יש לי 500$ להשקיע...
במה כדאי לי?
יש לי 500$ להשקיע...
במה כדאי לי?
|
|
zeek או בניית אתר והצבת פרסומות (עדיף).
אם אתה הולך על zeek אז תירשם לבד ולא דרך מישהו.
תראה איזה מדריך באינטרנט או אפילו פה בפורום ותירשם.
למענה מהיר- צטטו אותי
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
אי אפשר להירשם לזיק בלי מפנה, תנסה ותראה=]
בכל מקרה, אני לא מבין מה הרוע הזה למנוע מאנשים להירשם תחת אנשים, סה"כ אני מקבל אחוזים ממה שהוא עושה, לא מהכיס שלו, על התמיכה הבלתי פוסקת שאני נותן למצורף שלי, ואני לא מפסיק לתמוך ולא נעלם-אתה מוזמן לשאול את כל המצורפים תחתי כולם מקבלים 100 אחוז יחס וטיפול
אז מה כואב, מה?
כתבתי "שיש כאלה" זה אומר שזה לא כולם אבל זה הרוב פה בפורום שמשתמשים בזיק ויש כאלה שאומרים למישהו שיעזרו לו אבל הם בעצמם צריכים עזרה ובקושי יודעים מה עושים באתר.
ולכותב האשכול:
יש את האשכול שsapirt5 פתח:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...18#post7568018
כדאי לך להשקיע 150$ בתכנית שלו ואת השאר בזיק.
באמת שכדאי לך להשקיע בתכנית שהוא מציע, הוא משתמש אמין וותיק בפורום ואם הוא אמר שהכסף שהשקעת יחזור אחרי מקסימום שלושה חודשים אז זה מה שיקרהכמובן שאחרי שתחזיר את ההשקעה רק תרוויח ורק שתדע שהוא האיש הכי תותח פה בפורום ומרוויח יותר מכולם בלי זיק!
למענה מהיר- צטטו אותי
כפי שאמרו במקרה שלך, עדיף לך להשקיע בזיק. אתה תבחר את מי שהכי נראה לך רציני לעניין. שיהיה בהצלחה![]()
נכון , אבל כמו שידידי יוסי מעלי אמר כבר . זה WIN-WIN סיטואישן . אף אחד לא מבקש מהנרשם החדש חלק מהנתח שלו , או חס וחלילה לגזור עליו קופון .
זו הצעה עסקית לכל דבר - כנס דרכי (בעוד הנרשם מחויב מפנה כלשהו ) ואעזור לך בכל השאלות (ותאמין לי בהתחלה יש הרבה שאלות ) ואדריך אותך לאורך כל הדרך .
ובוא אני אגלה לך סוד קטן , הנרשם של עכשיו , בעוד כחודש/חודשיים/חצי שנה - יהיה הבחור שיציע להירשם דרכו . למה ? ככה , כי ככה זה עובד , זאת הגישה של האתר ואין בזה כל פסול .
אם זה מפריע לך כי יש על זה מלחמה והתגובות כבר ידועות מראש "תצטרף דרכי ואעזור לך " . זה כבר משהו אחר , אבל כאן אנשים מנסים להרוויח כסף והייעוץ הוא בחינם - שוב , WIN -WIN סיטואישן .
נראה לי ש zeek
ותגיד מאיפה הבאת 500$?