נכתב במקור על ידי dOrBh dOrBh אתה החיים שלי גם אתה 3> (סתםכי גם לי בא )
עמוד 12 יספאמריים
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
No bady love me
נכתב במקור על ידי dOrBh אמרתי לך לא לענות לי XD STFUUUUUUUUUUUUUUUUUUU BITCH נכתב במקור על ידי dOrBh גם אתה 3> (סתםכי גם לי בא ) טמבל כתבת מהמשתמש שלך XD
קרדיט לFRENZY
חחחח אני לא מאמין שהגעתם לעמוד 12 יא יוצלחיםם !!
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Super Pippo שיקרתי.. I KNEW
נכתב במקור על ידי dOrBh No bady love me נכון נכתב במקור על ידי ZarjOfRep STFUUUUUUUUUUUUUUUUUUU BITCH טמבל כתבת מהמשתמש שלך XD מי מדהים? אתם מדהים!
נכתב במקור על ידי Display חחחח אני לא מאמין שהגעתם לעמוד 12 יא יוצלחיםם !! חחחח <3 נכתב במקור על ידי noamXD I KNEW אתה חיי וזה
WTF 12 עמודים חחח הכי הרבה שהיה מתחילת החופש
נכתב במקור על ידי noamXD I KNEW לעזאזל מתי נזכרת?
נכתב במקור על ידי CRAISER WTF 12 עמודים חחח הכי הרבה שהיה מתחילת החופש נכון!!
נכתב במקור על ידי Super Pippo נכון!! זה בגלל שאני רואה בת הים הקטנה, פדופילית זונה מתחילה עם אנשים זרים מילההההההה
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep זה בגלל שאני רואה בת הים הקטנה, פדופילית זונה מתחילה עם אנשים זרים מילההההההה כמה שאתה צודק
אוף אף פעם לא נירשמות לפה פרחות או כוסיות באמת
נכתב במקור על ידי Gots אוף אף פעם לא נירשמות לפה פרחות או כוסיות באמת ברור שנרשמות! היה את הזאת עם הבגד ים של בת 100..
חוקי הפורום