העלאתי את התיקיה
MINIDUMP.RAR
אשמח לעזרה דחוף
העלאתי את התיקיה
MINIDUMP.RAR
אשמח לעזרה דחוף
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
חיברת כרטיס מסך או זיכרון לאחרונה?
השגיאה שיש לך 0x50
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
בד"כ נובעת מזיכרון דפוק.
האם התקנת אנטי וירוס חדש לאחרונה?
המרת מחיצה ל NTFS?
בכל מקרה בצע:
התחל-CMD
תריץ את הפקודה Chkdsk /f /r תודיע לנו אם נמצאו שגיאות.
אנטי וירוס התקנתי את של קאספרקסי במקום בעבר שהיה לי של מיקרוסופט , ואגב לגביי מחיצה לא המרתי שום מחיצה מעולם ל NTFS מאז ומתמיד זה היה לי..מה שאמרת לי לעשות עשיתי תראה מה הוא נותן לי..http://www.interload.co.il/upload/1760785.png
נערך לאחרונה על ידי Familia; 05-07-2012 בשעה 03:23.
עשיתי זאת קח את התשובה אם יש שגיאות אולי,ואת האמת זה קרה אחרי אבל בעיקר במשחק פלאש מסוים באינטרנט אחרי חצי שעה בערך..
http://www.interload.co.il/upload/9359376.jpg
http://www.edisk.eu/en/download/7372..._310.91KB.html עוד מסך כחול מצורף לוג אשמח לדעת מה אתה אומר על זה דן..
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש לך בעייה עם הזכורונות שלך גם ה Dumpים הקודמים וגם ה Dump הזה מצביעים על שגיאות בזיכרון
הרץ בבקשה סריקה לזיכרונות שלך
פתח את ההתחל והקלד MdSched.exe אנטר
בחר בסרוק כעת..
המחשב יבצע ריסטרט ויתחיל בסריקה של הזכרונות תמתין בסבלנות עד שהם מסיים
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אתה קנית את האנטי וירוס או הורדת ופרצת?
אם פרצת בצע שחזור מערכת כמה שיותר מהר ותתפלל שיש לך נקודת שחזור ללפני ההתקנה של האנטי וירוס.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
האנטי וירוס הוא קאספרקסי PURE 2.0 שאני רכשתי את הרישיון בעבר (לשנתיים) הוא היה לגרסא הישנה יותר בכל אופן חייב לציין המסך הכחול קרה אחרי הרבה זמן!!
ואורי אני אבדוק זאת כעת תודה רבה .
נערך לאחרונה על ידי Familia; 12-07-2012 בשעה 06:42.
עדכון :
אז אחרי בדיקת הזכרונות עלה לי חלון צף שקוף כזה בWINDOWS שאומר לא נמצאו שגיאות בזכרון.
לפי אחד התמונות שלך נראה שהוא לא מצליח לבצע בדיקה לכונן הקשיח שלך.
לפי דעתי הכונן ככל הנראה נפגם.
אבל בכל זאת אם אתה לא מצליח לפי המלצתו הראשונה של דן לבצע סריקה בכונן הקשיח נסה להעזר בתוכנה אחרת כמו:
HDD Bad Sectors Repair 2.0
מ א ו ש ר
ברוך הבא קובי,
כבוד לנו שאתה כאן.
לפותח האשכול,
מנסיון שלי ברוב המקרים של מסכים כחולים זה דרייבר תקול בדרך כלל של כרטיס מסך או וירוסים או כמובן כמו שדן אמר התנגשויות בין תוכנות, כמובן שיש עוד הרבה סיבות אך אלה העיקריות.
בוא נתחיל מהקל אל הכבד.
בצע ובצע סריקת וירוסים עם,
עדכן אותי מה היו תוצאות הסריקה, והאם עזר לך ההפעלה נקייה ןנמשיך.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update