נכתב במקור על ידי dOrBh תרגום?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep חייים... אתה אחח בדם שלייי מת עליךךךך
ביצס איזה עייף חזרתי מיום ההולדת לנסיך הקטן שלי (אחשלי ).. היה מדהיים,עף לי הראשוון מ היוון בן זונה 4 בקבוקים וכל אחד יותר מ 14 אחוז
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Super Pippo תרגום? נכתב במקור על ידי Super Pippo אתה אחח בדם שלייי מת עליךךךך דאבל ביטצ'!!!
נכתב במקור על ידי dOrBh תרגום? דאבל ביטצ'!!! אתה לא יודע אנגלית!?
נכתב במקור על ידי Super Pippo אתה לא יודע אנגלית!? אין לי כוח לקרוא
נכתב במקור על ידי dOrBh תרגום? דאבל ביטצ'!!! יש לו זכות ממני XD בת : אם תקרא לי עוד פעם שמנה אני עוזבת אותך... בן: לא אל תעזבי אותי תחשבי על הילד שלנו בת : איזה ילד ? בן : את בהריון לא ? He Fucking Kill meeeeeeee
נכתב במקור על ידי dOrBh אין לי כוח לקרוא תעוף לי מהפרצוף.. נכתב במקור על ידי ZarjOfRep יש לו זכות ממני XD בת : אם תקרא לי עוד פעם שמנה אני עוזבת אותך... בן: לא אל תעזבי אותי תחשבי על הילד שלנו בת : איזה ילד ? בן : את בהריון לא ? He Fucking Kill meeeeeeee והמילה של ניקו יותר חזקה מהמילה של אור. אשכרה חשבתי שהיא בהיריון אחי
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep יש לו זכות ממני XD בת : אם תקרא לי עוד פעם שמנה אני עוזבת אותך... בן: לא אל תעזבי אותי תחשבי על הילד שלנו בת : איזה ילד ? בן : את בהריון לא ? He Fucking Kill meeeeeeee יש לו זכות ממנהל? לא אז אל תענה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קורה אחי?
נכתב במקור על ידי dOrBh יש לו זכות ממנהל? לא אז אל תענה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קורה אחי? ניקו יותר גדול ממנהל, המילה שלו יותר חזקה משל אור. אז ששש
נכתב במקור על ידי dOrBh יש לו זכות ממנהל? לא אז אל תענה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קורה אחי? ואללה !?... זכור לי שהייתי מנהל 4 פורומים..והייתי צריך להיות פקח ופרשתי מדהים שכמוני הכל טוב.........המוח באוויר
אוי ררק 1 בלילה
נכתב במקור על ידי Super Pippo ניקו יותר גדול ממנהל, המילה שלו יותר חזקה משל אור. אז ששש חיימשלי <3
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep ואללה !?... זכור לי שהייתי מנהל 4 פורומים..והייתי צריך להיות פקח ופרשתי מדהים שכמוני הכל טוב.........המוח באוויר אמרתי לך לא לענות לי XD
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep חיימשלי <3 אתה החיים שלי(עם יאן) 3>>>>>
חוקי הפורום