכנס לתחום וליצור מה שנקרא "גיים טבעי" אני ממליץ שלא להתקרב לספרים.
    ברגע שתתחיל לקרוא ספרים אתה תלמד רק את השיטות , הדרכים והמשפטים מאותו הספר ותהיה כמו רובוט :

אתה תהיה מוגבל למקום מסוים , לבחורה מסוימת, לסיטואציה מסוימת ותהיה תלוי בתשובה מסוימת וברגע שאחד מהם ישתנה אתה פשוט תתקע ולא תדע להמשיך.
    לכן אני אישית רואה לנכון להתחיל מ-0 אך ורק לפי הניסיון האישי שלך. - כלומר לצאת לרחוב , לים , פאבים , מועדונים , ספרייה או לשירותים ציבוריים ( איפה שאתה מרגיש בנוח ) ולהתחיל עם בנות , לפתוח שיחה .. לראות מהן הנקודות שאתה נתקע בהן , ללמוד כיצד אפשר להתגבר על הנקודות האלה ולהמשיך הלאה.

ככה תוך מס' חודשים תוכל להגיע לרמה שלא משנה באיזה מקום , איזו סיטואציה או אם הבחורה יושבת לבד או עם עוד חבורה של בנים ובנות אתה פשוט תיגש, תפתח סט ותתחיל איתה.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

בולשיט.
    זה מתכון מצויין כדי ללחוץ על פול גז בניוטרל. יש דרכים ויש דרכים והכל זה לפי העדפה אישית. אני ממליץ לראות כמה סרטונים ביוטיוב ולצאת לנסות את זה. או להתמקד בשיטה אחת ספציפית ולחרוש אותה (שזאת הדרך שתקדם אותך הכי מהר). אחרי שהבנת קצת מה הולך בשטח ואיך ליישם את זה, צא בצורה חופשית. ככה תמיד יש לך על מה להישען.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

איזה קשקוש אנשים כותבים כאן...

ברורר שתקרא איזה ספר או שניים! מה שקראת לדעתי מספיק, מה שכן, בצורה כללית ביותר תקרא את הספר של מיסטרי. הוא עוזר לך להבין את הקונספט בגדול.

ותלך לפי העקרנונות האלו אבל בדרך שלך. זה אומר שאתה קורא את הספר, עדיף בהתחלה רק חצי ממנו ואחרי חודש עוד חצי ובזמן בניים אתה מתאמן על מה שקראת. באימא שלי שאנשים שכחו שזה תחום. זה לא מה שיוצא אני מרוצה. אם יש לך איזה 12 שנים מיותרות תצא לבד לשטח ואל תקרא כלום. אם הזמן שלך יקר לך תקרא קצת ובין את הגישה, ואז תצא... כל פעם שאתה נתקל במשהו חדש, אל תפתח תיאוריה לבד, תקרא על זה קצת ותתקן את עצמך.

חחחח איזה בולשיט "תצא בלי לקרוא כלום" זה כמו שתשווה מישהו שלמד רפואה מנסיון אישי, ובטח כמה אנשים הוא הרג בדרך (אנשים = סטים לא מנוצלים/שרופים) למישהו שלמד רפואה מספרים וצמחי מרפא וכל תורת הגוף והאורגוניזם (= לבן אדם שקרא על הטכניקה של התחום, ועם המידע הזה הוא התחיל את המסע שלו).

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    איזה קשקוש אנשים כותבים כאן...

ברורר שתקרא איזה ספר או שניים! מה שקראת לדעתי מספיק, מה שכן, בצורה כללית ביותר תקרא את הספר של מיסטרי. הוא עוזר לך להבין את הקונספט בגדול.

ותלך לפי העקרנונות האלו אבל בדרך שלך. זה אומר שאתה קורא את הספר, עדיף בהתחלה רק חצי ממנו ואחרי חודש עוד חצי ובזמן בניים אתה מתאמן על מה שקראת. באימא שלי שאנשים שכחו שזה תחום. זה לא מה שיוצא אני מרוצה. אם יש לך איזה 12 שנים מיותרות תצא לבד לשטח ואל תקרא כלום. אם הזמן שלך יקר לך תקרא קצת ובין את הגישה, ואז תצא... כל פעם שאתה נתקל במשהו חדש, אל תפתח תיאוריה לבד, תקרא על זה קצת ותתקן את עצמך.

חחחח איזה בולשיט "תצא בלי לקרוא כלום" זה כמו שתשווה מישהו שלמד רפואה מנסיון אישי, ובטח כמה אנשים הוא הרג בדרך (אנשים = סטים לא מנוצלים/שרופים) למישהו שלמד רפואה מספרים וצמחי מרפא וכל תורת הגוף והאורגוניזם (= לבן אדם שקרא על הטכניקה של התחום, ועם המידע הזה הוא התחיל את המסע שלו).
    אתה סתם נותן דוגמאות שלא קשורות .. גם אני יכול לתת דוגמה :

זה כמו שתיקח 2 אנשים אחד מתחיל להתאמן באמנויות לחימה באימונים קבועים והשני יושב בבית מול המחשב וקורא ספרים על אומנויות לחימה.
    אם 2 האנשים האלה יפגשו ... מי לדעתך ינצח ? ( לא נראה לי שהבחור שחרש על הספרים ) ולמה לא ?! הכל עניין של טכניקה, של ניסיון וטעויות בדרך !

אני אישית לא יודע את כל המילים והקיצורים ה"מפוארים" שכל אחד משתמש כאן , אבל כן יוצא לי להתחיל , להכיר בחורות , יוצא לי להגיע למצבים שהרבה מכאן היו רוצים ... ולא קראתי ספרים , מדריכים , מאמרים וכו' .. הכל תוך כדי ניסיון

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

וואלה לא נכון. אני נתתי דוגמא קטלנית אחושרמוטה. אתה נתת דוגמא של אחד שקורא ואחד שעושה. מה זה קשור.. אני לא יודע. כאן מדובר במקרה של אדם שבשני האופציות הוא עושה, רק שבאחת מהן הוא קורא חומר לפני זה ובמקרה שני הוא לא קורא חומר =לפני זה. הדוגמא שלי מעולה, אני בקלות יכלתי לתת את דוגמת הכדורסל או את דוגמת אומניות הלחימה הקלאסית, לא נתתי אותן כי זה לא מתאים.

ולגביך... אתה למדת מנסיון. חחחח כדי לדעת משהו לגבי אנשים אחרים אתה צריך לבדוק לפחות אלף איש. אז אל.

ועוד דבר...האם אתה מזיין כמו כוכב רוק? התשובה היא לא. האם אתה אליל ומצליח עם הבחורות המושכות והסקסיות ביותר? האם הן מתות עליך ונופלות מקסמיך? - גם לא. אחרת לא היית כאן.

אז להגיד שזה יעיל ואפשרי להיות פיקאפר תותח רק מניסיון ובלי לשרוף 10 שנים בדרך - אני לא חושב.

פיקאפ זה אומנות פיתוי. זה לא "איך להיות סבבה עד סבבה פלוס עם בנות =]".
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 12-07-2012 בשעה 01:55.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    וואלה לא נכון. אני נתתי דוגמא קטלנית אחושרמוטה. אתה נתת דוגמא של אחד שקורא ואחד שעושה. מה זה קשור.. אני לא יודע. כאן מדובר במקרה של אדם שבשני האופציות הוא עושה, רק שבאחת מהן הוא קורא חומר לפני זה ובמקרה שני הוא לא קורא חומר =לפני זה. הדוגמא שלי מעולה, אני בקלות יכלתי לתת את דוגמת הכדורסל או את דוגמת אומניות הלחימה הקלאסית, לא נתתי אותן כי זה לא מתאים.

ולגביך... אתה למדת מנסיון. חחחח כדי לדעת משהו לגבי אנשים אחרים אתה צריך לבדוק לפחות אלף איש. אז אל.

ועוד דבר...האם אתה מזיין כמו כוכב רוק? התשובה היא לא. האם אתה אליל ומצליח עם הבחורות המושכות והסקסיות ביותר? האם הן מתות עליך ונופלות מקסמיך? - גם לא. אחרת לא היית כאן.

אז להגיד שזה יעיל ואפשרי להיות פיקאפר תותח רק מניסיון ובלי לשרוף 10 שנים בדרך - אני לא חושב.

פיקאפ זה אומנות פיתוי. זה לא "איך להיות סבבה עד סבבה פלוס עם בנות =]".
    שמע אני לא מזיין כמו כוכב רוק , ולא מביא דוגמניות ואני לא יושב בבית ומקבל טלפונים מדוגמניות שמתחננות לצאת איתי.
    אבל ... כן מזיין קבוע , כן מסוגל לגשת לבחורה ברחוב , לפתח איתה שיחה , לקחת מס' טלפון - להיפגש איתה ולאחר מכן לסיים את זה אצלי ,אצלה או באוטו.

אבל עזוב לא באנו לדבר עלי.
    יש לנו דעות שונות וזה סבבה מכבד את הדעה שלך , תכבד את שלי גם.
    מה שניסיתי להסביר הוא שאם הוא יתחיל לקרוא יותר מדי ספרים , מדריכים וכל השטויות האלה הוא יתקע בעתיד ולמה זה ?!
    בגלל זהוא יתרגל לשיטה מסוימת , יהיה תלוי במצב מסוים יהיה תלוי בכל כך הרבה דברים שב"LIVE" יכולים להשתנות וזה לא יהיה לו מה לעשות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

איי אס פי, בתור אחד שלמד אומנויות לחימה, יש שם גם לא מעט תאוריה בהתחלה
    נכון שזה 10% תאוריה וכל השאר זה אימונים, אבל אתה צריך להבין איך לעשות את זה נכון לפני שאתה עושה את זה. לא משנה מה אתה לומד. גם כדורסל אגב. ברור שאפשר ללמוד לבד, השאלה היא כמה זה יהיה יעיל.

אגב גם דעתי על ספרים בפיקאם היא שזה אולי 10%. 15% לכל היותר. דיברתי על זה בסרטון שהעלאתי כאן באחד השרשורים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect