איך נכנסים לפרנד זון?
ואיך יוצאים מהפרנדזון?
איך נכנסים לפרנד זון?
ואיך יוצאים מהפרנדזון?
|
|
פרינדזון נגרם כתוצאה מאובר-נוחות ומחוסר משיכה. כלומר, הבחורה רואה אותך כמו חברה שלה, נוח לה איתך והיא לא מרגישה "מאויימת" ממך, אבל בגלל שאתה לא מפגין משיכה אז היא רואה בך סוג של חברה.
איך לצאת משם? אומרים שזה נורא קשה, אני חושב שהשיטה הכי טובה היא להפוך אותה ל"חבר" שלך, דבר איתה על בחורות, על מכוניות על אלכוהול או על כל נושא אחר שאתה מדבר עליו עם החברים שלך, אם היא תגיד לך דברים בסגנון של "למה אתה מדבר איתי על זה? אני בת" תמשיך להגיד לה דברים כמו "כן את בת אבל את כמו אחד מהחבר'ה"
בסופו של דבר, יקרה אחד משני דברים - במקרה הטוב -היא תתחיל לנסות להתנהג באופן יותר נשי לידך מה שיתן לך את ה"זכות" להימשך אליה והיא תגיב לזה בטבעיות. במקרה הרע - היא באמת תהפוך לאחד מהחבר'ה ואתם תמצאו את עצמכם עושים תחרות יריקות למרחק.. אבל זה לא קורה יותר מדי.. שיהיה בהצלחה.
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
אהבתי את הדרך הקיצונית שלך בשביל לצאת מאיזור הנוחות.
שאפו.
מצטער להוריד את השאלטר, אבל בדרך כלל מה שקורה זה שהיא באמת הופכת לאחד מהחבר'ה אבל היא פשוט מכניסה כל פעם קצת נשיות לעסקה כדי שלא תוריד תמכנסיים בטעות ותשתין לידה. לא הבנת? אם אתה הופך אותה לאחד מהחבר'ה, זאת אומרת מדבר איתה על דברים שאתה מדבר עם החברים שלך, היא תזרום, אבל מידי פעם היא תזכיר לך שהיא עדיין אישה, אם תכנסו לים אז היא תזכיר לך שיש לה מחזור וכואב לה ועוד כל מיני דברים מזעזעים כאלה...היא תעשה את כל זה במטרה להזכיר לך שהיא אישה עדיין כדי שאם גבר יבוא ויתחיל איתה, אתה לא תגיד לו בטעות שהיא לסבית או משהו...או שבמקרה קיצוני ושנייכם מסטולים, שלא תעשה סיבוב במקום, תפתח תריצ'רץ' כמו שאתה עושה עם חברים שלך ופשוט שולף את החבר החוצה ומשתין..
אתה מוזמן להוריד את השאלטר כמה שבא לך אחי, אני מדבר פשוט מנסיון אישי שלי.. אם זה עבד לי אני מאמין שזה יכול לעבוד לעוד אנשים..
![]()
-אלכוהול-
נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 20-07-2012 בשעה 23:42.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
טוב בנגע לזאת שהיא תהפוך לאחת מהחבר'ה ... מניסיון של חבר מאוד קרוב - זה קורה ואין זיון.
בסופו של דבר מה שקרה ביניהם ( חבר והידידה הכי טובה שלו ) זה שהם היו ידידים במשך שנים והיא אשכרה הפכה לאחד מהחברים שלו ולידו היא פשוט הייתה מאבדת את ה"נשיות" שלה .. אבל שהיא הייתה יוצאת עם חברות היא הייתה נשית ..
בכל מקרה אחרי שנים של ידידות הייתה לו הזדמנות לזיין אותה אבל מן הסתם שהוא היה דלוק עליה ולא רצה לזיין אותה כל כך מהר , היה מאוהב בה .. ואחרי ההזדמנות הזאת הוא פספס וזהו.
לפי דעתי לצאת מאיזור הידידים מאוד קשה , שמצריך ניתוק טוטאלי למשך תקופה מסוימת ואז "לחדש" קשר אבל להראות לה שיש לך אישיות חדשה , אחרת , כובשת ... ואם היא לא תזרום איתך אתה פשוט לא תהיה איתה.
אני נוטה להסכים עם וויזאד. לא שאני כזה אשף, אבל ברמת העקרון זה נראה כמו הצ'אנס הכי טוב במצב כזה... אם היא באמת לא מתרגשת ואת הופכים לחברים טובים - גם לא רע.. הרווחת משהו שהוא לדעתי יותר מזיון... ואם יוצא "רק"זיון אז טוב נו... מי אנחנו שנתלונן ^^