נכתב במקור על ידי DoodleJump חחחחחחחחחחחחח בחרתי 2 לפני אחי יש לי שאלה לישאול ואני לא יודע לאיזה פורום לשייך אותה היא קשורה לצבע עניים
נכתב במקור על ידי Gots אחי יש לי שאלה לישאול ואני לא יודע לאיזה פורום לשייך אותה היא קשורה לצבע עניים מה השאלה?
נכתב במקור על ידי DoodleJump חחחחחחחחחחחחח בחרתי 2 לפני אבל אני יותר בכיר אז... ואיזה שאלה דבר יה
נכתב במקור על ידי DoodleJump מה השאלה? למה משתנה לי צבע העניים מירוק לתכלת אפור? כשאני כועס ירוק וכשאני שמח זה מעורבב ירוק ותכלת אפור מוזר כזה
נכתב במקור על ידי CRAISER אבל אני יותר בכיר אז... ואיזה שאלה דבר יה אתה יותר בכיר בשניצל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח GOTYA!
נכתב במקור על ידי Gots למה משתנה לי צבע העניים מירוק לתכלת אפור? כשאני כועס ירוק וכשאני שמח זה מעורבב ירוק ותכלת אפור מוזר כזה אני מכיר את זה, יש לך עדשות? SORRY FOR THE DABEL.
נערך לאחרונה על ידי DoodleJump; 12-07-2012 בשעה 03:47.
נכתב במקור על ידי DoodleJump אני מכיר את זה, יש לך עדשות? SORRY FOR THE DABEL. לא זה כל הקטע שאין לי כלום ... זה מעצמו
נכתב במקור על ידי DoodleJump אתה יותר בכיר בשניצל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח GOTYA! סעמק רשמתי GOTYA בגוגל תמונות בשביל להבין על מה דיברת וראיתי תמונה ממש לא נעימה בשורה 4 באמצע של התמונות שם. תחפש ותיראה
נערך לאחרונה על ידי CRAISER; 12-07-2012 בשעה 03:48.
נכתב במקור על ידי Gots לא זה כל הקטע שאין לי כלום ... זה מעצמו אני מכיר את זה אבל אני לא יודע למה זה... תשאל רופא עיניים או משהו. נכתב במקור על ידי CRAISER סעמק רשמתי GOTYA בגוגל תמונות בשביל להבין על מה דיברת וראיתי תמונה ממש לא נעימה בשורה 4 באמצע של התמונות שם. תחפש ותיראה חח הזה עם שני הכדורים והמקל?
יש לך תשובה לזה?????????????
נכתב במקור על ידי Gots יש לך תשובה לזה????????????? יש לך כוחות על טבעיים
נכתב במקור על ידי Gots יש לך תשובה לזה????????????? I alredy told you, ASK A FUKCING DOCTOR.
נכתב במקור על ידי CRAISER יש לך כוחות על טבעיים לאא ... והתמונה שיצא לי כשחיפשתי את המילה ההיא זה :
נכתב במקור על ידי Gots לאא ... והתמונה שיצא לי כשחיפשתי את המילה ההיא זה : לי יצא:
נערך לאחרונה על ידי DoodleJump; 12-07-2012 בשעה 03:55.
נכתב במקור על ידי DoodleJump לי יצא: קישור פגום תתקן .. ויש לי כוחות על טבעעים אני יכל לדמיין פורנו..
חוקי הפורום