לילה טוב עפיפונים!!!
לילה טוב פאשושים!
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel לילה טוב פאשושים! וזה פסול ! עשיתה ב 21:59!!!!!!!!!!!!!
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי aviv_b_d וזה פסול ! עשיתה ב 21:59!!!!!!!!!!!!! מאמושששששש ♥
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel מאמושששששש ♥
נכתב במקור על ידי aviv_b_d אתה מנסה לגנוב את המלאך שלי ?!.
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי aviv_b_d בוודאייייייי קטן שליי [: נכתב במקור על ידי Adventurer אתה מנסה לגנוב את המלאך שלי ?!. היי לא לריב בנים.. יש מספיק אני לכולם! ניקוו הוא יודע שאסור לגנוב. זתומרת שאני עדיין המלאך הקטן והיפה שלך! ♥
נערך לאחרונה על ידי Mrs.Daniel; 27-07-2012 בשעה 22:34.
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel בוודאייייייי קטן שליי [: היי לא לריב בנים.. יש מספיק אני לכולם! ניקוו הוא יודע שאסור לגנוב. זתומרת שאני עדיין המלאך הקטן והיפה שלך! ♥ מלאךך <3
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel בוודאייייייי קטן שליי [: היי לא לריב בנים.. יש מספיק אני לכולם! ניקוו הוא יודע שאסור לגנוב. זתומרת שאני עדיין המלאך הקטן והיפה שלך! ♥ את באה לפה הרבה מותק?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo את באה לפה הרבה מותק? חשבתי שאני רק שלך...
Mrs.Daniel זאת בת?!
נכתב במקור על ידי Adventurer חשבתי שאני רק שלך... אתה שלי, אבל כמו שלך מותר אותי ואותה.. לי מותר אותך ועוד X
נכתב במקור על ידי Super Pippo את באה לפה הרבה מותק? בגלל שאתה כאן הרבה אגיע יותר.. נכתב במקור על ידי CRAISER Mrs.Daniel זאת בת?! כןןן!!!
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel בגלל שאתה כאן הרבה אגיע יותר.. כןןן!!! לההה עד עכשיו חשבתי את בן
נכתב במקור על ידי CRAISER לההה עד עכשיו חשבתי את בן מה גרם לך לחשוב ככה?
חוקי הפורום