מ א ו ש רהודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת. נכתב במקור על ידי dOrBh אחי אני מפחד להרוס דברים כי לא הבנתי מילהה וחצי ממה שרשום פה אין משהו שרק מתקינים או משהו כזה? או שאם באלך תבוא איתי לשיחה בסקייפ 20 דקות ותעזור לי? תתקין את חבילת ה CCCP, היא אמורה לכסות את רוב הקידודים הנפוצים.
טופס בקשת מפרט | Flash | Java | CPU-Z
נכתב במקור על ידי dan.a תתקין את חבילת ה CCCP, היא אמורה לכסות את רוב הקידודים הנפוצים. מה זאת אומרת? אני רק מתקין ואוטומטי זה פועל? אם כן תביא קישור
מ א ו ש רהודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת. נכתב במקור על ידי dOrBh מה זאת אומרת? אני רק מתקין ואוטומטי זה פועל? אם כן תביא קישור כן, וזה הקישור שהבאתי לך.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz כן, וזה הקישור שהבאתי לך. למה זה מקודד? ווינדואס מדייה פלייר?
מ א ו ש רהודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת. נכתב במקור על ידי dOrBh למה זה מקודד? ווינדואס מדייה פלייר? זה לא מקודד, זה מתקין חבילה שעוזרת לנגנים שלך לזהות קידודים שונים, שאולי עד עכשיו לא הצליחו לזהות.
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz זה לא מקודד, זה מתקין חבילה שעוזרת לנגנים שלך לזהות קידודים שונים, שאולי עד עכשיו לא הצליחו לזהות. תקשיב לא הבנתי מה רשום פשוט עשיתי "המשך" וזה עדיין לא פעל כנראה צריך לשנות דברים לפני שאני עושה המשך אתה יכול להסביר לי איך אני מתקין?
נכתב במקור על ידי DooDeLzZz זה לא מקודד, זה מתקין חבילה שעוזרת לנגנים שלך לזהות קידודים שונים, שאולי עד עכשיו לא הצליחו לזהות. UUPP תקשיב לא הבנתי מה רשום פשוט עשיתי "המשך" וזה עדיין לא פעל כנראה צריך לשנות דברים לפני שאני עושה המשך אתה יכול להסביר לי איך אני מתקין?
חוקי הפורום