קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] כנסו זה מאוד דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!
    על ידי zivoshri בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-12-2007, 21:37
  2. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 14-10-2006, 22:08
  3. כנסו! חשוב מאוד! <<<---------------
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-11-2005, 19:37
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

כנסו זה מאוד דחוף

ברירת מחדל כנסו זה מאוד דחוף

*אני מאוד אשמח אם אנשים פה יגיבו בתגובות בוגרות ולא ילדותיות.

טוב אז ככה- אני וחבר שלי שנתיים שלמות יחד, אני בת 19 והוא בן 20.
    אני באמת אוהבת אותו ומעריכה אותו ואני יודעת שגם הוא אותי. (אני קצת בספק אם הוא כ"כ אוהב אותי אבל שיהיה..)
    יש בעיה מאוד מאוד גדולה שמפריעה לנו בקשר וזו אחותו הקטנה שהיא בת 9 דרך אגב, אני מרגישה שיש לי עוד בן זוג אני, הוא ואחותו.
    הכל התחיל לפני 7 או 8 חודשים שהרגשתי שהיא ממש מתחילה להיכנס לתוך הקשר שלנו, איך? אני אסביר..
    זה התחיל בזה שאני איתו בחדר ומן הסתם שאני ארצה להיות איתו לבד אבל לא היא חייבת להיות איתנו לפחות את השעתיים ואם היא יכלה אז גם יותר היא לא הייתה נותנת לי להיות איתו שעה אחת לגמרי לבד היא הייתה נכנסת לדלת בלי לדפוק (מזל שזה היה נעול מידי פעם) היא הייתה נירדמת אצלו בחדר בזמן שאני איתו בחדר וזה התחיל ממש להציק לי אז פשוט אמרתי לו שהיא יותר מידי נדבקת וזה מאוד מפריע לי.
    היה לנו על זה ריב מאוד גדול אבל בסופו של דבר הוא הבין ואמר לה שיותר לא תיכנס לחדר שאני נמצאת שם.
    בתקופה האחרונה זה התחיל להתגבר אבל לא שאני נמצאת אלא שהם לבד וזה אומר שהיא כמעט ישנה איתו כל יום וזה הדבר שהכי מפריע לי בעולם למה? כי אני לא רוצה שילדה בת 9 תיראה את הזיקפה של חבר שלי, הבן אדם כבר בן 20 ראבק מה יש לו לישון עם ילדה בת 9?
    זה מחרפן אותי, גם אם אני מדברת איתו בפלא היא תמיד לידו ותמיד שומעת את השיחות שלנו וזה מאוד מציק לי, אני כבר ממש מיואשת מהקשר הזה, וכן דיברתי איתו על זה וניסיתי להסביר לו אבל אין הוא בראש שלו ולא מוכן לשנות ואומר לי תתמודדי.
    פעם עוד לפני שהתחיל כל הסיפור אם היא רק הייתה מנסה להיכנס לחדר הוא היה צורח עלייה והוא היה קשה איתה הלוואי שהוא יחזור להיות כזה כי באמת חסרה לי איתו הפרטיות וזה כבר הגיע למצב שאני מתבאסת ללכת אליו או לדבר איתו בפלא רק בגלל זה.

עכשיו אנחנו לא מדברים כבר שבוע בגלל שרבנו על הנושא הזה, באמת באמת קשה לי אני כבר לא יודעת מה לעשות עם זה.
    תעזרו לי..

תודה ומצטערת על החפירה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאלה
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תנצל כל רגע בחיים, אל תקח שום דבר כמובן מאליו :)

מה שרשמת זו בעיה ידועה ומוכרת וגם אני סבלתי ממנה עם החבר הקודם אבל לא נתתי לה להשפיע עלינו...
    לדעתי צריך לשבת ולהסביר לו את זה בצורה יפה ולא פוגעת (סך הכל היא אחותו הקטנה והוא אוהב אותה ואל תשכחי שהיא הייתה שם הרבה לפניך!) לדעתי תתקשרי אליו, תתנצלי אם פגעת בו ופשוט תגידי לו שאת מרגישה שזה פוגע לכם בזוגיות ושבא לך זמן לבד איתו ולפעמים זה קצת פוגע שהיא יושבת לידו כשאתם מדברים בטלפון וכו'...הכי חשוב שתגידי שאת אוהבת אותה ואין לך שום דבר נגדה אישית, סך הכל הבעיה שלך היא נגד ההתנהלות של הדברים... אחרי שתשלימו בע"ה תעבדו על הזוגיות שלכם, תעשו דברים שוברי שגרה וממש תחזירו את האהבה...צירפתי לך לפה כתבה שגם יכולה לעזור ויש בה כמה טיפים מקסימים. חבל שתיפרדו בגלל דבר כזה..לפי מה שרשמת אתם אוהבים אחד את השני וזה מה שחשוב!

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    *אני מאוד אשמח אם אנשים פה יגיבו בתגובות בוגרות ולא ילדותיות.

תודה ומצטערת על החפירה
    זה דבילי להגיד את המשפט האחרון שאמרת...

עכשיו תקשיבי, במקום לגרום לו להמאס ממך, ולהגיד לו לעשות משהו שהוא לא רוצה לעשות, את יכולה לדבר עם אחותך . אל תגידי לו לעשות את זה תעשי את זה את, תדברי איתה יפה ותסבירי לה את כל מה שאת מרגישה ואם זה לא יעזור, אל תדברי איתה בחיים שלך. וזה יעזור.

ומה הבעיה לדבר עם ההורים שלך????

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

מה לעזאזל...
    בכל מקרה זה פשוט, את מנתקת את הקשר
    לא את לא נפרדת ממנו, את מנתקת את הקשר קחי ספייס קחי טיים-אוף
    שירגיש שאת חסרה.
    אחרי שהוא הבין שאת חסרה (וכן תתני תירוצים, אני עסוקה, אני בלה בלה, אני פה אני שם)
    ושאת לא נותנת לו רק אחרי שהוא הבין שהוא צריך אותך יותר תגידי לו שבקשר הזה יש מקום לשניים.
    זה קורה כי הוא לוקח אותך כמובן מאליו, כשגרתית - כי אתם מלא זמן ביחד

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ingidao צפיה בהודעה
    מה לעזאזל...
    בכל מקרה זה פשוט, את מנתקת את הקשר
    לא את לא נפרדת ממנו, את מנתקת את הקשר קחי ספייס קחי טיים-אוף
    שירגיש שאת חסרה.
    אחרי שהוא הבין שאת חסרה (וכן תתני תירוצים, אני עסוקה, אני בלה בלה, אני פה אני שם)
    ושאת לא נותנת לו רק אחרי שהוא הבין שהוא צריך אותך יותר תגידי לו שבקשר הזה יש מקום לשניים.
    זה קורה כי הוא לוקח אותך כמובן מאליו, כשגרתית - כי אתם מלא זמן ביחד
    THE ROCK IS BACK

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

שמעי זה באמת מצב בעייתי, מצד אחד היא ילדה קטנה אז היא לא מבינה ומצד שני הוא כבר אדם בוגר והוא לא מבין מה את רוצה ממנו.
    אני מנסה להבין מה הבעיה בסיפור ויכול להיות שאת גרמת לו לחשוב שאת רוצה לנתק בניהם? כי אם זה המצב זה יסביר הרבה למה הוא כל כך נלחם עליה... זאת אחותו.

אבל אם זה לא המצב והוא סתם טמבל אז פשוט תתפסי מרחק ממנו עד שהוא יירגע ויבין שאנשים בוגרים צריכים זמן לבד ולא דוחפים את אחותו המושתנת לכל דבר.
    מבחינתך את לא יוצרת איתו קשר עד שהוא לא בא אליך עם פתרון איך פותרים את הבעיה הזאתי ואת לא צריכה להתפשר כי שמעי... זה פשוט לא לעניין מה שהולך פה זה פשוט מוגזם מה שאת מספרת.

אני מקווה שהוא יגיע להחלטה נבונה בסוף.. בהצלחה!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,480 | הודעות: 8,174,067 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect