לילה טוב D: שיר חרוש !
נכתב במקור על ידי Amon מה עם הלוגו שהבטחת לי ? =-O MY PHOTOSHOP ASSHOLE הוא לא נפתח לי ><...מחשב פגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי Adventurer MY PHOTOSHOP ASSHOLE הוא לא נפתח לי ><...מחשב פגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג Then I'l Be Waiting.
נכתב במקור על ידי Amon Then I'l Be Waiting. המחשב השני שלי אמור לחזור מחר מתיקון בעזרתהשם!!! מקווה רק לטובה בנתיים אני עושה לי אוסף של HD של סטוקים ^^
נכתב במקור על ידי Adventurer לילה ספאמר מלאכית שליייייייייייייי לילה אמיגו דיי נו תמשיך
נכתב במקור על ידי Adventurer המחשב השני שלי אמור לחזור מחר מתיקון בעזרתהשם!!! מקווה רק לטובה בנתיים אני עושה לי אוסף של HD של סטוקים ^^ יש לך 2 מחשבים?
נכתב במקור על ידי Amon יש לך 2 מחשבים? תאמת שיש גם מחשב נייד ,אבל הוא לא בשימוש אז הבאתי לאחותי
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel לילהההההה טוווווווווובבבב משעמם מאוד מאוד.. ואין לאן לצאת...... יש לך פייסבוק?
נכתב במקור על ידי foocer יש לך פייסבוק? למה להתחיל איתה היא בסוף תלך עם אביב אתה יכול תמיד להתחיל איתי
נכתב במקור על ידי foocer יש לך פייסבוק? כן. למה חשבת לקבל אותו? תן את שלך!
נכתב במקור על ידי Adventurer המחשב השני שלי אמור לחזור מחר מתיקון בעזרתהשם!!! מקווה רק לטובה בנתיים אני עושה לי אוסף של HD של סטוקים ^^ בעזרת השם? אתה מאמין בו ? כך שמע קצת אינפקטד
נערך לאחרונה על ידי ProSpect; 27-07-2012 בשעה 00:04.
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...95#post8523895
נכתב במקור על ידי ProSpect בעזרת השם? אתה מאמין בו ? כך שמע קצת אינפקטד נחמד, אבל זו אמנות:
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 27-07-2012 בשעה 00:13.
נכתב במקור על ידי dOrBh למה להתחיל איתה היא בסוף תלך עם אביב כמו כל בחורה שאתה תתחיל איתה נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel כן. למה חשבת לקבל אותו? תן את שלך! אל תתני לו! מה לימדתי אותך על פדופילים?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel כן. למה חשבת לקבל אותו? תן את שלך! באה לפה הרבה?
נכתב במקור על ידי ShiNx נחמד, אבל זו אמנות: מכיר ברור שלא משתווה .
חוקי הפורום