כן אחי !
כן אחי !
-לא פעיל בשבת-קיבלנו את השבת במתנה בואו נשמור עליה"דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד ליתן דין וחשבון"
|
|
תיראה את הפירסומים שלי יש אדם שאומר ונותן הוכחות מוות קליני ועוד !! הכל כלול תיסתכל ואני רוצה לראות שלא תאמין !!
-לא פעיל בשבת-קיבלנו את השבת במתנה בואו נשמור עליה"דע מאין באת, ולאן אתה הולך, ולפני מי אתה עתיד ליתן דין וחשבון"
אחי תקשיב אתה אמרת שאתה רוצה להגיע לגן עדן אמרתי לך איך תאמין או לא זו האמת מה לעשות ואם אתה רוצה לדעת בידיוק כשתיהיה שם תדע וזה יהיה מאוחר מידי רצית תשובה קיבלת מה תעשה איתה תחליט אתה!
נגיד ואני מגיע לגיהנום יש דבר כזה גלגול נשמות ביהדות שיהיה לי נסיון שני בכדור הארץ כדי להגיע לגן עדן? או שאני נשאר בגיהנום לתמיד
כן כן וכן
קודם כל המוות קליני קשור-תיראה תבין
אחר כך לגבי גילגול נשמות-זה העולם בו אדם מתקן נישמתו כלומר אתה באת לפה זה הגילגול נשמות זאת אומרת הביאו לך היזדמנות לתקן עכשיו אם לא תיקנת .......... אז אחי כבר פיספסת בקיצור אני אמרתי לך מה שאני יודע ובה שאני מבין מיתעסק ולומד בכל פעם ... אחי אני לא בא להתווכח איתך אני הבאתי לך מהידע שלי שלמדתי כי אתה ביקשת עזרה אני ממליץ לך איך ללכת בהמלצה שלי אין לך כלום אבל כלום להפסיד אם תלך בדרך הזו אין כלון להפסיד אבל יש המון מה להרוויח !!! לא שווה? אני אתן לך דוגמאות קצרות שבהם תיראה שהתורה היא אמת ומגנה :
1) בזמנים בהם היו מחלות קשות הגויים היו נידבקים אנו לא יודע למה? כי התורה ציוותה אותנו לינטול ידיים ליפני שאנו אוכלים !!-בעבר הגויים לא ידעו זאת בתקופות ארוכות ליפני !! היו נידבקים במחלות אנו היינו נישמרים בשכות התורה!!
2)התוורה היא ליפני המון המון זמן והיא ציוותה אותנו לא לאכול מאכלים לא כשרים כגון החזזיר-והיום עם הטכנולוגיה בדקו המדענים ואמרו כי אכן חזיר מביא למחלות ולא בריא לגוף האדם! אנו נישמרנו ביזכות התורה!
3) התורה ציותה לשמור שש שעות בין חלב לבשר!-היום עם הטכנולוגיה מדענים בדקו ואמרו כי אכילת בשר עם חלב גורמת לכאבי בטן קשים!!
התורה גם אומרת לך איך להתנהג בכל רגע ורגע
בקיצור אדם ההולך לפי התורה אין מה להפסיד יש לי עוד המון דוגממאות בישבילך אם אתה רוצה אני אתן לך אם אתה לא מאמין תיבדוק ואני יכול לצצ לך ולהראות הכל בקיצור תיראה התורה כבר יודעת הכל ליפני הטכנולוגיה המדענים היום רק מוכיחים בזאת שהתורה אמת !!
אחי אתה רצית עזרה אני עניתי אשמח לענות לך על הכל אני תמיד שמח לעסור ואני פה כדי לעזור ולתת הוכחות אתה יכול להיתכתב איתי בפרטי אם אתה רוצה לדבר בפרטיות אני מבטיח לענות על כל שאלה כל ספקה שיש לך כל דבר אחי באמת אני מבטיח להשקיע בך כמה שיותר !! אחי תבוא תגיד מה אתה לא מבין אני אתן לך הכל !! תיהי בקשר![]()