ואלה אני רואה מלא אנשים עושים מזה כסף
מזה?
איך זה עובד?
לפי מופנים? זה כמו הייפ?
צריך להשקיע?
מה הפייאוט?
מידע בכללי על איך זה מתנהל
תודה![]()
ואלה אני רואה מלא אנשים עושים מזה כסף
מזה?
איך זה עובד?
לפי מופנים? זה כמו הייפ?
צריך להשקיע?
מה הפייאוט?
מידע בכללי על איך זה מתנהל
תודה![]()
|
|
חבל שאתה שואל פה. עכשיו יבואו 10 אנשים שישגעו אותך וישכנעו אותך להירשם תחתם.
שלחתי לך באורח
זה לא הייפ זה לא השקעה במניות או משהו כזה.
צריך להשקיע, ההשקעה שלך הופכת לבידים(סוג של נקודות - שאפשר להשתמש בהם באתר המכרזים של החברה zeekler).
בכללי מה שקורה בעצם שאתה קונה בידים החברה נותנת את הבידים האלה למצתרפים חדשים, מעודדת אותם לקנות בידים(אותם נקודות שאפשר להשתמש בהם באתר החברה).
ככל שאתה משקיע יותר החברה מרוויחה יותר ו50% מהרווח הזה היא נותנת לך.
חבל ששאלת פה,אתה תקבלל מלא הודעות פרטיות עכשיו
עזוב תחפש דרכים אחרות,אני אישית פרסמתי אחת בפורום הזמנות אתה מוזמן לקרוא ולהתרשם
ותסתכל על דרכים אחרות עזוב את זאת תאמין לי!
שיטה קלה להרוויח כמה דולרים ביום
לפרטים נוספים כנסו לאשכול שלי-
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...73#post7567373
לא מבין למה זה "רע" כשאנשים רוצים שבנאדם יצורף תחתם, אתם מדברים כאילו זה רע שבנאדם רוצה להרוויח יותר כסף, באמת שאני לא מבין את זה
אף אחד לא צריך להתנצל על זה שהוא רוצה להרוויח יותר כסף(ואני לא צירפתי בנאדם אחד....)
נערך לאחרונה על ידי yossi90; 22-07-2012 בשעה 01:20.
אמת , כל מי שמבין קצת או נובר באתרי אינטרנט מבין . כי פרסומות כמו להפליץ על המסך 5 דקות ביום לא רצינית , ולא תניב לך רווחים .
רוצה להרוויח ? עליך להשקיע אם זה בבניית אתר ובאנרים , זיקריוורדס או כל דבר אחר .
פעם ראשונה שאתה משקיע ? או שפשוט אינך מכיר את זיקריוורדס כראוי ? אתה חייב מפנה . גם כדי להירשם וגם בשביל ההדרכה .
ואנשים צריכים להבין שהמפנה אינו לוקח למשקיע החדש כלום ! לא לוקחים פה מהנתח , ולא גוזרים קופון . אלא ,זה WIN-WIN סיטואישן . כיצד ?
1.המשקיע החדש מקבל הדרכה והכסף שלו יניב רווחים בהנחה והמפנה שלו איננו אידיוט מוחלט -יש כל כך הרבה מדריכים ואדם הנמצא בתוכנית מספר חודשים מכיר את הסיסטם ודרך ההשקעה (תקופת צבירת הVIP P של 3 החודשים וכו' ) .
2.המפנה מרוויח גם הוא - אחוזים על הרווחים ולא אחוזים מהרווחים .
בקיצור לכל המעוניינים והמשקיעים החדשים בזיקריוורדס - דואגים לאמינות האתר ? חפשו באינטרנט יש על כך מספיק סרטונים וכתבות .
זוהי ההשקעה ולא תוכנית חיסכון ! האתר מצליח -אתם מצליחים . האתר נופל-אתם נופלים . וכמו שחכמים ממני אמרו "סיכון מול סיכוי " . ככה זה , אי אפשר להרוויח כסף עם מזגן מול לפטופ בלי להשקיע כלום .
ובנוסף אין צורך במיליון פוסטים , תריצו חיפושים בפורום , באינטרנט אשר גדוש במליוני מדריכים כאלה ואחרים . החלטתם להשקיע ? אל תפתחו פוסט ותחכו שתלמיד תיכון בן 15 שפתח כינוי business23 יקפוץ לכם בראש . כנסו לאתר , קראו פוסטים ותראו מי מתעסק ומבין בעניין ופשוט תצרו איתו קשר - זה לא בורסא האתר הזה פשוט מאוד ומצריך כלום מאמצים כדי להרוויח .
עלה והצלח ידידי
שלחתי לך מדריך מפורט ומלא על ZK כולל הוכחות תשלום שלי ובמדריך הבאתי לך את הסקייפ שלי כדי שתוכל ליצור קשר במידה ותירצה לשאול שאלות...
הוספתי כבר מופנים רבים שמרוצים מאוד מZK ואני גם בטוח שגם אתה תיהיה מאוד רוצה מהתוכנית...
בתוכנית זו הרווחתי מעל 4000 אלף דולר אתה מוזמן ליראות הוכחות תשלום שלי במדריך ששלחתי לך בפרטי...
בהצלחה!
בשל הבקשה של maxvol אני יפרסם אשכול הפורום כסף ברשת מדריך המלא והמפורט של zeekrewards כולל הוכחות תשלום שלי כדי שתבינו מה זה התוכנית הזו ותיראו כיצד ניתן להרוויח הרבה כסף בעבודה של 3 ד'ק ביום...