נכתב במקור על ידי -Iniesta- רמז גדול, הוא מאמן. דיויד בלאט ?
Welcome back Carvajal ♥
דייויד בלאט ?
נכתב במקור על ידי Blancos דיויד בלאט ? נכון מאוד. נכתב במקור על ידי -OmRi- דייויד בלאט ? נכון אבל ענו לפניך. שאלה 7 - ענף אתלטיקה - גלגל המזל _ _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _
נכתב במקור על ידי -Iniesta- נכון מאוד. נכון אבל ענו לפניך. שאלה 7 - ענף אתלטיקה - גלגל המזל _ _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _ ג' ? ישראלי או לא ?
נכתב במקור על ידי -OmRi- ג' ? ישראלי או לא ? אין ג', וכן הוא הישראלי.
דונלד סנפורד
נכתב במקור על ידי -OmRi- דונלד סנפורד תשובה נכונה. שאלה 8 - ענף שייט - הביאו את התמונה תביאו לי תמונה של ורד בוסקילה וגילי כהן בזמן שיוט.
נכתב במקור על ידי -Iniesta- תשובה נכונה. שאלה 8 - ענף שייט - הביאו את התמונה תביאו לי תמונה של ורד בוסקילה וגילי כהן בזמן שיוט.
נכתב במקור על ידי -OmRi- יפה מאוד. שאלה 9 - ענף שייט - הביאו את התמונה תביאו לי תמונה של שחר צוברי עם מדליית ארד.
נכתב במקור על ידי -Iniesta- יפה מאוד. שאלה 9 - ענף שייט - הביאו את התמונה תביאו לי תמונה של שחר צוברי עם מדליית ארד.
נכתב במקור על ידי -OmRi- יפה. שאלה 10 - ענף כדורסל - גלגל המזל _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _ _
נכתב במקור על ידי -Iniesta- יפה. שאלה 10 - ענף כדורסל - גלגל המזל _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _ _ ב' ישראלי ?
נכתב במקור על ידי -OmRi- ב' ישראלי ? לא ישראלי. יש ב', _ _ ב _ - ב _ _ _ _ _ _
נכתב במקור על ידי -Iniesta- לא ישראלי. יש ב', _ _ ב _ - ב _ _ _ _ _ _ קובי בראיינט ?
נכתב במקור על ידי -OmRi- קובי בראיינט ? נכון מאוד. שאלה 11 - ענף כדורסל - גלגל המזל _ _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _
חוקי הפורום