אני צריך אתר קליקות פשוט שמשלמדים לי על קליקים..
neobux
Like2Watch חדש, להשיג צפיות, ליקיים או כל דבר אחר בקלות! paradigm shift התוכנית החדשה של GlobalOne|הרשמה זמנית בחינם
נכתב במקור על ידי shinman15 neobux אמין אחי? וכל פעם מתחדשים לי האפשרויות לחיצה?
נערך לאחרונה על ידי Daily; 26-07-2012 בשעה 12:46.
נכתב במקור על ידי Daily אמין אחי? וכל פעם מתחדשים לי האפשרויות לחיצה? הם אמינים וכמובן שמתחדשים אבל צריך פייפל מאושר
נערך לאחרונה על ידי shinman15; 26-07-2012 בשעה 12:51.
נכתב במקור על ידי shinman15 הם אמינים וכמובן שמתחדשים אבל צריך פייפל מאושר מה זאת אומרת פייפל מאושר? פתחתי פייפל רגיל..זה לא מספיק?
נכתב במקור על ידי Daily מה זאת אומרת פייפל מאושר? פתחתי פייפל רגיל..זה לא מספיק? לא זה לא מספיק, ישנם אתרים שמבקשים פייפל מאושר(פייפל מאושר זה פייפל שהכנסת אליו את המספר כרטיס אשראי שלך). אפשרי גם לשלוח למישהו אמין עם פייפל מאושר שישלח לפייפל שלך אבל אז העמלה כפולה.
נכתב במקור על ידי shinman15 לא זה לא מספיק, ישנם אתרים שמבקשים פייפל מאושר(פייפל מאושר זה פייפל שהכנסת אליו את המספר כרטיס אשראי שלך). אפשרי גם לשלוח למישהו אמין עם פייפל מאושר שישלח לפייפל שלך אבל אז העמלה כפולה. קיצור עזבתי את זה.. יש לך אתר נוסף במקרה?
נערך לאחרונה על ידי Daily; 26-07-2012 בשעה 12:56.
נכתב במקור על ידי Daily קיצור עזבתי את זה.. יש לך אתר נוסף במקרה? אין לי עוד אתר אמין ב100% לתת לך.
נכתב במקור על ידי Daily קיצור עזבתי את זה.. יש לך אתר נוסף במקרה? PureCash?
מוכר סיריאלים זולים במיוחד!!! http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=889484
נכתב במקור על ידי Xidox5 PureCash? הוא ביקש אמין
עוד משהו?
נכתב במקור על ידי shinman15 הוא ביקש אמין הוא אמין פשוט הוא לא משלם סכומים גדולים כמו 100 שקל כי אז הם יחשדו מאיפה כל הכסף הזה
נכתב במקור על ידי Xidox5 הוא אמין פשוט הוא לא משלם סכומים גדולים כמו 100 שקל כי אז הם יחשדו מאיפה כל הכסף הזה בקיצור הם רמאים, אם עשית הכל חוקי וחלק אתה תקבל תשלום אולי אחרי חצי שנה, אתה כבר תשכח מזה אז אני מציע לך לא להתעסק איתם
נכתב במקור על ידי shinman15 בקיצור הם רמאים, אם עשית הכל חוקי וחלק אתה תקבל תשלום אולי אחרי חצי שנה, אתה כבר תשכח מזה אז אני מציע לך לא להתעסק איתם אז בגלל שאתה רשום פעמיים לא הביאו לך אתה רשום דרכי זוכר? ואני לא זוכר שהביאו לי עליך כסף חוץ מה2 אגורות
נכתב במקור על ידי Xidox5 אז בגלל שאתה רשום פעמיים לא הביאו לך אתה רשום דרכי זוכר? ואני לא זוכר שהביאו לי עליך כסף חוץ מה2 אגורות תשמע אף אחד לא נוגע באתר הזה, נירשמי דרכך רק כי ביקשת
חוקי הפורום