*אני מאוד אשמח אם אנשים פה יגיבו בתגובות בוגרות ולא ילדותיות.
טוב אז ככה- אני וחבר שלי שנתיים שלמות יחד, אני בת 19 והוא בן 20.
אני באמת אוהבת אותו ומעריכה אותו ואני יודעת שגם הוא אותי. (אני קצת בספק אם הוא כ"כ אוהב אותי אבל שיהיה..)
יש בעיה מאוד מאוד גדולה שמפריעה לנו בקשר וזו אחותו הקטנה שהיא בת 9 דרך אגב, אני מרגישה שיש לי עוד בן זוג אני, הוא ואחותו.
הכל התחיל לפני 7 או 8 חודשים שהרגשתי שהיא ממש מתחילה להיכנס לתוך הקשר שלנו, איך? אני אסביר..
זה התחיל בזה שאני איתו בחדר ומן הסתם שאני ארצה להיות איתו לבד אבל לא היא חייבת להיות איתנו לפחות את השעתיים ואם היא יכלה אז גם יותר היא לא הייתה נותנת לי להיות איתו שעה אחת לגמרי לבד היא הייתה נכנסת לדלת בלי לדפוק (מזל שזה היה נעול מידי פעם) היא הייתה נירדמת אצלו בחדר בזמן שאני איתו בחדר וזה התחיל ממש להציק לי אז פשוט אמרתי לו שהיא יותר מידי נדבקת וזה מאוד מפריע לי.
היה לנו על זה ריב מאוד גדול אבל בסופו של דבר הוא הבין ואמר לה שיותר לא תיכנס לחדר שאני נמצאת שם.
בתקופה האחרונה זה התחיל להתגבר אבל לא שאני נמצאת אלא שהם לבד וזה אומר שהיא כמעט ישנה איתו כל יום וזה הדבר שהכי מפריע לי בעולם למה? כי אני לא רוצה שילדה בת 9 תיראה את הזיקפה של חבר שלי, הבן אדם כבר בן 20 ראבק מה יש לו לישון עם ילדה בת 9?
זה מחרפן אותי, גם אם אני מדברת איתו בפלא היא תמיד לידו ותמיד שומעת את השיחות שלנו וזה מאוד מציק לי, אני כבר ממש מיואשת מהקשר הזה, וכן דיברתי איתו על זה וניסיתי להסביר לו אבל אין הוא בראש שלו ולא מוכן לשנות ואומר לי תתמודדי.
פעם עוד לפני שהתחיל כל הסיפור אם היא רק הייתה מנסה להיכנס לחדר הוא היה צורח עלייה והוא היה קשה איתה הלוואי שהוא יחזור להיות כזה כי באמת חסרה לי איתו הפרטיות וזה כבר הגיע למצב שאני מתבאסת ללכת אליו או לדבר איתו בפלא רק בגלל זה.
עכשיו אנחנו לא מדברים כבר שבוע בגלל שרבנו על הנושא הזה, באמת באמת קשה לי אני כבר לא יודעת מה לעשות עם זה.
תעזרו לי..
תודה ומצטערת על החפירה![]()

ציטוט ההודעה