קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-12-2010, 16:14
  2. תגובות: 59
    הודעה אחרונה: 16-10-2008, 20:44
  3. סרטון שלי ושל חבר שלי בRUNESCAPE
    על ידי okdark בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-05-2007, 15:51
  4. [סרטון] שלי ושל חבר שלי
    על ידי Dor1412 בפורום Counter Strike
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 12-10-2006, 17:56
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 34 מתוך 34

סרטון שלי ושל חבר - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אין שמה שום דבר גס בסרטון והם מסתמכים יותר מדי על המכונית שלהם,אבל היו כמה משפטים שאהבתי.

תודה על הסרטונים והרעיונות שלך,אתה ממש עזרת.

נתת לנו חומר לעבוד איתו לפחות בשביל שני סרטונים
    "יד רוחצת יד", בכיף

תכלס המכונית מאוד מקלה, אבל יש שם משפטים נחמדים כמו "טוב, אני כאן, מה שתי המשאלות האחרות שלך?".

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אני אומר לך לא להיפגע כי עובדה שאתה נפגע. Simple Pickup מאוד נחמד ומשעשע אבל האמת? הם לא מלמדים הרבה, יש רק מעט מאוד סרטונים שמהם אתה לומד משהו (לגבי כל השאר אין לי שמץ). ולכן אני מסביר שזה לא קשור לפורום שאמור ללמד פיקאפ. סימפל פיקאפ לא באמת דבר שתורם חוץ מלהראות לך שאפשר להצליח עם הכל. אבל זו ממש ממש לא עובדה חשובה!, כי מי שמתקדם בפיקאפ יודע את זה, ומי שמתחיל בפיקאפ עוד לא בשל לנסות את זה. אני עדיין לא מוצא מטרה בסרטון שלך, ואתה, עם כל התגובה הענקית שלך עדיין לא כתבת מה המטרה שלשמה אתם מעלים את הסרטון חוץ מרק להצחיק אנשים. ברגע שאני אדע שיש מטרה שלשמה שווה לי לראות את הסרטונים שלכם, אני אצפה ואעזור.

אגב, סימפל פיקאפ ראיתי כי הם הצחיקו אותי ולא משום סיבה אחרת. אם זה מטרת הסרטונים, כמו שאתה אמרת, הם פשוט לא מתאימים לפה.
    אחייי,בסרטון הבא שלנו אנחנו נתקרב לבנות,אם יש בנות,זה קשור לפיקאפ.

כמו שאמרתי,המטרה שלנו בסרטונים זה להצחיק,להחדיר ביטחון לאלו שאין,ולהנות בעיקר.

זאת זכותך לא להסתכל על הסרטונים שלנו

ולאידן,אני מכיר את המשפט פתיחה הזה,ועוד כמה משפטים מי שמה,הם אחלה,אבל אני אבחר את הכי טובים מי שמה.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

נו חלאס לחפור ולשחק אותה מאסטרים בהבנה או שיט אחר
    הוא כולה העלה סרטון שממה שהבנתי רוצה להיות כמו הסרטונים של סימפל פיקאפ וכו' וכו' סרטונים לא של 100% פיקאפ אלא יותר של משפטי פתיחה ודברים שמצריכים מראה טוב וקצת ביצים ולצלם בשביל לגרום לנו לצחוק.

די לנתח כל דבר אתם לא דוקטור פיל, הוא רוצה דעות על הסרטון.
    אז ככה אחי תוריד את כל הדברים שלא קשורים למשפטי פתיחה, ראיתי כמה סרטונים של VITAL שלא קשורים לפיקאפ אלא פשוט לדברים מפגרים שהם עושים, יש אנשים שאוהבים את זה אני אישית לא כי מה החוכמה לרוץ כמו מפגר ברחוב זה לא תמיד מצחיק זה לפעמים יגרום לכם לקבל מכות או זימון למשטרה ולא מצריך הרבה אומץ.

תאמץ דברים כמו משפטי פתיחה בזמן שאתה עושה דברים אחרים, כי אם אתה רק תהיה עם משפטי פתיחה אתה תהפוך לחיקוי לא מוצלח של הרבה ערוצים ביוטיוב שהערוץ המוביל זה ברור simple pickup

תנסה לעשות דברים חדשים בזמן שאתה מדבר עם אנשים, לא דווקא בנות ולא דווקא משפטי פתיחה, יותר תקשורת בזמן מעשים זה תמיד מצחיק.

תהיה בשיחים ותבקש נייר טואלט או אני יודע מה חחחחחחחחחחחח

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    נו חלאס לחפור ולשחק אותה מאסטרים בהבנה או שיט אחר
    הוא כולה העלה סרטון שממה שהבנתי רוצה להיות כמו הסרטונים של סימפל פיקאפ וכו' וכו' סרטונים לא של 100% פיקאפ אלא יותר של משפטי פתיחה ודברים שמצריכים מראה טוב וקצת ביצים ולצלם בשביל לגרום לנו לצחוק.

די לנתח כל דבר אתם לא דוקטור פיל, הוא רוצה דעות על הסרטון.
    אז ככה אחי תוריד את כל הדברים שלא קשורים למשפטי פתיחה, ראיתי כמה סרטונים של VITAL שלא קשורים לפיקאפ אלא פשוט לדברים מפגרים שהם עושים, יש אנשים שאוהבים את זה אני אישית לא כי מה החוכמה לרוץ כמו מפגר ברחוב זה לא תמיד מצחיק זה לפעמים יגרום לכם לקבל מכות או זימון למשטרה ולא מצריך הרבה אומץ.

תאמץ דברים כמו משפטי פתיחה בזמן שאתה עושה דברים אחרים, כי אם אתה רק תהיה עם משפטי פתיחה אתה תהפוך לחיקוי לא מוצלח של הרבה ערוצים ביוטיוב שהערוץ המוביל זה ברור simple pickup

תנסה לעשות דברים חדשים בזמן שאתה מדבר עם אנשים, לא דווקא בנות ולא דווקא משפטי פתיחה, יותר תקשורת בזמן מעשים זה תמיד מצחיק.

תהיה בשיחים ותבקש נייר טואלט או אני יודע מה חחחחחחחחחחחח

תאמת הייתי יותר לחוץ כששכבתי על הריצפה בעיר המרכזית מאשר לפתוח עם משפט פתיחה דפוק.

אנחנו מנסים לגוון,שלא יהיה רק בחורות ומשפטי פתיחה כי כמו שאמרת אנחנו פשוט נהיה חיקוי של אנשים אחרים.

למשל הקטע עם ההומלס בהתחלת הסרטון היה אילתור,אבל בגלל שזה היה כל כך מצחיק,שמנו אותו.

אבל כמו שאמרתי,אני לוקח את החלק עם הבחורות והפתיחים,חבר שלי לוקח את החלק עם השטויות ברחוב.

תודה על הרעיון,אני יציע אותו לחבר שלי.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect