שלום לחברי הפורום.
ברצוני לשאול כמה שאלות.
1) חוץ מליגת האלופות, איזה עוד תחרויות יש באירופה? כלומר תחרויות שהם משתתפות הקבוצות הגדולות (ברצלונה, ריאל מדריד, צ'לסי.. וכ'ו).
2) מה זה הסופר קאפ בכדורגל שמדברים עליו כל הזמן?
אשמח להסבר, תודה.
שלום לחברי הפורום.
ברצוני לשאול כמה שאלות.
1) חוץ מליגת האלופות, איזה עוד תחרויות יש באירופה? כלומר תחרויות שהם משתתפות הקבוצות הגדולות (ברצלונה, ריאל מדריד, צ'לסי.. וכ'ו).
2) מה זה הסופר קאפ בכדורגל שמדברים עליו כל הזמן?
אשמח להסבר, תודה.
|
|
יש את הליגה האירופית , משתתפים שם קבוצות קצת יותר קטנות מברצלונה וריאל , אבל עדיין קבוצות טובות כמו:
אתלטיקו מדריד , אתלטיקו בילבאו , לאציו , רומא , סטוק סיטי ועוד
סופר קאפ זה שמחזיקת הגביע , נגד האלופה נפגשות ל-2 משחקים על תואר הסופר קאפ
למשל:
בספרד , ריאל מדריד(האלופה) - ברצלונה(מחזיקת הגביע) , ובקרוב יהיה את הסופר קאפ
Welcome back Carvajal ♥
בנוסף לליגה האירופאית, יש את הסופר קאפ האירופאי. שבו מחזיקת ליגת האלופות ומחזיקת הליגה האירופאית נפגשות למשחק.
ויש גם את אליפות העולם לקבוצות שבו נפגשות מחזיקת ליגת האלופות, מחזיקת ליגת האלופות האסייתית, מחזיקת ליגת האלופות האפריקאית, מחזיקת גביע הליברטדורס, מחזיקת ליגה האלופות האוקיאנית ומחזיקת ליגת האלופות של מרכז וצפון אמריקה.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
רומא תמיד בליגת האלופות, רק בשנתיים האחרונות (בשנה הראשונה חוסר מזל, פצועים וחוסר כסף ובשנה השנייה מאמן טמבל)..
באיטליה הסופר קאפ זה משחק 1 נשמה...
לא יודע מה לגבי השאר.
(כמו באיטליה) יובנטוס (אלופה) נגד נאפולי (מחזיקת הגביע)
במידה ואותה קבוצה זוכה גם בגביע וגם באליפות (דוטרמונד למשל) היא מתמודדת נגד הסגנית שלה במקום ה2.
לא אחי, ממש לא ><...
אם תגיד לאציו אפשר להבין כי זה המקום שמתאים לה, אם תגיד סטוק סיטי גם אני אבין..
רומא לא מתאימה לליגה האירופאית בשיט...
זה כמו שאני אגיד שנה שעברה, ריאל מדריד לא זכתה 3 שנים באליפות אז זה מספק שהיא מקום 2...
הרי זה לא נכון, ריאל כן יכולה לזכות באליפות בדיוק כמו שרומא יכולה לעלות בתוך שנה אחת לליגת האלופות.....