|
|
אחייי,בסרטון הבא שלנו אנחנו נתקרב לבנות,אם יש בנות,זה קשור לפיקאפ.
כמו שאמרתי,המטרה שלנו בסרטונים זה להצחיק,להחדיר ביטחון לאלו שאין,ולהנות בעיקר.
זאת זכותך לא להסתכל על הסרטונים שלנו
ולאידן,אני מכיר את המשפט פתיחה הזה,ועוד כמה משפטים מי שמה,הם אחלה,אבל אני אבחר את הכי טובים מי שמה.
נו חלאס לחפור ולשחק אותה מאסטרים בהבנה או שיט אחר
הוא כולה העלה סרטון שממה שהבנתי רוצה להיות כמו הסרטונים של סימפל פיקאפ וכו' וכו' סרטונים לא של 100% פיקאפ אלא יותר של משפטי פתיחה ודברים שמצריכים מראה טוב וקצת ביצים ולצלם בשביל לגרום לנו לצחוק.
די לנתח כל דבר אתם לא דוקטור פיל, הוא רוצה דעות על הסרטון.
אז ככה אחי תוריד את כל הדברים שלא קשורים למשפטי פתיחה, ראיתי כמה סרטונים של VITAL שלא קשורים לפיקאפ אלא פשוט לדברים מפגרים שהם עושים, יש אנשים שאוהבים את זה אני אישית לא כי מה החוכמה לרוץ כמו מפגר ברחוב זה לא תמיד מצחיק זה לפעמים יגרום לכם לקבל מכות או זימון למשטרה ולא מצריך הרבה אומץ.
תאמץ דברים כמו משפטי פתיחה בזמן שאתה עושה דברים אחרים, כי אם אתה רק תהיה עם משפטי פתיחה אתה תהפוך לחיקוי לא מוצלח של הרבה ערוצים ביוטיוב שהערוץ המוביל זה ברור simple pickup
תנסה לעשות דברים חדשים בזמן שאתה מדבר עם אנשים, לא דווקא בנות ולא דווקא משפטי פתיחה, יותר תקשורת בזמן מעשים זה תמיד מצחיק.
תהיה בשיחים ותבקש נייר טואלט או אני יודע מה חחחחחחחחחחחח
תאמת הייתי יותר לחוץ כששכבתי על הריצפה בעיר המרכזית מאשר לפתוח עם משפט פתיחה דפוק.
אנחנו מנסים לגוון,שלא יהיה רק בחורות ומשפטי פתיחה כי כמו שאמרת אנחנו פשוט נהיה חיקוי של אנשים אחרים.
למשל הקטע עם ההומלס בהתחלת הסרטון היה אילתור,אבל בגלל שזה היה כל כך מצחיק,שמנו אותו.
אבל כמו שאמרתי,אני לוקח את החלק עם הבחורות והפתיחים,חבר שלי לוקח את החלק עם השטויות ברחוב.
תודה על הרעיון,אני יציע אותו לחבר שלי.
![]()