קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 21:27
  2. תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 15:35
  3. [עזרה] אני מברר איזה זכרון יש לי? DDר או SD RAM?
    על ידי LinkinH בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 12:37
  4. אני מחפש איזה פלאפון לקנות
    על ידי -עדי- בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 23:34
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 20:44
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

אני גוי, איזה מצוות עליי לקיים בשביל להגיע לגן עדן והאם בכלל יש מקום לגויים בגן עדן?

ברירת מחדל אני גוי, איזה מצוות עליי לקיים בשביל להגיע לגן עדן והאם בכלל יש מקום לגויים בגן עדן?

אני גוי ואני רציני לגמרי.... כותרת

ועוד שאלה, נגיד ואני עובר תהליך להפיכת יהודי האם אז אני חייב לקיים את המצוות של יהודים למרות שנולדתי גוי? והאם כשאני עובר את תהליך ההפיכה ליהודי נוצר לי מקום בגן עדן?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אני גוי ואני רציני לגמרי.... כותרת

ועוד שאלה, נגיד ואני עובר תהליך להפיכת יהודי האם אז אני חייב לקיים את המצוות של יהודים למרות שנולדתי גוי? והאם כשאני עובר את תהליך ההפיכה ליהודי נוצר לי מקום בגן עדן?
    לשאלת הכותרת: כל אחד ואחד מבני האדם יש לו זכויות ועוונות מי שהזכויות שלו רבות יותר מעוונותיו נקרא צדיק, וגן ההפך - נקרא רשע.
    תן לי לחזור אליך יותר מאוחר לגבי השאר... נגמרת לי הסוללה ..
    נערך לאחרונה על ידי Scofield; 22-07-2012 בשעה 20:19.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    31
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    A smart man only believes half of what he hears, a wise man knows which half

הגויים אמורים לקיים לפי היהדות את 7 מצוות נוח:איסור עבודה זרה,הקמת מערכת משפט,איסור גילוי עריות,ברכת השם,איסור על רצח,איסור על גזל ואכילת אבר מן החי
    נערך לאחרונה על ידי alon123425; 22-07-2012 בשעה 21:08.

ציטוט נכתב במקור על ידי alon123425 צפיה בהודעה
    הגויים אמורים לקיים לפי היהדות את 7 מצוות נוח:איסור עבודה זרה,הקמת מערכת משפט,איסור גילוי עריות,ברכת השם,איסור על רצח,איסור על גזל ואכילת אבר מן החי

ואם אני עושה את ה7 האלה אני מגיע לגן עדן?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    31
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    A smart man only believes half of what he hears, a wise man knows which half

לא יודע,אין לי ניסיון בקטעים האלה...

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

כן. אבל יש כל מני סוגים של גן עדן.
    לכל אחד יש את השכר שלו. תלוי מה עשית במהלך החיים.
    יהודי מקבל הרבה יותר שכר כי יש לו הרבהיותר מצוות.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

לפותח האשכול יש שאלה הלכתית תורנית.
    אין קשר לתאולוגיה, מועבר לפורום יהדות.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אחי תקישב אי אסביר לך בידיוק אדם הוא אדם אם אתה גוי יש לך את 7 מיצוות בני נוח אם אתה מקיים אותם אכן מובטח לך לךיהיות שם אבל לא בדרגה גבוה אולי בדרגה נמוכה אבל זה שווה משהו אם אתה כבר אממין אחי תיתגייר תעשה מיצוות ואדם שמיתגייר ושמור מקבל הרבה מאוד תאמין לי אחי כדאיי
    -לא פעיל בשבת-
    קיבלנו את השבת במתנה בואו נשמור עליה
    "דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד ליתן דין וחשבון"

לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ציטוט נכתב במקור על ידי arielkool צפיה בהודעה
    אחי תקישב אי אסביר לך בידיוק אדם הוא אדם אם אתה גוי יש לך את 7 מיצוות בני נוח אם אתה מקיים אותם אכן מובטח לך לךיהיות שם אבל לא בדרגה גבוה אולי בדרגה נמוכה אבל זה שווה משהו אם אתה כבר אממין אחי תיתגייר תעשה מיצוות ואדם שמיתגייר ושמור מקבל הרבה מאוד תאמין לי אחי כדאיי
    אתה מכיר גוי שמילא את המצוות האלו והגיע לגן עדן?

...

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה

אחי לדעתי אדם שנולד יהודי צריך להגיד תודה לקב"ה ואדם שנולד גוי לא אשם !! ולא סתם הביאו את שבע מיצוות בני נוח אז תאמין לי אדם שעושה את שבע מיצוות בני נוח(גוי) או שמיתגייר שזה יותר טוב !! תאמין שיקבל משהו אהה??
    -לא פעיל בשבת-

אחי לדעתי אדם שנולד יהודי צריך להגיד תודה לקב"ה ואדם שנולד גוי לא אשם !! ולא סתם הביאו את שבע מיצוות בני נוח אז תאמין לי אדם שעושה את שבע מיצוות בני נוח(גוי) או שמיתגייר שזה יותר טוב !! תאמין שיקבל משהו אהה??
    אבל שמע אתה יכול לפרט קצת יותר על ההבדלים בדרגות?? כי אני פשוט לא יודע האם שווה לי להתגייר בשביל להגיע לדרגה הגבוה האם זה שווה לקחת על עצמי את כל מצוות היהודי וכ'ו כי בכל מקרה זה לא כזה כייף להתנזר מסקס וכ'ו אבל אם זה שווה את זה כדי להגיע לדרגה הגבוה אז אני ישקול את זה.

אתה יכול גם להסביר מה זאת אומרת איסור אכילת איבר מן החי? אסור לי לאכול בשר וחלב? עליי להיות צמחוני?

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

נחמד לראות איך ילדים בני 18 במקסימום נהפכו להיות מומחים לגבי יהדות , נצרות ודת באופן כללי.
    נתחיל מזה שלפי היהדות , הנצרות, האסלאם ובעצם לפי כל דת ואמונה יש את המושג "גן עדן" ו- "גהנום".

זה שגוי שמתקבל לגן עדן מתקבל לשכבה תחתונה ויהודי מתקבל לשכבה עליונה זה שטויות, אז אל תתחילו לחרטט סתם.
    אני זוכר הרצאה של איזה רב ( לא זוכר מי זה היה בדיוק ) שאמר שכל אותם הגויים שהצילו יהודים או עשו מעשים לטובת הצלת יהודים במלחמת העולם ה2 יגיעו לגן עדן גם כן ושם יוכלו להיפגש עם כל אותם היהודים.

בכל מקרה לפותח האשכול אם אתה רוצה להתגייר ( להיות יהודי ) תעשה את זה מכוונות של להשתנות, להתקרב אל האלוהים , להתחזק בגוף ובנפש ולא בגלל שאתה מפחד שתגיע לגיהנום.
    ורק שתדע שבנצרות זה יותר פשוט אתה הולך לכנסייה , נכנס עם הכומר לתא וידויים אומר לו את ה"סלח לי אבי כי חטאתי בלה בלה בלה " ולפי הדת הנוצרית כל החטאים שלך נסלחו באותו הרגע.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי isp101 צפיה בהודעה
    נחמד לראות איך ילדים בני 18 במקסימום נהפכו להיות מומחים לגבי יהדות , נצרות ודת באופן כללי.
    נתחיל מזה שלפי היהדות , הנצרות, האסלאם ובעצם לפי כל דת ואמונה יש את המושג "גן עדן" ו- "גהנום".

זה שגוי שמתקבל לגן עדן מתקבל לשכבה תחתונה ויהודי מתקבל לשכבה עליונה זה שטויות, אז אל תתחילו לחרטט סתם.
    אני זוכר הרצאה של איזה רב ( לא זוכר מי זה היה בדיוק ) שאמר שכל אותם הגויים שהצילו יהודים או עשו מעשים לטובת הצלת יהודים במלחמת העולם ה2 יגיעו לגן עדן גם כן ושם יוכלו להיפגש עם כל אותם היהודים.

בכל מקרה לפותח האשכול אם אתה רוצה להתגייר ( להיות יהודי ) תעשה את זה מכוונות של להשתנות, להתקרב אל האלוהים , להתחזק בגוף ובנפש ולא בגלל שאתה מפחד שתגיע לגיהנום.
    ורק שתדע שבנצרות זה יותר פשוט אתה הולך לכנסייה , נכנס עם הכומר לתא וידויים אומר לו את ה"סלח לי אבי כי חטאתי בלה בלה בלה " ולפי הדת הנוצרית כל החטאים שלך נסלחו באותו הרגע.
    אחי תקשיב בגן עדן יש לך 7 מדורים בגן עדן לכן אל תגיד לי שאין דבר כזה ואחי אני רוצה להגיד לך משהו לא משנה באיזה גיל אתה 18 או כל גיל אחר אם למדת טוב אתה יכול ליהיות מומחה בכל דבר ובפרט ביהדות !!
    -לא פעיל בשבת-

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אבל שמע אתה יכול לפרט קצת יותר על ההבדלים בדרגות?? כי אני פשוט לא יודע האם שווה לי להתגייר בשביל להגיע לדרגה הגבוה האם זה שווה לקחת על עצמי את כל מצוות היהודי וכ'ו כי בכל מקרה זה לא כזה כייף להתנזר מסקס וכ'ו אבל אם זה שווה את זה כדי להגיע לדרגה הגבוה אז אני ישקול את זה.

אתה יכול גם להסביר מה זאת אומרת איסור אכילת איבר מן החי? אסור לי לאכול בשר וחלב? עליי להיות צמחוני?
    ולך אחי אני רוצה להגיד משהו ועכשיו תיפתח את הראש ותיקרא טוב טוב !!:אתה נולדת גוי זו לא אשמתך ! לגוי יש 7 מיצוות שעליו לעשות אם תעשה את 7 מיצוות בני נוח אחי יש לך חלק לעולם הבא וזה לא צחוק!!: בבקשה ציטוט:שבע מצוות בני נח כוללות שישה איסורים ומצוות עשה אחת.
    סדרם על פי הרמב"ם:
    1. איסור עבודה זרה: איסור עבודת אלילים
    2. ברכת השם: נאמר בלשון סגי נהור - זהו איסור על קללת שם האל
    3. שפיכות דמים: איסור רצח
    4. איסור גילוי עריות
    5. איסור גזל
    6. איסור אכילת אבר מן החי (יש להמית את בעל החיים כדי לאכול אותו)
    7. מצוות דינים: הקמת מערכת משפט (לדעת הרמב"ם: לאכוף את שמירת שש המצוות הקודמות, ולדעת הרמב"ן: לשפוט בין בני האדם בכלל, כפי שנצטוו ישראל, כגון ענישה על הגזל, העושק, הנזיקין וכדומה)
    שבע מצוות אלה הן כעין שבעה כללים, שלהם פרטים רבים. פרטיהן כונסו על ידי הרמב"ם בהלכות מלכים (פרק ט). לדעת הרב מנחם עזריה מפאנו שבע מצוות בני נח מתפרטות לשלושים מצוות, והן אותן אלה שאמרו עליהן במסכת חולין (צב א) שבני נח קיבלו על עצמם שלושים מצוות ואינם מקיימים אלא שלוש מתוכן.[1]
    ישנו סימן לזכירת שבע המצוות: ג' מצוות שיהרג ובל יעבור (עבודה זרה, שפיכות דמים וגילוי עריות), א- אבר מן החי, ב- ברכת ה', ג- גזל, ד- דינים.
    הרמב"ם מציין‏[2] כי שש ממצוות אלה ניתנו כבר לאדם הראשון, ואחת - אבר מן החי - ניתנה לנח, לאחר שהותר לו לאכול מן החי, ולא רק מן הצומח. באותו עניין פוסק הרמב"ם (ראו גם דיון בפסיקתו זו):
    כל גוי שלא קבל מצות שנצטוו בני נח הורגים אותו אם ישנו תחת ידינו... כל המקבל שבע מצוות, ונזהר לעשותן - הרי זה מחסידי אומות העולם, ויש לו חלק לעולם הבא. והוא שיקבל אותן ויעשה אותן, מפני שציווה בהן הקדוש ברוך הוא בתורה, והודיענו על ידי משה רבנו, שבני נח מקודם נצטוו בהן. אבל אם עשאן מפני הכרע הדעת - אין זה גר תושב, ואינו מחסידי אומות העולם אלא מחכמיהם.
    עכשיו אתה לא יהודי אם אתה מראה לקב'ה שאתה אוהב אותו ומיתגייר ועושה את המיצוות של היהודים כולל לישמור שבת וכו' אחי !!..... אני לא יכול לתאר לך במה אתה זוכה מכיון שאתה בוחר ליהיות יהודי !1 לא שאתה יהודי אלא אתה בוחר 11 ואי אפשר לתאר את השכר שתקבל אחי אי אפשר פשוןט לתאר הוא שכר עצום !! ותאמין לי אחי מה שאתה אומר:"להתנזר מסקס" זה עדיף וזה היום לצערי קשה להרבה אנשים אבל אחי זהו הניסיון אדם שעומד בזה הוא אדם שניצח את יצר הרע למעלה כזו גדולה !! אחי אני לא יכול לתאר לך מה אתה תקבל ומה השכר שלך לחיי העולם הבא !1 זה נכון שקשה !! אבל שתדע שעדיף לאבד שעה אחת של "הנאה" ולזכות להנאה אמיתי בחיי העולם הבא !! אחי כדאי שתיזדרז המשיח כבר פה וזה לא צחוק !! כל רבני הדור אומרים (הרב עובדיה יוסף שליט"א. הרב קנייבסקי שליט"א הרב כדורי זצ"ל ) שהמשיח כבר פה!! הוא בפתח ועלול להיתגלות בכל רגע ורגע וזהו הדור שבו תגיע הגאולה נושא הזה הוא לא משחק!! תבטיח את מקומך בעולם הבא מה שאתה תעשה אם תיתגייר זה דבר עצום ואין לזה תיאור של שכר (מובטח לאדם שמיתגייר הרבה הרבה שאין לתאר:ראה ספר רות.) אחי כך עצמך בידיים תאמין לי זה שווה יש לך בחירה ויש לך היזדמנות אל תפספס אותה !!

בהצלחה עדכן אותי אם החלטת להיתגייר אני אשמח מאוד ואעביר בס"ד בלי נדר את שימך לרב שתקבל ברכה שלמה אמן
    -לא פעיל בשבת-

לייקים
    267
    נקודות
    6,593

אוקיי, אז לפני שאני מאמין.

אתה מכיר גוי שהתגייר והגיע לגן עדן?
    אתה מכיר מישהו, לא משנה מי, שהגיע לגן עדן?

אתה יכול לענות בכן ולא. זה יהיה הכי טוב.

...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,505 | הודעות: 8,198,098 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect