קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סיקור]Dark Funeral - Attera Totus Sanctus
    על ידי OzzY בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-11-2005, 12:07
  2. [סיקור מקיף] NBA LIVE 06 למחשב
    על ידי Frisky בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-10-2005, 23:27
  3. סיקור של נוקיה N70
    על ידי ZoharisH בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 10:01
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 20:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

Jelly Bean- סיקור

משתמש כבוד האוואטר של Chaos.
    לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ
    כל פעם שאני בשירותים אני חושב על כל האנשים שאמרו לי שלא יצא ממני כלום

ברירת מחדל Jelly Bean- סיקור

Jelly Bean- סיקור

חיפשתי רום JB טוב לגלקסי 2 ומצאתי, הCyanogen Mode 10 (שעדיין בגירסתו הנסיונית) רץ די טוב על המכשיר, מספיק בשביל לבדוק את הפיצ'רים החדשים.
    במילה אחת המערכת מצויינת!

לפני הכל המערכת הרבה יותר מהירה, מה שנקרא "פרוייקט חמאה" האנימציות עוברות חלק וזה מרגיש כמו מכשיר שמפרטית הרבה יותר טוב.
    שירות הזיהוי הקולי פועל הרבה יותר טוב משציפיתי ולדעתי גוגל התעלו על עצמם, המכשיר ענה לי על שאלות כמו "מה הגובה של מגדל אייפל", "מה השעה בניו יורק ועוד שאלות. כמובן שגוגל לא שכחה מאיפה הם באים ושבעצם השירות הזה הוא עדיין חיפוש קולי, אחרי כל שאלה יש חיפוש גוגל ובמקרה שהוא לא מצליח לענות פשוט יש חיפוש בגוגל.

שורת ההתראות עברה מהפך מקצה לקצה ונהפכה לנוחה אפילו יותר.
    דבר ראשון שאני רוצה לדבר עליו זה השינוי העיצובי, במקום העיגול שהיה בתחתית השורה (איפה שאתה מושך) יש פס וכשאתה נוגע בו הוא הופך לכחול. נוספה גם אנימציה, כשאתה מושך את שורת ההתראות למטה המסך נהיה כהה יותר, זה נחמד ושורת ההתראות נראת טוב יותר.
    מגרסאת JB הכל נגיש יותר, שלחו לכם מייל ארוך ואתם רוצים לקרוא את ההתחלה? לא צריך להכנס לאפליקציה של ג'ימייל אלא רק ללחוץ עם שתי אצבעות על ההתראה ולמשוך למטה. ניתן לחייג לשיחות שלא נענו הישר משורת ההתראות ועוד הרבה אופציות שאת רובן אני לא מכיר.

העברת הווידג'טים וסידור מסכי הבית קל בהרבה יותר, בICS אם רצית להעביר ווידג'ט לעמוד אחר היית צריך לסדר את הווידג'טים האחרים בעמוד ואז להעביר אותו.
    בJelly Beans אתה פשוט מעביר והוא מזיז את הווידג'ט לאיפה שיש מקום, אפילו אם אין מקום הוא מקטין (אוטומטית!) את הווידג'ט שלך כדי שיכנס.

גוגל עבדה קשה על הגרסה הזאת כדי להפוך את האנדרואיד למושלם, לא הייתי מחשיב את זה לגרסה שונה לגמרי מהICS אלא יותר לסוג של שיפור שלה.
    JB לא משנה כלכך את חווית המשתמש הכללית אך היא מוסיפה שיפורים קטנים שמשפרים את חווית השימוש והופכים את השימוש לכיפי ולקל יותר.

קצת על הרום

Cyanogen Mode 10 זו הגרסה החדשה של הרום הסיני Cyanogen Mode, הגרסה הרשמית יצאה לא מזמן וכמובן שקהילת המפתחים בXDA שחררה פורט למכשירים השונים, בדקתי על מכשיר Galaxy SII.
    הרום רץ די טוב יחסית לרום בגירסת נייטלי (Pre-alpha), למרות שלפעמים יש טיפה באגים מעצבנים הרוב עובד.
    בינתיים (שימוש של שעה) לא מצאתי באגים חוץ מזה שיש טיפה עיכוב במסך הנעילה אבל זה הגיוני לרום בגירסה מוקדמת כמו זו.
    אני אשאר עם הרום לשבוע הקרוב ואבדוק אותו, אעדכן את האשכול אחרי השבוע הזה וארשום איך הרום.

מקור
    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1794758

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תודה רבה על ההשקעה.
    רק לגבי "פרוייקט חמאה" - HWCOMPOSER שזה החלק שאחראי על העניין עדיין לא פועל ברום ככה שהרגשה החלקה זה "הכל בראש" :]
    הורדת ערכות נושא ואייקונים ל MIUI
    הורדת משחקים ואפליקציות לאנדרואיד
    http://www.myandroid.wip.co.il

משתמש כבוד האוואטר של Chaos.
    לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ
    כל פעם שאני בשירותים אני חושב על כל האנשים שאמרו לי שלא יצא ממני כלום

ציטוט נכתב במקור על ידי myandroid צפיה בהודעה
    תודה רבה על ההשקעה.
    רק לגבי "פרוייקט חמאה" - HWCOMPOSER שזה החלק שאחראי על העניין עדיין לא פועל ברום ככה שהרגשה החלקה זה "הכל בראש" :]
    חחחח יכול להיות...
    אני אבל באמת הרגשתי אנימציות ונגיעות יותר חלקות ועוקבות אחרי האצבע, אחרי שחזרתי לICS זה הרגיש לי פחות חלק.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,007 | הודעות: 8,198,600 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect