מה יואב[בעלה לשעבר של טליה] הראה לגוש בתמונות מה היה שם וגוש אמר "אף פעם היא לא סיפרה לי על זה"
נערך לאחרונה על ידי גולני; 11-07-2012 בשעה 01:43.
ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- מה יואב[בעלה לשעבר של טליה] הראה לגוש בתמונות מה היה שם וגוש אמר "אף פעם היא לא סיפרה לי על זה" אתה יכול להראות לי תקטע?
נכתב במקור על ידי noamXD אתה יכול להראות לי תקטע? זה הפרק שיצא היום .......... אז אין לי קטע כרגע
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- זה הפרק שיצא היום .......... אז אין לי קטע כרגע אה... לא יודע למה קראתי ''28'' חחח...
לדעתי הוא שיקר לגוש , והראה לו תמונות "שכביכול" מראות שטליה עשתה משהו רע
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Blancos לדעתי הוא שיקר לגוש , והראה לו תמונות "שכביכול" מראות שטליה עשתה משהו רע כה גם אני. ואיך אתם יודעים כל כך הרבה פרטים על בעלה? שקוראים לו יואב,שהוא נראה ככה. אני בכלל חשבתי שהוא מת..
נכתב במקור על ידי OverPowered כה גם אני. ואיך אתם יודעים כל כך הרבה פרטים על בעלה? שקוראים לו יואב,שהוא נראה ככה. אני בכלל חשבתי שהוא מת.. בסוף פרק 38 , ששמרתי הקריאה את השם מהאנרק , אז זה הייתה הפעם הראשונה שידעתי שקוראים לו יואב גם אני חשבתי הוא מת , מסתבר שלא
נכתב במקור על ידי Blancos לדעתי הוא שיקר לגוש , והראה לו תמונות "שכביכול" מראות שטליה עשתה משהו רע מסכים
חוקי הפורום