נכתב במקור על ידי Smoxer314 לא. איפה אני יכול לראות דברים שדומים למסי.(אני יודע שזה טיפה מבלבל) חח מה זה לראות דברים? מסי זה לא דבר, זה בן אדם קיצר נראה לי פורום כדורגל. אם לא תנסח יותר טוב
נכתב במקור על ידי DoodleJump חח מה זה לראות דברים? מסי זה לא דבר, זה בן אדם קיצר נראה לי פורום כדורגל. אם לא תנסח יותר טוב תשובה נכונה.(אבקש ממך תשובה אחת לא להגיב כי כבר יש לך רצף, בכדי שהתחרות תיהיה הוגנת לכולם) אני רוצה לגרום למישהי לשים לב אליי, לאן אפנה?
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי Smoxer314 תשובה נכונה.(אבקש ממך תשובה אחת לא להגיב כי כבר יש לך רצף, בכדי שהתחרות תיהיה הוגנת לכולם) אני רוצה לגרום למישהי לשים לב אליי, לאן אפנה? אומנות הפיתוי והפיקאפ, זה גם שם של קטגוריה אבל יש כזה פורום.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo אומנות הפיתוי והפיקאפ, זה גם שם של קטגוריה אבל יש כזה פורום. תשובה נכונה. שאלה קשה(2 נ'ק): יש לי בעיה בקוד הזה: System.in.print("Hello World"); //test לאן אפנה?
נכתב במקור על ידי Smoxer314 תשובה נכונה. שאלה קשה(2 נ'ק): יש לי בעיה בקוד הזה: System.in.print("Hello World"); //test לאן אפנה? שפות צד שרת.
נכתב במקור על ידי DoodleJump שפות צד שרת. NOP.
נכתב במקור על ידי Smoxer314 NOP. שפות צד לקוח?
נכתב במקור על ידי DoodleJump שפות צד לקוח? NOP.
נכתב במקור על ידי Smoxer314 NOP. מירק ו-Scripting.
נכתב במקור על ידי Smoxer314 NOP. שפות עליונות וASM
נכתב במקור על ידי Super Pippo שפות עליונות וASM עיליות* :\ בכל מקרה אתה צודק. יש לי כלב ואני רוצה לדעת מה הוא דורש(צריך) ועוד פרטים על חיות. לאן עליי לפנות?
נכתב במקור על ידי Smoxer314 עיליות* :\ בכל מקרה אתה צודק. יש לי כלב ואני רוצה לדעת מה הוא דורש(צריך) ועוד פרטים על חיות. לאן עליי לפנות? בעלי חיים
נכתב במקור על ידי Super Pippo בעלי חיים תשובה נכונה.(כמו שאמרתי לאדי גם אתה מנוע מלהגיב בתגובה הבאה) אני אתאיסט, ברצוני לדון עם מאמינים מדוע בחרו בדרך חיים זו. לאן אפנה?
נכתב במקור על ידי Smoxer314 תשובה נכונה.(כמו שאמרתי לאדי גם אתה מנוע מלהגיב בתגובה הבאה) אני אתאיסט, ברצוני לדון עם מאמינים מדוע בחרו בדרך חיים זו. לאן אפנה? תאולוגיה ודתות.
נכתב במקור על ידי Smoxer314 תשובה נכונה.(כמו שאמרתי לאדי גם אתה מנוע מלהגיב בתגובה הבאה) אני אתאיסט, ברצוני לדון עם מאמינים מדוע בחרו בדרך חיים זו. לאן אפנה? תאולוגיה ודתות. יהודת לא מתאים כי שם לא מדברים למה אתה בחרת בדרך הזאת, בתאולוגיה ודתות מדברים למה בחרת בדרך X.
חוקי הפורום