לילה טוב
לילה טוב!!! מי נשאר איתי עד הבוקר?
נערך לאחרונה על ידי DoodleJump; 14-07-2012 בשעה 00:30.
נכתב במקור על ידי DoodleJump לילה טוב!!! מי נשאר איתי עד הבוקר? אולי אני. אני יבדוק עם חברה שלי נרדמה
נכתב במקור על ידי aviv_b_d אולי אני. אני יבדוק עם חברה שלי נרדמה למה? אם היא לא אז אתה לא נשאר?
נכתב במקור על ידי dOrBh לילה טוב תקשיבו לשיר חובה!!!! הגירסא הראשונה יותר יפה!! שיר נדיר !!!!!!!!!!!
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי DoodleJump לילה טוב!!! מי נשאר איתי עד הבוקר? אני
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי DoodleJump למה? אם היא לא אז אתה לא נשאר? עם היא לא אז אני ילך עליה [לא שגיאת כתיב ]
נערך לאחרונה על ידי Sex Devil; 14-07-2012 בשעה 00:37.
נכתב במקור על ידי dOrBh גלידה בוריס? בן כמה אתה? מה הקטע עם השם?? מה השם האמיתי שלך כן? אני בן 34 השם? אילן החוטף אמר לי לשים לצחוקים אין סימן שאלה אז זה לא שאלה לא עונה
קוראים לי חומוס
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אני סבבה לילה טוב
נכתב במקור על ידי DoodleJump סבבה לילה טוב טוף , היא ערה עוד עשרים דקות אני זז אליה
דאמט משעמם
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep דאמט משעמם רוצה לצפות בסרטון של קורל יצחק איתי ופדובר?
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס רוצה לצפות בסרטון של קורל יצחק איתי ופדובר? אני רןצהה סרט טוב,וסיגרייההה
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אני רןצהה סרט טוב,וסיגרייההה סרט טוב? הדיקטטור אמרו לי זה טוב
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס סרט טוב? הדיקטטור אמרו לי זה טוב יש לך אותו ?!.. עם תרגום מובנה !?
חוקי הפורום