צודק !
אז כמה אנשים פה לא יודעים אם לצחוק או לבכות ? .....
מה כולם פה התחילו להרים תאף שלהם בזמן האחרון ואני לא מדבר רק אליך,
אני ועוד אחרים הבאנו בסך הכל את הדעות שלנו,
אם חלק מהם לא היו טובות סבבה על שלי אני קיבלתי ביקורת,
כל אחד פה מתחיל עם העוואנטות שלו.
שמע כפרה
לא עוונטות ולא עמאיית .. הבאתי את הדעה שלי זה הכל
אתם יודעים צריכים לחשוב גם לפני שנותנים סטירה אם היא תביא מישהו שיפרק אותך, תפרק גם אותו, ובקשר לתלונה במשטרה? אז פוגעים בה עוד, ומה הקשר בעל מכה? אתה יודע עוד לא התחתנתם
אתה לא יודע על מי אתה יכול ליפול ..לך תדע היא מקושרת או משהו .. יש אנשים שעדיף לך לא להתעסק איתם , אנשים מטורפים שידקרו אותך בלי לחשוב פעמיים כי מצמצת להם בצורה שלא באה להם בטוב .. אם אתה יודע שאתה יכול להסתדר ואתה גם מכיר הרבה פסיכים אז בכיף.. אם לא לא תמיד שווה לקחת את הסיכון .. שוב זה תלוי בילדה.. לא מכיר אותה , אתה לא יודע על מי אתה יכול ליפול
בקשר לזה שאפשר לומר שהוא היה "אצל ידידה" עוד פעם אני יגיד, תלוי עם גם הוא עצמו יש לו ידידות, וזה נכון גם כמו שאמרת שהיא יכולה "לאכול" אותו על זה
התכוונתי שהיא תגרום לו לקנא ברמות שזה ישגע אותו וזה לא יזיז לה .. אם היא תזהה שהוא משקר בקטע הזה נגמר הסיפור .. תלוי ברמה של הבחורה
ובקשר ל "תלך" - אם יש משיכה מספיק טובה והוא עשה הכל כמו שצריך, גם כשהוא ילך היא תבוא אחריו,
אם הוא היה עושה הכל כמו שצריך הוא כבר היה מזיין אותה ולא היינו מדברים בפוסט הזה שבכלל לא היה קיים9
אני אישית בנות כאלו לא רואה ממטר, מתנהגות אלי בזלזול? אין בעיה יד לוחצת יד, הכי טוב זה כמו שאמרתי למעלה - ליישר אותה, אחר כך היא באה אלי לא אני אליה. מניסיון.
שוב , זה תלוי מי הבחורה וכמה גבוה אתה מכוון.. אם עובד לך מברוק אחי 
שבת שלום.