נכתב במקור על ידי Gots קישור פגום תתקן .. ויש לי כוחות על טבעעים אני יכל לדמיין פורנו.. תיקנתי ואני יכול לא רק לדמיין
נכתב במקור על ידי DoodleJump תיקנתי ואני יכול לא רק לדמיין נו גם את זה אני יכל ... אבל כוח המחשבה שלי כל כך חזק שאני רואה את זה בחדר שלי ... (במחשב)
נערך לאחרונה על ידי Gots; 12-07-2012 בשעה 03:59.
נכתב במקור על ידי Gots נו גם את זה אני יכל ... אבל כוח המחשבה שלי כל כך חזק שאני רואה את זה בחדר שלי ... (במחשב) בטח עכשיו אלירן הזה יקום וינעל את האשכול. באיזה שעות הוא קם? 6 זה עדיין פאקינג לילה!!!
נכתב במקור על ידי DoodleJump בטח עכשיו אלירן הזה יקום וינעל את האשכול. באיזה שעות הוא קם? 6 זה עדיין פאקינג לילה!!! חחח מאנייק זה ... אין לו טיפת כבוד טוב הוא יראה את זה הוא יתן לי כאפה לא שהוא יכל אאבל עדין איזה כאפה למשתמש שלי
נערך לאחרונה על ידי Gots; 12-07-2012 בשעה 04:06.
נכתב במקור על ידי Gots חחח מאנייק זה ... אין לו טיפת כבוד טוב הוא יראה את זה הוא יתן לי כאפה לא שהוא יכל אאבל עדין איזה כאפה למשתמש שלי לא הבנתי :/
נכתב במקור על ידי DoodleJump לא הבנתי :/ הוא ילד כאפות מה יש להבין?
נכתב במקור על ידי CRAISER הוא ילד כאפות מה יש להבין? הוא כתב: " הוא ייתן לי כאפה "
נכתב במקור על ידי DoodleJump הוא כתב: " הוא ייתן לי כאפה " נו? לא התכוונתי לאלירן
נכתב במקור על ידי CRAISER נו? לא התכוונתי לאלירן : נכתב במקור על ידי Gots חחח מאנייק זה ... אין לו טיפת כבוד טוב הוא יראה את זה הוא יתן לי כאפה לא שהוא יכל אאבל עדין איזה כאפה למשתמש שלי הבנת מה הבעיה?
הבא שמגיב מקבל סרט אחד במתנה מהאשכול הזה!
נכתב במקור על ידי DoodleJump הבא שמגיב מקבל סרט אחד במתנה מהאשכול הזה! בעע.
נכתב במקור על ידי noamXD בעע. אמרתי הבא שמגיב, לא הבא שמקיא. חח סתם תבחר איזה סרט שבא לך משם ותכתוב שם לפי הטופס
נערך לאחרונה על ידי DoodleJump; 12-07-2012 בשעה 04:32.
נכתב במקור על ידי DoodleJump אמרתי הבא שמגיב, לא הבא שמקיא. חח סתם תבחר איזה סרט שבא לך משם ותכתוב שם לפי הטופס שלחתי לך הודעה :/
נכתב במקור על ידי noamXD שלחתי לך הודעה :/ כמו שאמרתי לך בהודעה: Fuck yea!
נכתב במקור על ידי DoodleJump כמו שאמרתי לך בהודעה: Fuck yea! אוקיי אוקיי...עכשיו הבנתי. אז פשוט נחכה בלאט.
חוקי הפורום