אז לפני שאני מתחיל אני יודע שאתם כבר יודעים את זה וגם אני יודע את זה טוב מאוד גם על בשרי אבל אני אתן לכם קשר יותר קיצוני.
אני לא יכול לפרט מפני שאין לי דרך לדעת שאנשים שאני לא רוצה שיסתכלו יסתכלו על זה, במידה ותהיה לי גישה למתקדמים מבטיח לפרט שם אם זה מעניין מישהו.
בקיצור הכרתי בחורה ממש יפה, דוגמנית שנראית ממש טוב וכל היום מתחילים איתה מסתכלים עליה, יצא שלא הייתה לי האפשרות לצאת איתה. לכן ויתרתי על הרעיון הזה בכלל והתחלתי להיות ידיד שלה, עכשיו, מה שאני עושה בדר״כ במידה ואני ידיד זה פשוט ליצור משיכה ולא להיראות כמו ידיד הומו.
העניין שפה זה לא קרה בגלל אותה סיבה שלא יכולתי לצאת איתה (מצטער על החוסר פירוט) לכן לא עשיתי כלום במודע ומהר מאוד הפכתי לידיד ההומו (וכשהיא רוצה שאני ילך איתה לקנות חזייה לדעתי זה מקנה לי את התואר) שמדברים איתו על הכל ומתקשרים אליו כדי להתעודד.
עכשיו איפה התפנית ? היא מרגישה אליי משהו ורוצה להיות איתי, התחרמנו אחד על השני במשך 4 שעות ומפה אני שוקל את הקשר הזה.
מה הסקתי מהמקרה :
אני מושך - כשאני במודע אומר לעצמי שאין צורך להשתמש בשום כלי משיכה ואני מגיע למצב של משיכה בכל זאת זה אומר שאני משדר מיניות בנורמה.
גם ידיד הומו יכול לזיין (ויכולתי פשוט לא רציתי) לכן לא לשלול שום קשר ידידותי שאתם מעוניינים לקדם אותו.
פיקאפ זה לא מדע מדוייק - גם אם גרמתי לה להימשך אליי בהתנהגות, ברור שלא פעלתי וכמובן שלא התנהגתי רוב הזמן לפי הספר לכן אל תשללו דרך מסויימת שלכם, לא חסרים טבעיים שסיגלו לעצמם גישה ואני בטוח שלא כל הגישות תואמות לספר.
זהו, מה אתם אומרים ? ידיד הומו יכול לזיין או שסתם התמזל מזלי ?

ציטוט ההודעה