נכתב במקור על ידי Gots מזאת אומרת מצב כלכלי קשה ? אין כסף, לא מצליחים לשלם חשבונות אני מוכר את המחשב
נכתב במקור על ידי aviv_b_d כמו שחלקכם יודעים אני מתנדב בתל השומר במחלקת ילדים משפחתי במצב כלכלי קשה לאחרונה ורציתי להפסיק ולמצוא עבודה אז אמרתי את זה לאחת האחיות שם, איזה אבא שמע את השיחה פתח את הארנק והוציא צק ורשם עליו 1000 שח שאלתי אותו למה , הוא אמר לי " הבן שלי מאושפז פה 5 חודשים ,כח פעם שאתה מגיע ההוא מחייך כמובן שלא לקחתי מימנו את הצק , אני לא לוקח תרומות מאף אחד , אבל הוא נתן לי את הרצון להמשיך מסקנה - תעשו מעשה טוב , ותקבלו מעשה טוב בחזרה כל הכבוד לך אשרייך
[video=youtube;cuovnRC7c9E]http://www.youtube.com/watch?v=cuovnRC7c9E[/url][URL="http://www.youtube.com/watch?v=cuovnRC7c9E[/video]
נכתב במקור על ידי aviv_b_d אין כסף, לא מצליחים לשלם חשבונות אני מוכר את המחשב לע רק לא את המחשב ... גם לי זה קרה הכל הסתדר אל תידאג
נכתב במקור על ידי noamXD הוא קיבל. הוא לא רצה לקחת תגיד. אתה שומע תצמך? הוא לא קיבל כלום אם הוא לא לקח אז הוא לא קיבל שום דבר והוא לא מימש ת"מעשה" הטוב שמישהו רצה לעשות לו אז הוא לא קיבל כלום מבין?
תבורך,באמת שריגשת ועשית את כולנו גאים !
אין מילים, כל הכבוד
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי aviv_b_d אין כסף, לא מצליחים לשלם חשבונות אני מוכר את המחשב למה לא הצטרפתה לפורום לפני שנה ??????????
נכתב במקור על ידי Gots למה לא הצטרפתה לפורום לפני שנה ?????????? ? למה?
נכתב במקור על ידי aviv_b_d ? למה? כי אז היתי מכיר אותך שנה
מצב כלכלי קשה בבית - מציעים לו 1000 שקל - לא לוקח DAFUAQ
כוסעמק זה בהתנדבות!! הוא לא רצה לקחת כסף אז מה ? מה כואב לכם? העיקר הוא מתנדב ותורם מעצמו!!!
נכתב במקור על ידי dOrBh כוסעמק זה בהתנדבות!! הוא לא רצה לקחת כסף אז מה ? מה כואב לכם? העיקר הוא מתנדב ותורם מעצמו!!! שהוא היה צריך לנסות לדמיין את החיוך על הפרצוף של אבא שלו כשהוא היה נותן לו צ'ק של 1000 שקל, לא היה מאושר ממנו
מדהים,כל הכבוד לך.
נכתב במקור על ידי ShiNx שהוא היה צריך לנסות לדמיין את החיוך על הפרצוף של אבא שלו כשהוא היה נותן לו צ'ק של 1000 שקל, לא היה מאושר ממנו זה הייתה החלטה שלי , אני לא מחפש נדבות ואבא שלי הסכים איתי
נכתב במקור על ידי aviv_b_d זה הייתה החלטה שלי , אני לא מחפש נדבות ואבא שלי הסכים איתי לפעמים צריך לשים את הכבוד העצמי בצד ולעזור למשפחה שלך בכל דרך אפשרית, גם אם זה קצת משפיל בעינך
חוקי הפורום