נכתב במקור על ידי aviv_b_d באארורררררר אני עולה לקריות ואז יורד לאילת ( מעניין מי זה אילת ).
נכתב במקור על ידי DoodleJump אני עולה לקריות ואז יורד לאילת ( מעניין מי זה אילת ). לא נועם
נכתב במקור על ידי DoodleJump אני עולה לקריות ואז יורד לאילת ( מעניין מי זה אילת ). הייתי אומר משהו אבל דור יתעצבן...
נכתב במקור על ידי aviv_b_d הייתי אומר משהו אבל דור יתעצבן... מי זה דור?
נכתב במקור על ידי DoodleJump אני עולה לקריות ואז יורד לאילת ( מעניין מי זה אילת ). אתה יורד לאילת? לא ידעתי שאתה כזה..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo אתה יורד לאילת? לא ידעתי שאתה כזה.. אף פעם לא ירדתה למישהי ?
נכתב במקור על ידי Super Pippo אתה יורד לאילת? לא ידעתי שאתה כזה.. כוסית אשששששששששששש
לילההה טוווב פאשושים
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel לילההה טוווב פאשושים לילה טוב פאשושית
נכתב במקור על ידי DoodleJump לילה טוב פאשושית אני לא מרשה לך להיות בשמש
נכתב במקור על ידי aviv_b_d אף פעם לא ירדתה למישהי ? אילת זה בחור נכתב במקור על ידי DoodleJump כוסית אשששששששששששש ...
נכתב במקור על ידי aviv_b_d אני לא מרשה לך להיות בשמש מזל. כי מישהו בדיוק כיבה את השמש.
אדי על תקן בדרן היום? תבדר אותיי!
נכתב במקור על ידי Super Pippo אילת זה בחור ... אממ... ליתר דיוק עיר זה נקבה עיר גודלה עיר קטנה
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel אדי על תקן בדרן היום? תבדר אותיי! אני יכול גם לשעשע
חוקי הפורום