נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel כי אם לא היית מוותר גמני הייתי מתה... נכון סוףסוף מישהי מבינה
נערך לאחרונה על ידי Dor_BJ; 18-07-2012 בשעה 00:12.
נכתב במקור על ידי dOrBh נכון סוףסוף מישהי מבינה מבינה מה? חעחע (:
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel מבינה מה? חעחע (: מבינה את זה שצריך להיזהר לא למות!!! זה לא כיף למות! מניסיון
נכתב במקור על ידי dOrBh מבינה את זה שצריך להיזהר לא למות!!! זה לא כיף למות! מניסיון חחח הרסת אותיי.. למה מה ניסית? ד"א השיחה נורא משעממת ליי ונראלי שגם לך..
נערך לאחרונה על ידי Mrs.Daniel; 18-07-2012 בשעה 00:30.
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel חחח הרסת אותיי.. למה מה ניסית? צעקתי בקהל של ביתר ירושלים יאללה הפועל
נכתב במקור על ידי dOrBh צעקתי בקהל של ביתר ירושלים יאללה הפועל אז סכ"ה שרדת את זה די יפה.. אולי פנים מעוותות ורגליים שבורות..
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel אז סכ"ה שרדת את זה די יפה.. אולי פנים מעוותות ורגליים שבורות.. אפשר להגיד יש לך נושא מעניין לדבר עליו?
לילה טוב
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- לילה טוב ערב טוב* בלילה ישנים ערב זה לפני שינה!
נכתב במקור על ידי dOrBh אפשר להגיד יש לך נושא מעניין לדבר עליו? לא משהו מיוחד שאני חושבת עליו כרגע.. >< חוץ מיזה שאיזה זקן ניסה להתחיל איתי היווום
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel לא משהו מיוחד שאני חושבת עליו כרגע.. >< חוץ מיזה שאיזה זקן ניסה להתחיל איתי היווום אז נראלי שכבר הכרנו
ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- לילה טוב ששששששששששש אם החייזרים יגלו שלילה הם יהרגו אותנו
נכתב במקור על ידי dOrBh ששששששששששש אם החייזרים יגלו שלילה הם יהרגו אותנו חחחח בשבילי לילה כי אני הולך לישון ישלי תחרות מחר יאלה בייי
נכתב במקור על ידי dOrBh אז נראלי שכבר הכרנו אז רק רציתי להגיד לך ש.. אתה מטריד! להביא לי מספר טלפון? אויש באמת!
חוקי הפורום