נכתב במקור על ידי Pl4yB0y אתה מוזמן לשלוח לי כמה נקודות קישטה !! לך מפה !
נכתב במקור על ידי aviv_b_d חחח 0:48 לירן חולצה אפורה... איפה הוא לא מופיע תגיד לי?!? וצחקתיי בקשר לנק'
נכתב במקור על ידי aviv_b_d קישטה !! לך מפה !
נכתב במקור על ידי CRAISER חחח 0:48 לירן חולצה אפורה... איפה הוא לא מופיע תגיד לי?!? וצחקתיי בקשר לנק' חחחחחחחחחחחחחח יואווו לא שמתי לבב XD חחחחח
אז.....מה קורה?
נכתב במקור על ידי Pl4yB0y אז.....מה קורה? מה יש לך תגיד לי ?!
נכתב במקור על ידי aviv_b_d לילה טוב לכולם!!! אתם מסתכלים על מקום שני במונית הנקודות מי יזכור את זה? מישהו זוכר מי היה האיש השני שנחת על הירח? או האיש השני שטיפס על האוורסט? לא... אף אחד לא יזכור אותך.... לילה טוב................... 10 יום : D
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aldair מי יזכור את זה? מישהו זוכר מי היה האיש השני שנחת על הירח? או האיש השני שטיפס על האוורסט? לא... אף אחד לא יזכור אותך.... לילה טוב................... 10 יום : D
נכתב במקור על ידי aviv_b_d
נכתב במקור על ידי Pl4yB0y _______________ אתה רואה את זה?! זה מקל ליטר דם , אני יתן לך מכה איתו , יצא ליטר דם ! הייה ליטר וחצי אבל נגמר
אתם מסתכלים על מקום 2 שזכה במונית הכסף (לפני הסוף ) http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=867747&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA+%D7%94%D7%A0%D7 %A7%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA
נכתב במקור על ידי dOrBh אתם מסתכלים על מקום 2 שזכה במונית הכסף (לפני הסוף ) http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=867747&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA+%D7%94%D7%A0%D7 %A7%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA
נכתב במקור על ידי aviv_b_d תזכיר לי מיזה אמיר נכתב במקור על ידי ProSpect לילה טוב לכולם ניקולאי בוא ללוטו עשינו עסק מה אבד לי שמה חחחע נכתב במקור על ידי Aldair מי יזכור את זה? מישהו זוכר מי היה האיש השני שנחת על הירח? או האיש השני שטיפס על האוורסט? לא... אף אחד לא יזכור אותך.... לילה טוב................... 10 יום : D חייימשלי אני מחכה לראשון או שני או שלישי לראות אותךךך כבר אבל מה שבטוח ום ראשון אני בגן יבנה
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אמיר מה אבד לי שמה חחחע חייימשלי אני מחכה לראשון או שני או שלישי לראות אותךךך כבר אבל מה שבטוח ום ראשון אני בגן יבנה תזכיר לי מיזה אמיר ?
נכתב במקור על ידי ZarjOfRep אמיר מה אבד לי שמה חחחע חייימשלי אני מחכה לראשון או שני או שלישי לראות אותךךך כבר אבל מה שבטוח ום ראשון אני בגן יבנה שני~שלישי אני בגן יבנה אח שלי :-).. אם תרצה אני יכול לבוא מהבוקר ככה שנשב אני ואתה על בירה ככה נעשה שיחת התעדכנות :-)
חוקי הפורום