היי אני שואל ואני מקווה שרק אנשים שניסו יענו
אם ניסיתם מריחואנה בכל צורה אוכל, שתייה , עישון
אתם חושבים שזה אחלה דבר ?
או שזה סם מסוכן?
היי אני שואל ואני מקווה שרק אנשים שניסו יענו
אם ניסיתם מריחואנה בכל צורה אוכל, שתייה , עישון
אתם חושבים שזה אחלה דבר ?
או שזה סם מסוכן?
|
|
לא ניסיתי אבל יש הרבה סרטים על זה.. תמצא אחד ביוטיוב
מסוכן? הצחקת אותי. אקמול יותר מסוכן מזה. למעשה כמעט כל תרופה תעשייתית שעשויה מכימיקלים יותר מסוכנת מזה. זה פאקינג צמח.
כן, רק חבל שלטבק יש 0 סגולות רפואיות ו0 שימושים למעט עישון. לקנאביס יש עשרות יישומים רפואיים ותעשייתיים (נייר, ביודיזל, יש המון אני פשוט לא זוכר). ואף אחד בהיסטוריה של האנושות מעולם לא מת מקנאביס. כמה מתו מטבק? גם אין דבר כזה מנת יתר של קנאביס. אם תצרוך מזה יותר מדי פשוט תירדם ולא יהיו שום תופעות לוואי שליליות.
הינה, מצאתי לך רשימה של כל היישומים של קנאביס:
![]()
בגדול יש את אלה שבעד ויש את אלה שנגד.
בתור אחד שניסה את זה לא התלהבתי , זה לא משהו שאני יכול להתמכר אליו ... סבבה נותן לך הרגשה של סטלה אבל אני אישית מעדיף לשתות ולקבל מזה את הסטלה.
הבעיה עם מריחואנה שבתאכלס אם אתה לא מגדל אז אתה לא יודע מה יש לך בפנים, אתה לא יודע מה אתה מעשן.
לפי דעתי זה לא אחלה דבר בכלל , סתם בזבוז של הבריאות , בזבוז של כסף.
אחלה דבר, סטלה יותר מתוקה מאלכוהול ואין סיכוי שתכנס לסרטים רעים מזה(בניגוד לאלכוהול) וזה רק בנוסף למה שהשאר פה אמרו
1. זה לא ממכר. לפחות לא פיזית (כמו טבק, אלכוהול או קפאין לדוגמה). כמובן שאפשר להתמכר אל זה נפשית, אבל אפשר להתמכר אל כל דבר נפשית.
2. אשמח אם תביא לי לינק למאמר אחד לא משוחד שמוכיח שקנאביס פוגע בבריאות.
3. בזבוז של כסף? רק אם אתה מעשן גם סיגריות רגילות. אין כמעט אף אחד שמעשן 10-40 גו'ינטים ביום (יש המון שמעשנים מספר זהה של סיגריות). רוב האנשים מעשנים כמה גו'וינטים בודדים בשבוע, וגם מי שמעשן 1-3 ביום לרוב משלם פחות ממעשן הסיגריות הממוצע. יותר מזה ביום לא הרבה מעשנים.
WTF?? מה אתה ניגרר אחרי סמים?? למה אתה צריך את זה?
I love Iatraf portal