קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-12-2008, 22:22
  2. [שלוש שאלות] בקשר לסרטים ובקשר לרשת
    על ידי Fabio בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 03-05-2007, 23:59
  3. יש לי עוד שלוש שאלות
    על ידי Sof בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 23:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

שלוש שאלות לי אליכם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ברירת מחדל שלוש שאלות לי אליכם.

טוב אני רוצה לשאול 3 שאלות:
    1.התחלתי לעבוד באיזו חנות. לחנות נכנסות כוסיות מדי פעם . האם לדעתכם אפשר להתחיל עם בחורות בזמן העבודה?(אני מוכר בגדים אם זה משנה). אם כן, איך אפשר להזרים?
    2.אחת העובדות איתי ממש ממש חמודה. יש בנינו אחלה יחסים, אנחנו באותו גיל ויש מלא צחוקים וקטעים טובים. הייתי רוצה לקבל עצות איך אפשר להדליק אותה, בהתחשב בזה שאנחנו עובדים.
    3.שיטות NLP יכולות לעזור בעבודה? מדובר על מכירה של בגדים.

תודה רבה!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

1) כמובן. איך? תפתח שיחה, תצחיק, שפת גוף.. - תהיה שונה. תמשיך עם "היי רוצה ללכת לקפה עוד מעט המשמרת נגמרת בX" או משהו פשוט תזרום.
    2) אם היחסים טובים ולא בקטע של ידיד גיי אז תזרום איתה לאנשהו אחרי משמרת, תדברו תצחקו קח פלאפון תזמין לדייט נוסף ויאללה למיטה.
    3) בטח. אבל צריך לא מעט עבודה בשביל ללמוד NLP.
    נערך לאחרונה על ידי Lynx; 17-07-2012 בשעה 18:43.

1. בטח בטח בטח ובטח. זה גם הרבה יותר קל, אם אתה מוכר בחנות אז האינטרקציה קיימת ברגע שהיא נכנסת לחנות. אתה לא צריך "סיבה" בשביל לפתוח איתה שיחה.
    2. אם יש אחלה יחסים זה סבבה, אבל אל תהפוך לידיד ההומו! תכניס קצת מיניות פה ושם, קצת טיזינג, תציב לה קצת אתגרים. שב איתה איפשהו אחרי משמרת, תפתח את העניינים לכיוון הנכון.
    3. כן, אבל אני לא יודע כמעט כלום על NLP והבנתי שרוב המאמרים שתמצא בנושא לא מתמצתים את זה כמו שצריך. בהצלחה עם זה

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

מה הכוונה בלהכניס מיניות? ויותר חשוב, איך זה בא לידי ביטוי?

ואני אשמח לעוד תגובות

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

מישהו?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

להכניס מיניות הכוונה לגרום לה לראות אותך כאובייקט שהוא לא ידיד, אלא כאובייקט מיני. המוח שלנו מקטלג אנשים בתוויות מסוימות, ואם תכניס לשיחה הקשרים מיניים באופן רצוף (לא בכוח, אלא בצורה טבעית) היא תקטלג אותך כאדם מיני.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    להכניס מיניות הכוונה לגרום לה לראות אותך כאובייקט שהוא לא ידיד, אלא כאובייקט מיני. המוח שלנו מקטלג אנשים בתוויות מסוימות, ואם תכניס לשיחה הקשרים מיניים באופן רצוף (לא בכוח, אלא בצורה טבעית) היא תקטלג אותך כאדם מיני.
    איך? אפשר דוגמאות?

1. זה מעכב תעבודה [במידה ונכנסים אצלכם הרבה]
    בנוסף לזה שזה מעכב זה מוריד לך מהבנוסים [בהנחה שאתה מקבל כאלה]
    2.אם היא שווה שתתחיל איתה סימן שכיף לך איתה, ומהסיבה הזאת בעייני עדיף לא להתחיל איתה , כדי לשמור על זה נקי..
    3. תמיד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    איך? אפשר דוגמאות?
    אממ אני לא יודע מה הגיל שלך, אבל לזרוק מדי פעם הערה מלוכלכת על משהו שהיא אומרת זה דבר מיני- לדוגמא אם היא אומרת לך "עשיתי ביד" (על כביסה, למשל) אתה יכול להעיר לה על הראש הכחול שלה ולצחוק על זה. כל דבר יכול להפוך למשהו מיני- אז כמובן שלא צריך להגזים אבל בטוב טעם זה דבר מעולה. יש הרבה דומגאות כמו "הרטבת אותי" או "חם לי" וכו'.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

תודה!
    אפשר עוד תגובות בבקשה?

משתמש מתקדם
    לייקים
    13
    נקודות
    52

אממ אני לא יודע מה הגיל שלך, אבל לזרוק מדי פעם הערה מלוכלכת על משהו שהיא אומרת זה דבר מיני- לדוגמא אם היא אומרת לך "עשיתי ביד" (על כביסה, למשל) אתה יכול להעיר לה על הראש הכחול שלה ולצחוק על זה. כל דבר יכול להפוך למשהו מיני- אז כמובן שלא צריך להגזים אבל בטוב טעם זה דבר מעולה. יש הרבה דומגאות כמו "הרטבת אותי" או "חם לי" וכו'.
    אתה רוצה שיפטרו אותו מהעבודה על הטרדות? גם הדבר הכי קטן שמנהל שלו י שמע/מישהי תגיד למנהל הוא מפוטר 100% אף אחד לא ירצה שיתחילו עם לקוחות שלו. תכלס לפי דעתי הדבר שאתה הכי יכול זה לנסות להתחבר עם מישהי שבאה לקחת תמספר ואז לנסות את כל השיט.
    נערך לאחרונה על ידי omrixomri; 22-07-2012 בשעה 18:38.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי omrixomri צפיה בהודעה
    אתה רוצה שיפטרו אותו מהעבודה על הטרדות? גם הדבר הכי קטן שמנהל שלו י שמע/מישהי תגיד למנהל הוא מפוטר 100% אף אחד לא ירצה שיתחילו עם לקוחות שלו. תכלס לפי דעתי הדבר שאתה הכי יכול זה לנסות להתחבר עם מישהי שבאה לקחת תמספר ואז לנסות את כל השיט.
    בטון הנכון ועם הבעות הפנים המתאימות אתה גם יכול לקרוא לה שרמוטה והיא תצחק. אני מבטיח לך שאף בחורה שפויה בדעתה לא תכעס עליו אם כשהיא תגיד "חם לי" הוא יענה "להתרחק טיפה? זה קורה הרבה".

יותר מזה, לא הצעתי לו מה לעשות, רק הסברתי לו מה זה להכניס מיניות לשיחה כי זה דבר שבכללי מאוד תורם. לפי דעתי יש מספיק בחורות והוא לא צריך בכלל לפתוח ביחסים עם אחת שעובדת איתו, זה רק יכול לעשות רע- אבל אם זה מה שהוא רוצה, סלאמתק.

עריכה: עכשיו הבנתי על מה דיברת, חשבתי שהתכוונת לניסיון עם העובדת... בכללי עם לקוחות עדיף אפילו לנסות כי זה יכול לגרום לפיטורין שלך, עם זה אני מסכים.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 22-07-2012 בשעה 23:28.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

בטון הנכון ועם הבעות הפנים המתאימות אתה גם יכול לקרוא לה שרמוטה והיא תצחק. אני מבטיח לך שאף בחורה שפויה בדעתה לא תכעס עליו אם כשהיא תגיד "חם לי" הוא יענה "להתרחק טיפה? זה קורה הרבה".

יותר מזה, לא הצעתי לו מה לעשות, רק הסברתי לו מה זה להכניס מיניות לשיחה כי זה דבר שבכללי מאוד תורם. לפי דעתי יש מספיק בחורות והוא לא צריך בכלל לפתוח ביחסים עם אחת שעובדת איתו, זה רק יכול לעשות רע- אבל אם זה מה שהוא רוצה, סלאמתק.

עריכה: עכשיו הבנתי על מה דיברת, חשבתי שהתכוונת לניסיון עם העובדת... בכללי עם לקוחות עדיף אפילו לנסות כי זה יכול לגרום לפיטורין שלך, עם זה אני מסכים.
    כן על זה דיברתי, בגלל זה רציתי קצת לשמוע דעות או חוויות אם אפשר לקרוא לזה ככה.

תודה על העזרה.

רק אני צריך תשובות לשאלה מספר 3 שלי, ועוד כל מני עצות ורעיונות...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect