קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 18:07
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 14:49
  3. [דיון]התמונות שלכם מפייבל
    על ידי Ansem בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:38
  4. [דיון] אדריאנו החלוץ הכי טוב בעולם?
    על ידי British_Bloke בפורום כדורגל
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:59
  5. דיון סמאקדאון 1/9/05
    על ידי Dave Grohl בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:57
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 38

[דיון] טבעונות - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    145
    נקודות
    84
    משפט מחץ
    p:

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    כן החזק שולט, כמין, לא כאינדיבידואל.

"החזק שורד" משמע זן מסויים ככל נחשב "החזק"[אדם לדוגמא] וזן אחר נחשב "החלש"[פרה לדוגמא]. אין לי בעיה לשחוט פרה אבל יש לי בעיה גדולה עד מאוד מאוד לשחוט אנשים.

אתה רוצה להגיד לי שערך חיי אדם שווים לערך החיים של תרנגולת או יתוש?
    על זה אתה תענה לי .. למה חיי אדם שווים יותר?
    מוכר ברזים מוסמך

2. קישורים ממומנים

כן החזק שולט, כמין, לא כאינדיבידואל.

"החזק שורד" משמע זן מסויים ככל נחשב "החזק"[אדם לדוגמא] וזן אחר נחשב "החלש"[פרה לדוגמא]. אין לי בעיה לשחוט פרה אבל יש לי בעיה גדולה עד מאוד מאוד לשחוט אנשים.

אתה רוצה להגיד לי שערך חיי אדם שווים לערך החיים של תרנגולת או יתוש?
    כן, חיי אדם שווים לערך של תרנגולות או יתוש

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    כן גם אני חשבתי ככה,
    ואז הבנתי שבני אדם לא מסוגלים להשיג ויטמינים מסויימים כמו ויטמין B12 מהצומח.

אתה תמות בלי B12,
    אז יופי שהיום יש לך תוספים ואוכל טבעוני שהוחדר אליו הויטמינים - אבל בטבע אין כזה.

אפילו בעיות הלב,
    נראה לך שבעיות לב קשורות לכולסטרול?

הן לא,
    חצי מהאנשים שחולים בבעיות לב,
    הם בעלי כולסטרול תקין לגמרי.

איך קשור לחץ דם לאכילת בשר?
    איך קשור מחלות כלי הדם במוח לאכילת בשר?
    מחלות כליה? מה הקשר לבשר?

סוכרת?!
    וואלה מה הקשר סוכרת לאכילת בשר גבר?

בני האדם אוכלים בשר כבר עשרות אלפי שנים,
    מספיק זמן בשביל הגוף להתרגל אבולוציונית.

חלב? לא בריא.

ביצים? עוד לא חקרתי בנושא.
    מישהו אמר שמוסיפים דווקא לאבוקדו\טחינה B12? לא

אלא שמוסיפים למזונות אחרים מן הצומח[בצורה מלאכותית] שמהם אתה מקבל B12.
    אתה לא יכול לקבל B12 בדיאטה צמחונית אלה אם כן הוא הוכנס לשם בצורה מלאכותית, הדרך היחידה שאתה יכול לקבל B12 בצורה טבעית היא על ידי אכילת מוצרים מן החי, בין אתה אוהב את זה או לא. תאמין לי אני כאחד יודע שכשהייתי ילד קטן שנאתי בשר ולא אכלתי אותו והייתה לי אנמיה בגלל חוסר B12.

אתה שותה חלב?

אין מזונות מן הצומח שיש בהם ויטמין B12 בצורה טבעית
    B12 במקור מיוצר אצלך במעי הגס והגוף סופג אותו, כמו אצל כל חיה כמעט אבל משהו נדפק אצל בני אדם והם התרגלו לזה שצריך להביא אותו מבחוץ, אבל זה לא אומר שאתה טורף שאמור לאכול בשר! המעיים שלך ארוכים מידי, הלסת שלך קצרה, אין לך שיניים חדות, אין לך טלפיים, אין סיכוי שעכשיו תצא לבחוץ ותטרוף סנאי, אין סיכוי שתצליח לאכול עכשיו סטייק שלם נע מבלי להקיא את הנשמה, אתה יכול להגיד על עצמך המון דברים, אבל אוכל בשר אתה לא.
    הסיבה היחידה שאתה צריך B12 מבחוץ היא רק בגלל שהגוף שלך הפסיק לספוג את הB12 שהוא מייצר.
    ולא, אני לא שותה חלב, אני אוהב את העצמות שלי בריאות
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 29-07-2012 בשעה 14:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    145
    נקודות
    84
    משפט מחץ
    p:

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    B12 במקור מיוצר אצלך במעי הגס והגוף סופג אותו, כמו אצל כל חיה כמעט אבל משהו נדפק אצל בני אדם והם התרגלו לזה שצריך להביא אותו מבחוץ, אבל זה לא אומר שאתה טורף שאמור לאכול בשר! המעיים שלך ארוכים מידי, הלסת שלך קצרה, אין לך שיניים חדות, אין לך טלפיים, אין סיכוי שעכשיו תצא לבחוץ ותטרוף סנאי, אין סיכוי שתצליח לאכול עכשיו סטייק שלם נע מבלי להקיא את הנשמה, אתה יכול להגיד על עצמך המון דברים, אבל אוכל בשר אתה לא.
    הסיבה היחידה שאתה צריך B12 מבחוץ היא רק בגלל שהגוף שלך הפסיק לספוג את הB12 שהוא מייצר.
    תכלס אני נוטה להסכים איתך, אם אנחנו מדברים על הגיון וטבע

עובדה שפיל לא שמע בחיים על בשר, ליוויתן גם לא, הפרה גם לא (ואני רק רוצה לראות מישהי עם אומץ מתקרב אליה היא ישר תקרע אותו) ועוד הרבה חיות ענקיות לא

ככה שזה דפוק להגיד שזה טבעי ..
    מוכר ברזים מוסמך

ציטוט נכתב במקור על ידי Cprogramming צפיה בהודעה
    על זה אתה תענה לי .. למה חיי אדם שווים יותר?

ערך חיי אדם לא שווים יותר מבחינת כולם, אלא רק בגלל שאני אדם, אני נותן יותר ערך לחיי אדם אחרים. אם הייתי תרנגולת, הייתי נותן יותר ערך לתרנגולות מאשר בני אדם, אם הייתי אריה, הייתי נותן יותר ערך לחיי אריה מאשר תרנגולת או אדם.

כן אה כל חיה כמעט

אז בו תסביר לי
    למה יש אנשים שיש להם חוסר בB12?

המעיים שלי לא ארוכים מידי, לחזיר יש RATIO גדול יותר של מעיים ביחס לגודל הגוף מבני אדם ונחש מה, החזיר אוכל בשר. לסת\שיניים חדרות בגלל שהאדם התרגל כבר לאכול בשר מבושל מחומם, אין צורך בשרירים לסת גדולים ושיניים חדות [האדם גילה את האש למעלה ממליון שנה אחורה]. אין לי טלפיים, מה קשור בכלל? לכל טורף יש טלפיים? לא, O_O זה כמו שתגיד שבגלל שלפרה אין ידיים אזי היא לא צמחונית
    אני יכול לצאת ולטרוף סנאי, אנשים עושים את זה אפילו היום כ"ספורט" לכייף
    אני יכול לאכול סטייק נע, למרות שיקח כמה שבועות לגוף שלי להתרגל לאכול סטייק נע, אחר כך לא תיהיה בעיה ואני לא ירגיש רע לאכול אותו.
    גוף האדם לא מייצר מספיק B12, אם הוא היה מייצר מספיק לא היו אנשים בעולם הזה עם חוסר B12 ולא היו תוספי מזון עם B12 ולא היו מוסיפים B12 בצורה מלאכותית למזונות שונים ולא היה רשום בכל אתר שני על צמחונות שיש צורך לאכול מזונות מועשרים בB12 או לקחת תוסף מזון שיש בו B12.

צמחוניים, אם אתם עם כזאת פתיחות ראש, תקראו את זה: http://www.second-opinions.co.uk/car...omparison.html
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 29-07-2012 בשעה 17:01.

תכלס אני נוטה להסכים איתך, אם אנחנו מדברים על הגיון וטבע

עובדה שפיל לא שמע בחיים על בשר, ליוויתן גם לא, הפרה גם לא (ואני רק רוצה לראות מישהי עם אומץ מתקרב אליה היא ישר תקרע אותו) ועוד הרבה חיות ענקיות לא

ככה שזה דפוק להגיד שזה טבעי ..
    אא לוויתן בכלל לא שמע על בשר, אני בטוח שהוא אוכל.... מים? לכל החיות הצמחוניות קיים אנזים שמפרק צלולוז מצמחים, שנותן אנרגיה וקלוריות. לבני אדם, הפלא ופלא, אין אנזים כזה.

ותגידו לי כולכם, אם בשר כל כך לא בריא, למה הוא כל כך טעים?????
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 29-07-2012 בשעה 17:09.

כן אה כל חיה כמעט

אז בו תסביר לי
    למה יש אנשים שיש להם חוסר בB12?
    תקרא לאט ובזהירות ותראה משפט קטן וחמוד שרשום בו "אבל משהו נדפק אצל בני אדם והם התרגלו לזה שצריך להביא אותו מבחוץ"

אא לוויתן בכלל לא שמע על בשר, אני בטוח שהוא אוכל.... מים? לכל החיות הצמחוניות קיים אנזים שמפרק צלולוז מצמחים, שנותן אנרגיה וקלוריות. לבני אדם, הפלא ופלא, אין אנזים כזה.

אם קולה כל כך לא בריאה, למה היא כל כך טעימה?????
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 29-07-2012 בשעה 17:19.

משתמש מתחיל
    לייקים
    145
    נקודות
    84
    משפט מחץ
    p:

לפי טענתך אני מניח שצ'יפס וביסלי גם בריא .. וואלה החיים יפים
    מוכר ברזים מוסמך

תקרא לאט ובזהירות ותראה משפט קטן וחמוד שרשום בו "אבל משהו נדפק אצל בני אדם והם התרגלו לזה שצריך להביא אותו מבחוץ"

אם קולה כל כך לא בריאה, למה היא כל כך טעימה?????

שאלה טובה

כי קולה היא לא דבר טבעי. זה לא משהו שקיים מליוני שנים שנוכל להסתגל אליו ולהתאים את הטעם לקולה. בשר קיים מאז ומתמיד, קולה קיימת כמה? 50 שנה? לא מספיק זמן בשביל שהגוף יתפתח אבולוציונית "להיגעל" ממנו, כנ"ל סוכר לבן שהוא לא טבעי, ובכל זאת טעים.

מה זאת אומרת משהו "נדפק אצל בני אדם"? אתה מתכוון שיכלית או פיזיולוגית? מדהים מה שזה נדפק אצל כולם? [כי לפי כל המידע שיש בני אדם לא יכולים לייצר מספיק B12 בעצמם]
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 29-07-2012 בשעה 19:20.

לפי טענתך אני מניח שצ'יפס וביסלי גם בריא .. וואלה החיים יפים
    אתה משווה מזון שקיים מתחילת כדור הארץ וקיום החיים לעומת משהו שקיים 30 שנה?.....

עדיין לא ראיתי עובדה אחת לכך שלא נועדנו לאכול בשר, חוץ מהטפות מוסר שבעלי חיים שווים לבני אדם

משתמש מתחיל
    לייקים
    145
    נקודות
    84
    משפט מחץ
    p:

אתה משווה מזון שקיים מתחילת כדור הארץ וקיום החיים לעומת משהו שקיים 30 שנה?.....
    עדיין לא ראיתי עובדה אחת לכך שלא נועדנו לאכול בשר, חוץ מהטפות מוסר שבעלי חיים שווים לבני אדם
    תשאל אותו, הוא יספק לך המון תשובות.
    מוכר ברזים מוסמך

שאלה טובה

כי קולה היא לא דבר טבעי. זה לא משהו שקיים מליוני שנים שנוכל להסתגל אליו ולהתאים את הטעם לקולה. בשר קיים מאז ומתמיד, קולה קיימת כמה? 50 שנה? לא מספיק זמן בשביל שהגוף יתפתח אבולוציונית "להיגעל" ממנו, כנ"ל סוכר לבן שהוא לא טבעי, ובכל זאת טעים.

מה זאת אומרת משהו "נדפק אצל בני אדם"? אתה מתכוון שיכלית או פיזיולוגית? מדהים מה שזה נדפק אצל כולם? [כי לפי כל המידע שיש בני אדם לא יכולים לייצר מספיק B12 בעצמם]
    בני אדם מייצרים ע"י חיידקים B12 כמו כל יצור חי, רק שהוא לא מסוגל לספוג אותו, אין לי מושג אם זה פיזיולוגי או שכלי, אבל זה לא משנה שזה נדפק אצלנו בגלל ההרגל לבשר.
    וסוכר לבן הוא טבעי, הוא בסך הכל סוכר חום טבעי רק מסונן..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,476 | הודעות: 8,199,069 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect