היי.
בטח רובכם כבר ראה את האשכול שפתחתי כאן לפני שבועיים או שבוע לא זוכר בקשר לזה שלא הולך לי אם בחורות ושאני לא יודע מה לעשות אם זה.
הקטע הוא שבאמת הבאתם לי כמה פתרונות ואחד מהפתרונות היה לקחת את החברים שלי ולשנות אותם ביחד איתי.
זה לא הלך
באמת שזה מבאס כי זה היה הפתרון הכי טוב שיכול להיות והוא התפוצץ,עכשיו אולי יגידו שלא באתי בגישה נכונה אבל אני בהחלט באתי בגישה נכונה ואמרתי להם מה דעתם לצאת לאיזה מועדון-לשתות קצת ולהיות אם כמה בחורות ,התגובה שלהם הייתה חד משמעית : לא.
הם אמרו לי שאנחנו חנונים ואנחנו לא נצליח להשיג שום בחורה,ניסיתי לשנות להם את התפיסה ולהסביר להם שהכל אפשרי אבל הם בשלהם.
הם כמו ילדים קטנים,הם עוד לא התבגרו...אנחנו פאקינג בני 17 והם עדיין תקועים במשחקי מחשב ובשטויות.
אני באמת לא יודע מה לעשות יותר.......שוב אין לי כל כך דרך להתחבר למישהו ולהיכנס לחבורה שלו וללכת למסיבות המצב שלי די בעייתי מכל הבחינות,והאפשרות שהייתה לי נהרסה.ניסיתי לשכנע אותם אבל זה לא הלך הם תקועים בסטיגמה שזה מה יש ושאי אפשר להשתנות ,נמאס לי מהם אני ישתנה לבד אם צריך למרות שזה יהיה קשה אפילו פי מיליון אבל אין לי מושג מה לעשות![]()

ציטוט ההודעה