למה אנשים כל כך מקובעים רק אייפון 4 או סמסונג גלקסי 3??
תאמין לי מניסיון לך על נקסוס!!!!!
למה אנשים כל כך מקובעים רק אייפון 4 או סמסונג גלקסי 3??
תאמין לי מניסיון לך על נקסוס!!!!!
נערך לאחרונה על ידי -shaked-; 01-08-2012 בשעה 01:07.
Mes Que Un Club
|
|
אני הייתי לוקח את הגלקסי...
אם יש לך אייפד למה אתה צריך אותו הדבר רק ביותר קטן?
האשכול הועבר לפורום סלולרי, היזהר להבא.
ועכשיו לדעתי,
אני רוצה להגיד שלנוכח המצב היום יותר משתלם לרכוש מכשיר אנדרואיד זאת במידה ואתה יודע להתעסק איתו ולהשתמש בו, לא בעיה ללמוד את זה.
מכשיר אנדרואיד הוא מכשיר פתוח, אתה יכול להחליף רומים, להתקין קבצי Zip ומודים מיוחדים על המכשיר ולהתעסק איתו המון.
הממשק שלו הרבה יותר יפה לדעתי האישית ועכשיו עם הגירסה החדשה Jelly Bean הוא מהיר יותר ושימושי יותר.
אני אישית הייתי ממליץ יותר על הנקסוס שיושק בזמן הקרוב, הוא יהיה מעולה והוא מקבל את העדכונים ראשון.
אם אתה מעוניין נמק לי את הדרישות שלך ואשמח למצוא לך משהו טוב יותר אולי.
שמע הכי עדיף והכי טוב לפי דעתי זה גלקסי תנסה ללמוד עליו או לשאול אנשים שאתה מכיר דברים עליו
http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=1038
קיבלת תשובה?
אם אתה רוצה ללמוד על איזה שהוא מכשיר אנדרואיד פנה אלי במסן (יש לך אותי) ואעזור לך, אין כמו אחד על אחד![]()
הקרטריונים של כולכם שגויים.
גם המנהלים פה מדברים שטויות ויוצאים ונכנסים לנקודות הנחה כאלה ואחרות.
הרוב המוחלט של משתמשי הסמארטפונים בעולם, לכל סוגיהם, לא פורצים את המכשירים שלהם ולא משתמשים ברומים וכו' וכד'.
השאלה כאן היא לא איזה מכשיר חזק יותר חומרתית אלא מה דרישות המשתמש ממנו.
אייפון בא כמוצר 'שלם'. אין כל כך צורך בפריצה במיוחד עם צאתה של iOS6 שדחוסה בפיצ'רים מאוד שימושיים. נכון, יש כאלה שזה לא יספק אותם וכמובן אפשר לפנות לסידיה, שאגב תהליך הפריצה לוקח 2 וחצי דקות לכל היותר ולא מצריך התעסקות עם שום דבר מלבד תוכנה קטנה במחשב וחיבור האייפון למחשב.
מנגד, אנדרואיד פתוחה למגע לכל מי שרק יחפוץ וכל גורם צד שלישי מפוקפק יכול לעשות בה כרצונו ולכן יש עדיפות מסויימת להחלפת הרום של חברות הסלולאר לרומים 'משופרים' מה שדורש למידה מסויימת והתעסקות לא לגיטימית לגמרי בחרא שאין לי כל עניין להתעסק בו.
אותי לא מעניינים רומים וטוויקים, אני רוצה מכשיר יציב עם חווית שימוש נוחה ופשוטה, אני רוצה שברגע שתיהיה תקלה - היא תתוקן בהקדם הכי אפשרי ואני לא אחכה להכרזות על גרסאות חדשות. אני רוצה לקבל תמיכה רשמית לכל המכשירים שלי ולא רק לחדשים ולאלו שעדיפים לחברה מבחינה כלכלית. לצערי סמסונג לא מספקת לי את זה. מלבד גאדג'ט עמוס בזבל שבנינו, אין לו שום שימוש, אני לא רואה בו שום עדיפות על האייפון. אולי רק במחיר וגם זה מאוד תלוי.
הכוונה שלי בכל זה, שאת ההמלצות שלכם אתם נותנים מנקודת מבט פרטית וממה שאתם מחפשים במכשיר, ובעיניי ולנוכח התגובות שלכם, הרוב פה מחפשים צעצוע עם אפשרויות חיוג. כשבעצם 98% ממשתמשי האייפון\אנדוריאד\what ever בעולם קונים את האפליקציות שלהם ולא פורצים\מחליפים רומים וכל זה...
בכל אופן, לא באתי להגיד "תקנה אייפון" באתי להגיד שאין פה יותר מדי ויכוח וזמן לחשיבה במידה ותציב לעצמך קרטריונים ברורים.
נערך לאחרונה על ידי eriK; 09-08-2012 בשעה 15:44.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
אני לא מחפש פלאפון למשחקים רק. ובאיפון אין הרבה אפשרויות שיש בGS3 וגם הפוך...
המפרט הטכני של הגלאקסי 3 יותר טוב מכמה בחינות אפשר לראות כאן
באמת לפני שהחלטתי שאני הולך לקנות GS3 בדקתי את כול הבחינות.
ואת כול מה שאני מחפש בפלאפון.
לסיכום לפני נקודת מבט אישית ומעמיקה שעשיתי השוואה וסיקור על המכשיר בחרתי לקחת GS3 למרות שאני כמה שנים טובות עם איפון אייפד ואיפוד.
ואני שולט במכשיר
ואת הגלאקסי אני עכשיו מכיר מ 0
וזה ממש כיך