קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 49
    הודעה אחרונה: 03-08-2011, 14:39
  2. [עזרה] עזרה אישית בפריצה לפייסבוק אישי שלי + אימייל
    על ידי Mr. Ingidao בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-01-2011, 22:24
  3. [פרסום] פרוייקט ראשון שלי בתהליכים
    על ידי IdanShiran בפורום תלת מימד
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 11-12-2010, 17:55
  4. סמל אישי שלי
    על ידי LumiSonix בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 11:09
  5. טור אישי שלי- הקסם במלחה
    על ידי flashy boy בפורום כדורסל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 01:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

[לוג]פרוייקט אישי שלי

משתמש מתחיל האוואטר של Butafliko
    שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

Cool [לוג]פרוייקט אישי שלי

היי כולם-בוקר טוב.
    החלטתי לפתוח לעצמי לוג אישי שבוא אני יעדכן ויפרסם את הדברים והמטרות שעשיתי/השגתי באותו היום.
    אני בחיים לא כתבתי לוג אישי ,ולפי דעתי הלוג האישי יכול לעזור לי יותר להשיג את המטרות שלי בחיים.

מה המטרות שלי בגדול לבינתיים-
    1.לשפר את הכישורים החברתיים שלי ואת המעמד החברתי שאני נמצא בו קיום.
    2.להוציא רישיון נהיגה
    3.להצליח יותר אם המין השני
    4.להפוך לאדם קצת יותר מאושר בחיים(צריך ללמוד על האושר ולהבין מאיפה הוא בא)

למה אני מתחייב-
    1.אני מתחייב לכתוב כאן כל כמה ימים את היעדים שאני מציב לעצמי כל יום .
    2.אני מתחייב לכתוב בסוף כל חודש באילו דברים השתפרתי ומה המצב שלי.
    3.אני מתחייב לכתוב את הלוג שלי עד שאני משיג את מטרותיי.

יעדים להיום- 17/7/12
    1.ללמוד 3 פרקים שלמים מהספר של התאוריה שקניתי.
    2.לצאת לרחוב במטרה להפטר מהביישנות שלי ומפחד הגישה שלי מלדבר אם אנשים זרים.
    3.אני הפכתי לעצלן ופדלאה אז הגיעה הזמן שאני יתחיל לחזור לכושר על בסיס קבוע אחרי שנה שלא התעסקתי בספורט.

הערות-
    זאת פעם ראשונה שאני כותב לי לוג-בחיים לא עשיתי פעילות כזאת.
    אשמח לקצת תמיכה או עידוד בתהליך שאני עובר(למשפחה שלי לא כל-כך אכפת ממני).
    אם יש לכם הערות או משהו שיכול לעזור לי בהמשך תכתבו לי כאן אל תתביישו
    שיהיה לי בהצלחה בלוג הזה חחח.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

בהצלחה גבר ותודה לסוניק שהעלה את הרעיון הזה והעזרה שהוא נתן לך.

מאחל לך רק טוב

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

בהצלחה גבר
    מסקרן מאוד לראות מה יצא מהלוג שלך, שחק אותה!!

נ.ב. - אשמח לחלוק איתך מידע, טיפים ועזרה במידת הצורך (וללמוד מהלוג שלך כמובן), אבל קודם-כל תתחיל במשהו.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-07-2012 בשעה 16:52.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Butafliko צפיה בהודעה
    4.להפוך לאדם קצת יותר מאושר בחיים(צריך ללמוד על האושר ולהבין מאיפה הוא בא)
    נחמד והכל..חוץ מזה.
    אין דבר כזה ללמוד מאיפה מגיע האושר ואיך להשיג אותו..אושר זה דבר מאד גדול. לפי דעתי, דעתי האישית, אושר תלוי ב2 דברים- כמה אתה מעריך דברים, וכמה אתה מתאמץ כדי להשיג את היעדים שלך. הדרך ליעד, היא האושר.

המלצה שלי- תראה תסרט The Pursuit of Happiness של וויל סמית'. זה אחד הסרטים הכי טובים שתראה בחיים שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

כל כך מסכים עם רונדי בקטע הזה.
    אין לך מה להשקיע בלהבין איך האושר עובד אלא פשוט לחיות אותו.
    הסרט שהוא המליץ עליו מעולה דרך אגב והיה עוד אחד טוב חבל שאני לא זוכר את השם שלו אבל אני בטוח שאם תשוטט קצת בלינקייה פה של הפורום יש כמה סרטים שבהחלט טובים.
    אז כמה דברים פרקטיים בקשר לאושר:
    1. תחליט שאתה מאושר.
    2. אל תתנה סיבה לאושר שלך.
    3. אל תחשוב.
    4. תעשה כמה שיותר מה שאתה רוצה.
    אחרי שתבצע את 4 השלבים האלה במשך כמה שעות אני מבטיח לך אושר באותו רגע.

בקשר לכמה דברים האחרים שאתה רוצה:
    רישיון נהיגה זה נטו פשוט עשיה ככה שאין יותר מידי מה להתייחס אליו חוץ מזה שליהיות רגוע זה אולי הדבר הכי חשוב בטסט ואני עד היום לא מבין למה אנשים נלחצים לשטות הזאת שיושב לך איזה טמבל באותו ושומע רדיו.
    כישורים חברתיים שאיתם מגיעה גם ההצלחה עם המין השני זה נטו ליהיות אתה האמיתי ככה שזה מתחבר עם החלק הקודם של האושר רק שים לב למה אתה עושה את זה.. אם תדע למה יגיע כבר האיך, אני לא רואה טעם בשיפור המעמד זה סתם בולשיט של השוואה לאנשים אחרים והוא בדיוק ההפך מאושר ככה שתשים לב לזה.
    יש הבדל בין אם אתה עושה את זה כי כיף בחיים ותמיד טוב להוסיף פלפל או שמגיע לך( כמו שמגיע לכולם) או שאתה רוצה שיחשבו עליך א' או שהחברה תראה אותך בצורה א' ככה שתשים לב לזה.

יאללה בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 18-07-2012 בשעה 00:28.

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

סיכום יום- 17/7/12-
    מה תכננתי לעשות-
    1.ללמוד 3 פרקים שלמים מהספר של התאוריה שקניתי.
    2.לצאת לרחוב במטרה להפטר מהביישנות שלי ומפחד הגישה שלי מלדבר אם אנשים זרים.
    3.אני הפכתי לעצלן ופדלאה אז הגיעה הזמן שאני יתחיל לחזור לכושר על בסיס קבוע אחרי שנה שלא התעסקתי בספורט.

מה עשיתי?
    1.למדתי 3 פרקים בתאוריה,לא ממש הצלחתי להתרכז אז כנראה שאני יחזור על הפרקים האלו שוב כי היו לי כמה טעויות כשתרגלתי את מה שלמדתי.
    2.חזרתי לכושר וההרגשה הייתה מעולה,היה לי ממש קשה לחזור לכושר אבל היה כיף.
    3.יצאתי לרחוב אבל בגלל מזג האוויר שהיה אתמול לא יצא לי לדבר אם כמה אנשים סתם.המטרה הייתה רק לגשת לאנשים ולהעביר קצת את פחד הגישה שיש לי אבל לא יצא לי לדבר אם הרבה אנשים.

מה למדתי ממה שעשיתי?
    1.אנשים הם בני אדם בדיוק כמוני וכמו חברים שלי וכמו כולם-הם לא מפלצות וכשאני ישאל אותם משהו הם יענו לי בצורה נורמלית ולא יידחו אותי (היו לי מקרים בבית הספר שכל הזמן דחו אותי),בגלל המקרים האלו פחדתי לדבר אם אנשים אבל עכשיו הבנתי שאין מה לפחד.
    2.למדתי תאוריה(מן הסתם)
    3.למדתי המון דברים על כושר,צריך לעשות מסה ואז חיטוב,צריך לבנות תוכנית אימונים שמתאימה לי וצריך לאכול הרבה חלבונים ופחממות ולא הרבה דברים שומניים.

מה המטרות שלי להיום 18/7/12-
    1.לדבר אם חברים שלי כי מזמן לא דיברנו(דיברנו רק לפני שבוע )
    2.לשחק אם אח שלי הקטן במחשב או משהו כדי לחזק את הקשר ביננו במקום רק לריב איתו.
    3.לעשות מדיטציה כל יום -בבוקר ובערב,מטרה לכל יום אבל כרגע נתייחס אליה רק להיום (בבוקר כבר עשיתי)
    4.ללמוד לתאוריה שוב ולחזק את החומר שלמדתי מהפרקים הקודמים.

הערות-
    אני אקח את הדברים שאמרו רודני וקונגי לתשומת ליבי.
    תודה רבה לכולם על התמיכה והעידוד-זה עוזר.
    אם מישהו יכול להביא לי כמה טיפים ללמידה טובה יותר(אני די גרוע בלימודים)זה יעזור לי מאוד.
    ושיהיה לי בהצלחה היום חח

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

תקשיב בקשר למה שאמרת על תזונה קצת מאוד הפריע לי.
    כי שומנים זה הרבה יותר חשוב מפחמימות שהם הנזק העיקרי.
    קח ותקרא: http://www.kadmoni.com/
    מפה אני מאמין שתמצא מקורות אמינים של מה לאכול ומה לא לאכול וכמובן מידע על כושר.

בקשר לטיפים ללמידה זה פשוט שב ותלמד ואל תוותר לעצמך, פעם ראשונה יהיה קשה ואפילו מאד אחרי זה היכולת להתרכז משתפרת זה כוח רצון בסופו של דבר כמו כל דבר בחיים.(השאלה כמה אתה רוצה את זה וכמה אתה מוכן להשקיע בשביל זה).
    אם לדוגמא היה מאוד חשוב לך ללמוד משהו גם לא היית ישן יומיים ולומד אותו למרות שאתה מת מעייפות, הריכוז לא היה נפגע ואני אומר את זה בתור מישהו שלמד ככה וזה עבד לו.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 18-07-2012 בשעה 10:45.

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    תקשיב בקשר למה שאמרת על תזונה קצת מאוד הפריע לי.
    כי שומנים זה הרבה יותר חשוב מפחמימות שהם הנזק העיקרי.
    קח ותקרא: http://www.kadmoni.com/
    מפה אני מאמין שתמצא מקורות אמינים של מה לאכול ומה לא לאכול וכמובן מידע על כושר.

בקשר לטיפים ללמידה זה פשוט שב ותלמד ואל תוותר לעצמך, פעם ראשונה יהיה קשה ואפילו מאד אחרי זה היכולת להתרכז משתפרת זה כוח רצון בסופו של דבר כמו כל דבר בחיים.(השאלה כמה אתה רוצה את זה וכמה אתה מוכן להשקיע בשביל זה).
    אם לדוגמא היה מאוד חשוב לך ללמוד משהו גם לא היית ישן יומיים ולומד אותו למרות שאתה מת מעייפות, הריכוז לא היה נפגע ואני אומר את זה בתור מישהו שלמד ככה וזה עבד לו.
    תודה רבה על העזרה קונגי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יכול לעניין אותך:

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=715604&highlight=%D7%90%D7%AA%D7%A8+%D7%9C%D7%9E%D7%93

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

סוניק בקישור שהבאת לו לא מסכים לגמרי עם מה שרשמת.
    זה רק אני או שתיאוריה זה בדיחה..
    מספיק ללמוד לזה יומיים ואתה לא עושה טעות אחת שם, לא מבין מה עושים מזה סיפור ואם אתה רציני אז מדובר ביום אחד שלם כולל לילה ואין מצב שאתה עושה טעויות וזה כל עוד אתה יכול להתרכז אחרי שלא ישנת שזאת גם מיומנות שצריך לרכוש לחיים.
    וסוניק ממש לא מבין מה הקטע של הדמיון מודרך לדעתי סתם מחשבה ובזבוז זמן מטורף, עשייה עדיפה לדעתי, הייתה חוסך הרבה יותר זמן אם פשוט היית מודע למחשבות שלך ופשוט מתעלם מהם יופי אז הם שם אבל ברגע זה יותר חשוב לי ללמוד (לדוגמא).
    בקשר לתוכנית לימוד, אולי זה אני אבל שאני מחליט שאני עושה משהו אני מתמקד רק בו, או כמעט רק בו, שמשהו חשוב לך לא אכפת לך משאר הדברים וזה למה אני לא רואה טעם בלהכין תוכנית אלא בפשוט לעשות, כמו שאני חושב שזה מטומטם שחברות הייטק שונות עושות לך כל כך הרבה חשיבה לפני שמשהו זז שם , מצגות ומה לא במקום ללכת עם מה שהם מרגישים או מה שהם חושבים באותו רגע וזה בדר"כ גם הדבר הנכון לעשות.
    לדוגמא שלמדתי לפסיכומטרי למדתי רק לזה ושמתי זין על שאר הדברים כי הם היו פחות חשובים.
    קיצר מה שאני בא להגיד שחשוב לך משהו אתה לומד אליו ולא מספר תירוצים אתה פשוט לומד.(ברור שלמידה איטית עדיפה על מהירה, אך זוהי למידה לחיים ואני לא רואה איך לזכור את החרטאטא בתיאוריה עוזר איפשהו לנהוג חוץ מאולי תמרורים שאותם צריך לזכור והחוקים בכביש כמובן, את שאר הדברים מתרגלים בנהיגה עצמה כולל את החוקים בכביש ואת התמרורים ואת הזמן תגובה ולהרגיש את האוטו, ובגלל שמדובר בעיקר בזכרון שריר שמה שאחראי עליו זה בכלל התת מודע שלך אז אין טעם לחומר תיאורטי, אותו דבר פסיכומטרי יש שם המון זבל ואין טעם בלימוד איטי כי לא צריך לדעת את זה אחר כך, אך בגלל שבפסיכומטרי יש חומר רב לימוד איטי לפסיכומטרי יכל להתפרס על שנים, מדובר שם על אוצר מילים שלם , אבל אני עוד לא ראיתי מישהו שלמד לפסיכומטרי 3 שנים אלא אם הוא מאוד מאוד רוצה רפואה בארץ והוא נופל כל פעם על ריכוז או משהו מינורי כזה או אחר, מצד שני כן ראיתי מקרים של אנשים שמהבית שלהם היה להם את הידע ככה שבלי ללמוד הם הצליחו , אז זאת הייתה למידה איטית וכאן הלמידה לא הייתה תלויה בהם בכלל אלא בהורים שלהם וככה יצא מצב שהם למדו לפסיכומטרי חודש בלחץ ובלי לחרוש כל כך ובכל זאת הוציאו 740 וזאת עוד סיבה שאני חושב שהפסיכומטרי לא הוגן כי הוא לא משקף נכון את האוכלוסיה לגמרי בקשר לנושא של כמה אתה הולך להשקיע בתואר אלא מאוד תלוי בסביבה שלך ואיפה נולדת, ועם אילו אנשים חיית עד אותו רגע ככה שמדובר פה על אי שיוויון ובדיקה לא נכונה של מי מוכן להשקיע- אני עדיין לא מכיר מישהו שסיים תואר מכובד ולא ישב והכין שיעורי בית ולמד המון גם אם זה רק למבחנים).
    עכשיו בקשר לתכלס ולמה אני מאמין בזה:
    אני לא חושב שאוסיין בולט היה זוכה איי פעם אם הוא היה מקטר שקשה לו ולא נותן את הכל אני לא חושב שהאחים רייט היו טסים אם הם לא היו באמת נותנים הכל.
    מדובר פה על השאיפה לעשות הכי טוב שאתה יכול לא בשביל אחרים, אלא כדי לראות למה אתה יכול או כדי ליצור עולם אחר או כי אתה יודע שיש בירוקרטיה ואם אתה רוצה משהו אתה צריך להשקיע ולתת הכל , למרות שבראייה אחרת אני בלב שלם יכול להגיד שאם הייתי יכול לחזור אחורה בכיתה א' הייתי פורש מבית ספר ולא נכנס בכלל לקטע של לימודים במוסד כזה או אחר כי הוא רק מנוון את המוח כמו כל מה שמערכת דוגלת בה בדר"כ.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 19-07-2012 בשעה 02:03.

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

סיכום יום- 18/7/12
    מה תכננתי לעשות-
    3.לעשות מדיטציה כל יום -בבוקר ובערב,מטרה לכל יום אבל כרגע נתייחס אליה רק להיום (בבוקר כבר עשיתי)

מה עשיתי-

מה לא עשיתי-
    4.ללמוד לתאוריה-הבאתם לי כמה דברים שיעזרו לי ללמוד אז לקחתי הפסקה ואמרתי שאני יעשה ריסטארט לחומר וילמד מהתחלה .

מה למדתי-
    1.למדתי מהיום הזה מי חבר שלי ומי לא,,כשדיברתי אם חברים שלי דיברנו בפייסבוק כי הם אף פעם לא עונים בפלאפון(אין לי מושג למה).ובוא נאמר שחלק מהחברים דיברו איתי בפייס וחלק פשוט סיננו אותי עד הסוף(הם היו מחוברים והם ראו את מה ששלחתי להם)
    2.מדיטציה זה דבר שעוזר לי להרגע שאני קם בבוקר ,ואפשר להגיד שאני קם פחות בבאסה ופחות עצבני-אני יותר רגוע.
    3.כאשר שיחקתי אם אחי הקטן למדתי שאפשר לתקשר איתו בלי לריב כל הזמן-צריך לתקשר איתו יותר ואז כמעט ולא נריב(אני מקווה)

המטרות שלי להיום 19/7/12-
    1.להתאמן כמו שהתאמנתי לפני יומיים.
    2.ללמוד לתאוריה מהתחלה
    3.לצאת למקום מסויים במטרה להכיר אנשים קצת.
    4. ללמוד לנגן על גיטרה שיר מסויים.

הערות-
    תודה רבה לכולם על הטיפים ועל העזרה בקשר ללמידה לתאוריה או בקשר לאימונים ותזונה.
    אני חייב לציין שאני כבר מרגיש איזה שיפור קטן מאז שפתחתי את הלוג הזה,כל יום יוצא לי לדבר אם אנשים ולהכיר אנשים(בנים ובנות),אני מרגיש שאת הבעיה של הפחד גישה של לדבר אם אנשים כבר פתרתי,למרות שעדיין אני קצת אם הרגשה מוזרה בבטן לפני שאני ניגש לדבר אם מישהו,אבל יש שיפור.
    אפשר להגיד שכרגע אני מאושר (כנראה אושר זמני חח)
    ידני-
    B|תאוריה-1|מספר שיעורים-15|טסט פנימי-0|טסט חיצוני-0
    *פעיל בפורום מוזיקה כללית(מנהל)
    *פעיל בפורום איקרים(מנהל לשעבר)
    *פעיל בפורום מתבגרים ומתגברים
    *פעיל בפורום דיבורים

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

עוד עצה בקשר לתזונה : באתר שהביאו לך , אם הזיכרון שלי לא מטעה אותי , נכתב שהם בכלל לא אוכלים פחמימות ומתבססים רק על שומנים מסוימים וחלבונים .
    אתה כן צריך לדעת שתזונה מהסוג הזה תגרום לחולשה וחוסר עליזות כללית . תהיה מעין נפילת אנרגיה אבל כבר ראיתי אנשים שהתמודדו איתה כי המטרה הייתה בעיניהם שווה את הכל . רק שתדע מאיפה יכולה לנבוע חולשה כללית שלך או באסה מסוימת .

חוץ מזה , אני רוצה לחזק אותך על ההתמדה . זה לא בא ברגל . ובנאדם שרוצה משהו - לאף אחד אין את היכולת והזכות לעצור אותו . לך על זה בכל הכוח חבר !

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

עדכון לוג-
    בתקופה האחרונה הייתי בדיכאון נוראי בגלל שניסיתי להשיג מטרה מסוימת ונכשלתי.
    הבנתי שאין טעם להמשיך להיות בדיכאון,הבנתי שלהשיג את המטרה זה לא דבר פשוט ויש המון כישלונות בדרך,התחלתי לחשוב מה יהיה שאני ישיג את המטרה שלי והבנתי ששווה לי לעבוד קשה עכשיו בשביל הגשמת המטרה.
    אמכם הסליחה שלקח לי המון זמן עד שעדכנתי את הלוג,הייתה לי תקופה קשה אבל הבנתי שאין עוד טעם לבכות, צריך לפעול
    מצבי היום-
    כרגע המצב החברתי שלי עדיין לא כל-כך מושלם.
    עדיין יש קשיים אם היחסים שלי אם המין השני והייתה לי נפילה חברתית בנוגע לחברים שלי.
    חשבתי שהגשמתי מטרה אחת-להשיג כמה חברים,בסופו של דבר היו לי איזה-8 חברים אבל בתכלס,יש לי רק שני חברים קרובים.
    יש לי סוג של יתרון,חבר שלי גם בבעיה אם בחורות וחשבתי לעשות ביחד איתו שינוי,אמרתי לו אם הוא רוצה לעשות איתי את השינוי והוא אמר לי:"כן סבבה" בהתלהבות.זה די מקל עליי כי אני לא עושה שינוי לבד עכשיו,בכל זאת אני צריך קצת להוות לו דוגמה כי הוא מפחד לעשות דברים לבד.
    לפי הדברים של XsonicX,הבנתי שצריך להשקיע המון במטרה שלי ולהתעסק בה ובעיקר ללמוד מטעויות ולכן אני הולך לפתוח לוג התקדמות גם בפורום פיקאפ ששם יעזרו לי קצת יותר בקטע של היחסים שלי אם בחורות(זה לא אומר שאני לא יעדכן כאן דברים).
    בנוגע לתאוריה-עברתי אותה(4 טעויות חח),בעזרת השם חודש הבא אני מתחיל שיעורי נהיגה(השגתי כסף פשוט)
    המטרות להיום12\9\14-
    *ללמוד מתמטיקה כדי לחדד את הידע שלי בנושא מסוים שאני לא כל-כך מבין.
    *לפתוח לוג התקדמות בפורום פיקאפ.
    *להכין את שיעורי הבית כדי שלא יהיה לי הרבה עבודה בחופש בקטע הזה.
    *לנהל את הפורומים שאני אחראי עליהם ולעשות סיקור נוסף של אלבום.

זה כל המטרות שלי להיום.
    שוב,סורי שלקח לי הרבה זמן לעדכן.
    ו...שנה טובה ומתוקה לכולם
    ידני-
    *פעיל בפורום דיבורים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

נהנתי לקרוא את העדכון, תפוס את עצמך בידיים!
    רק הערה חשובה - לדעתי לא כדאי לך לנהל שני לוגים במקביל, זה יוצר בלאגן והמוטיבציה נשברת מהר מאוד..
    אם בחורות זה מה שחשוב לך עכשיו תעדכן את הלוג שלך בפורום פיקאפ בלבד, חזור לכאן ברגע שהחיים יתחילו להעסיק אותך ולא רק בחורות.

מצפה לקרוא עדכונים מעניינים בהמשך
    שבת שלום.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-09-2012 בשעה 14:28.

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    נהנתי לקרוא את העדכון, תפוס את עצמך בידיים!
    רק הערה חשובה - לדעתי לא כדאי לך לנהל שני לוגים במקביל, זה יוצר בלאגן והמוטיבציה נשברת מהר מאוד..
    אם בחורות זה מה שחשוב לך עכשיו תעדכן את הלוג שלך בפורום פיקאפ בלבד, חזור לכאן ברגע שהחיים יתחילו להעסיק אותך ולא רק בחורות.

מצפה לקרוא עדכונים מעניינים בהמשך
    שבת שלום.
    אהלן סוניק
    קודם כל תודה על התגובה,אני באמת הייתי די בהתלבטות אם לפתוח לוג בפורום פיקאפ או שלא-עדיין לא פתחתי אותו.
    חחח בחורות זה דבר שאני מאוד מתעניין בו בחיים אבל יש לי עוד דברים בחיים.
    בעיקרון,פתחתי את הלוג שלי כי אני רוצה לשפר את החיים שלי-בעיקר מבחינה חברתית.יש לי הרבה מטרות שאני רוצה להשיג והלוג יכול לעזור לי-
    -אני רוצה להשיג תעודת בגרות.
    -לעבוד בתחום אלקטרוניקה,להוציא תעודה של הנדסאי אלקטרוניקה.
    -להצליח מבחינה חברתית-להיות כמו ניל שטראוס או מיסטרי וכל אומני הפיתוי למיניהם.
    -להוציא רשיון.
    -להיות מפתח גוף.
    לא חסר לי מטרות,אני לא יודע אם אני יוכל להגשים את כולם אני עובד נורא לאט חחחח,בסופו של דבר הלוג נועד כדי לממש את כל המטרות שלי
    סיכום יומי- 15/9/12-
    מה עשיתי-
    *ללמוד מתמטיקה כדי לחדד את הידע שלי בנושא מסוים שאני לא כל-כך מבין.
    *להכין את שיעורי הבית כדי שלא יהיה לי הרבה עבודה בחופש בקטע הזה.
    *לנהל את הפורומים שאני אחראי עליהם(לא עישתי סיקור בסוף)
    מה לא עשיתי-
    *לא פתחתי לוג נוסף.
    *לא עשיתי סיקור בפורם מוזיקה כללית.
    המטרות לשבוע הקרוב-
    *להקים לי מעגלים חברתיים בבית הספר,בעיקר לחזק קשר אם חברים שאני רק אומר להם:"שלום".
    *להכין את כל שיעורי הבית שיביאו לי במהלך השבוע ולסיים אותם באותו היום שהביאו לי אותם.
    *להתאמן בתכנית האימונים שבניתי לעצמי.
    *לפתוח לוג אישי בפורם פיקאפ שבוא אני ישתפר בקטע שלי אם בחורות.
    *לנהל את הפורומים שאני אחראי אליהם.
    *בסוף השבוע לעדכן את הלוג ולעשות סיכום כללי.

זהו לבינתיים
    נערך לאחרונה על ידי Butafliko; 15-09-2012 בשעה 16:02.
    ידני-
    *פעיל בפורום דיבורים

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,500 | הודעות: 8,151,082 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect