יש מישהו שאנחנו ידידים כבר תקופה ארוכה ולא מזמן החלטנו לנסות לצאת.. יצאנו כמה פעמים והוא ממש מתלהב אבל אני פחות.. ועכשיו אני לא יודעת איך לחתוך בלי שהוא יפגע כי אני כן רוצה שנמשיך להיות ידידים..
איךך עושים את זה?! אוף...
יש מישהו שאנחנו ידידים כבר תקופה ארוכה ולא מזמן החלטנו לנסות לצאת.. יצאנו כמה פעמים והוא ממש מתלהב אבל אני פחות.. ועכשיו אני לא יודעת איך לחתוך בלי שהוא יפגע כי אני כן רוצה שנמשיך להיות ידידים..
איךך עושים את זה?! אוף...
|
|
"מאמי...תקשיב..אני לסבית" "מההה??? איזה מגניבבב!!!"
חחח סתם..בכל מקרה אי אפשר להפוך "לא" לדרך כייפית. לא זה לא. זה כואב וזה חרא אבל הוא צריך להיות גבר ולהתמודד עם זה.
היי
תקשיבי,לא משנה מה יהיה כשאומרים למישהו:"לא" אז זה פוגע קצת אין מה לעשות.
אין שום דרך בעולם שאת תוכלי להגיד לידיד שלך לא בלי שהוא יפגע,ואני בטוח שהוא ימשיך להיות ידיד שלך גם אחרי שאמרת לו-לא.
בהצלחה.
איזה שטויות אתה מדבר, ככל שמורחים את הזמן זה רק נהיה יותר גרוע.
הוא ייפגע בכל מקרה, הנקודה היא שלא תגידי משהו בסגנון של "אני לא רוצה את הקשר הזה" כי זה ממש פוגע. תנסי להגיד את זה בצורה עדינה יותר למרות שביננו, זה לא כזה משנה.
הנקודה היא שאל תמרחי אותו כי זה הדבר הכי פוגע בעולם וזה רק יעצים את הבעיה.
בהצלחה.
תידחי אותו בעדינות..זה קצת קשה..אבל אם תחכי עוד הוא יפגע יותר..פשוט תאמרי לו שזה לא מתאים לך והוא בחור מדהים אבל את לא חושבת שזה ילך בניכם.. וזהו..הוא יהיה קצת עצוב ואז הוא ישכח מזה..
דברים כאלה..
אם חשוב לך ממנו ואני מאמינה שכן כי הוא היה קודם כל ידיד שלך אז תעשי את זה בצורה בוגרת ואל תעגלי פינות ותתחמקי ממנו. מצאתי לך כתבה על כל מיני דרכים להפרד ממישהו (צירפתי לינק) אבל אני באמת מאמינה שסעיף 5 הוא הדרך הכי טובה. בה|כ אנחנו רוצות שיתייחסו אלינו באותה צורה אם נקלע לסיטואציה דומה ושלא יחרטטו אותנו...
אל תאמרי שאת לסבית, מלא אמרו לי את זה (כשניסיתי להתיידד XD)
ואני חשוב שהדרך הבטוחה ביותר (בתור בן שלומד הרבה על נשים...)
"אחי, שמע, אני לא כל כך מוכנה לקשר כרגע, אולי נכיר יותר, אבל בינתיים נשאר ידידים" ותזמיני אותו לאיזה סרט או משהו כפיצוי
(אם את רוצה תחליפי דברים, זה הסגנון שלי ושל הידידות ~לשעבר~ שלי XD)
מה שכן, את יכולה לתת לו ממש להתקשר אלייך (יענו קשר, לא טלפון) ושפוט תהפכו לחברים הכי טובים, יש הרבה מקרים שזה די מפצה על עניינים כאלה..
תודה רבה לכולם! נתתם לי כמה רעיונות טובים..אני מקווה שזה יסתדר טוב