יש פה עוד אנשים שמזהים בכל תניק שלי?
או שתהליך ההעברה מFXפי לאטרף הושלמה..
בכל מקרה, ספרו איך החיים מה חדש
המנהלים אותם מנהלים?
אה, אה ו..
שמעתם משהו מטיילר? LOL
יש פה עוד אנשים שמזהים בכל תניק שלי?
או שתהליך ההעברה מFXפי לאטרף הושלמה..
בכל מקרה, ספרו איך החיים מה חדש
המנהלים אותם מנהלים?
אה, אה ו..
שמעתם משהו מטיילר? LOL
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
אותך נגיד אני זוכר
בן כמה אתה?
שמעו אני זוכר איך הפורום הזה רק עלה לרשת לא בתור קטגורייה אלא בתור פורום
זה היה באותה תקופה , לפני ארבע שנים [הייתי פה מהראשונים, ולמעשה הפורום חוגג 4 עוד חודש]
והיה פה פשוט אליטה של אנשים
יאללה היו זמנים
באמת שהיו פה חברה שחשפו אותי לדברים ששינו לי את הצורת חשיבה
..אבל, כמו שאמרת.. עוד דבר טוב הגיע לסופו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
למה הגיע לסופו? גם אם יש פה רוב של ילדים קטנים זה לא אומר שאין מקום לחומר מעניין וחשוב. פשוט צריך להקשות טיפה את החוקים על שאלות כמו "איך לזיין את הידידה הכי טובה שלי?"
הייתי פה ממש ממש מזמן כשהייתי קטן יותר, ולא מזמן החלטתי לחזור לתחום... אני מודה שהפורום מוצף בשטויות, אבל זה לא אומר שצריך לוותר על הקהילה. אגב, אין לכם איזה פורום מתקדמים שבו אין ילדים??
צבא ושטויות.. היית די פעיל פה לא?
מתי אתה מתגייס
היה עבר שבו תרמתי לאנשים פה יותר ממה שהגיע להם
אין אני אומר לכם, מסיבה אחת הפורום הזה לא יתקדם
וזה בגלל שאנשים פשוט לא מיישמים מה שאומרים להם, אז סתם מלאים אותי בלהקליד..
כיום אני בקושי בפורום לא הגבתי או פתחתי נושא מלא זמן
מדי פעם מעיף מבט
אבל כמו שאמרתי פעמים רבות
זה תחום שאי אפשר לעזוב
..אחרי שיש לך את הידע אתה לא יכול שלא ליישם אותו בכמעט כל אינטרקציה אנושית שאני עובר בחיי היומיום
אז כן, עכשיו כל תחום הפיקאפ מסתכם בזה שאני יוצא עם חברים והם מסתכלים עלי מהצד כאילו אני איזה לא יודע מה [הם מה שנקרא AFC..] כשאני מתחיל עם זרות מוחלטות
או שאני נפגש עם שחקנים פנים אל פנים, בעיקר לדיבורים ושיח על החיים, מאחר שאתם [או מה שאמן פיתוי מייצג] זה סוג האנשים שאני אוהב להתחבר אליהם [אם אתם באמת משתעשעים ולא חיים לפי הספר..]
זהו, איזה עוד נינות חכמה אני יכול לכתוב כאן..
אה, קחו לכם כמה חודשים ללמוד NLP
אני זוכר שבמשך שנתיים אולי ניסיתי לגרום לאנשים פה להבין כמה יפיפה הNLP
כל פעם שאנשים ביקשו פה מדריכים הצעתי להם להיפגש על מנת שאראה להם ואסביר להם בלייב
למעשה, נפגשתי עם שניים, ועם שניהם יצא לי להעמיק מעט בנושא
------
נו אז ספרו מה איתכם
בזמנו (ממש מזמן) רציתי להתעמק בNLP וקניתי את הספר "הכוח הטמון במוח". לא סיימתי אותו אבל היום אני רוצה לחזור ללמוד את התחום.
מאיפה אני מתחיל? שווה לקרוא את הספר הזה להתחלה? או שיש מקורות עדיפים?
תודה
חפש באינטרנט או בפורומים אנשים שמכירים את התחום ומוכנים להעביר לך את הבסיס
ברצינות , אחרי שצברתי מעט ידע התחלית לפתח שיטות משלי על אותם עקרונות.
למשל, פעם עלה לי רעיון והחלטתי לבדוק איך הNLP יכול לבוא לידי ביטוי
בסופו של דבר קרה שהפכתי 50 שקל ל100 שקל
שילמתי למוכר ב50 הוא החזיר לי עודף מ100
=] NLP זה בהחלט דבר יפה. פסיכולוגיה במיטבה
NLP הוא הבסיס לפיקאפ. מי שלא ילמד קצת בסיס של פסיכולוגיה וקריאת שפת גוף יישאר "פיקאפר" רק בין כותלי הפורום וימשיך לקרוא את הספרים שלו בחדר הבודד שלו בלי קשר לבנות או אנשים.
בזה אתה צודק.
אבל הדוגמא שהבאת, היא לא כל כך דוגמא מובהקת לNLP אלא למוכר שככל הנראה היה עייף/מבולבול/מבוגר שסמך עליך שאתה אומר את האמת ובעצם עבדת עליו.
אני לא יתחיל פה סדנת דוקטור פיל, אבל הטריק הקטן שעשית הוא לא בדיוק NLP אלא אם כן תוכל לפרט מה היה ואיך בדיוק זה קרה.
לא עשיתי שום דבר שיכל להיראות כחריג
תוך כדי שיחה של שני משפטים מצד כל אחד ביצעתי עליו עגנתי תוך כדי מגע פיזי
מה בעצם קרה שם בתאכלס?
כשהושטתי לו יד עם שטר נוצר מגע לרגע הוא הסתכל עלי ואמרתי לו משהו לגבי זה שלמספר 100 מתאים הצבע סגול
אני מניח שאחרי זה הוא היה עסוק בצבעים והסתכל על צבע השטר, אחרי שלפני רק רגע הוכנס לו לראש שסגול=100
ומשם חזר אלי עודף של מה שהוא ראה כמאייה
אתה עכשיו בטח קולט את זה במעורפל כי לא כתבתי את זה הכי ברור
אבל זו היה עגינה של בערך 5 שניות, ולטווח נורא קצר
אולי עד היום סגול מזכיר לו 100, לך תדע
בושה למדינת ישראל אם זה מה שאתה עושה עם NLP. וחוץ מזה, זה בולשיט, לאנשים כבר יש מלא עוגנים טבעיים על כל החפצים שנמצאים בחיים שלהם. הוא יודע בדיוק וגם מעוגן אצלו שמאה זה יותר חום ולא סגול. וחוץ מזה אני יכל לבלבל מוכרים בלי שום NLP. אני לא עושה את זה.
דבר אחרון. כל דבר צריך לבדוק כמה פעמים לפני שמחליטים שזה היה "בעזרת הNLP" לך תדע אולי זה פוקס? ואני לא מדבר רק על המקרה שלך, ככה גם בפיקאפ. מה שעובד פעם אחת לא אומר שזה תכניקה. צריך לבדוק ולנסות שוב ושוב.
המשך ערב מעולה =]
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 14-07-2012 בשעה 21:06.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.