קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. באיזה צד הרובה שלכם ימין או שמאל?
    על ידי NikeMoR בפורום Counter Strike
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-12-2009, 17:25
  2. [דיון]ימין או שמאל?
    על ידי Al3xush בפורום Counter Strike
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-06-2009, 20:17
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 50

ימין או שמאל. מה הנימוקים שלכם? - עמוד 3

PureToxic
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    חחח אתה באמת חחחחחחח חחחחחח אשכרה מאמין להם אה?

הם רוצים שלום בדיוק כמו כל הערבים בשטחים שרוצים שלום? חח
    בוא אני אסביר לך מה זה ערבים שרוצים שלום, ערבים כאלה זה ערבים שהיחידה של אח שלי עוברת בשכונה שלהם הם באים ואומרים ''לא לא אנחנו רוצים שלום בלי בעיות אנחנו רוצים'' אבל שהיחידה עוברת שם עוד פעם, הם זורקים עליה אבנים שמוכנים על הגג בתוך דלי, זה ערבים שרוצים שלום.
    חלאס להאמין לכל פלוץ שאומרים לך, תפסיק להיות כזה תמים.
    ושוב אתה מכליל כמו שתבוא לבני בברק ותשאל אותם אם הם רוצים שלום

דבר עם מוסלמים מהארץ ומחוץ לארץ פעם אחת
    אתה מושפע מהתקשורת

2. קישורים ממומנים

חלאס להאמין לכל פלוץ שאומרים לך, תפסיק להיות כזה תמים.
    העיקר אתה דתי שחונך להיות יהודי מלידה (:

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiNx צפיה בהודעה
    העיקר אתה דתי שחונך להיות יהודי מלידה (:
    העיקר שאתה, ילד בן 13 שלאורך כל ההסטוריה שלו בפורום משקר בדברים הכי קטנים לדוגמא הגיל פעם אמרת שאתה בן 16 פעם שאתה בן 18 פעם 13 ...
    אבל מה, אתה מבין פוליקטיקה, אתה יודע מה קורה בעולם, אז בוא אני אגיד לך מה קורה בעולם.
    זה הולך ככה : מדינת ישראל הייתה בגלות 2000 שנה בכל דור ודור מישהו אחר רצה להרוג אותנו אם זה סילבסטר או אם זה היטלר.
    מדינת ישראל מוקפת עמים שלמים שרוצים להשמיד את מדינת ישראל לא "שלום" אלא להשמיד, אם יתפסו במדינת ערב ערבי אחד שילך עם יהודים יכלאו אותו יתעללו בו ולבסוף "כיתת יורים" ולא מעט פעמים זה קרה.
    ארצות הברית שנמצאת איתנו בשלום בינתיים לא כ"כ עוזרת, לישראל הזכות להפשיר קרקאות לבנייה ולהפציץ בחזרה את המדינה "עזה" שכבר 20 שנה מפציצה אותנו אבל אנחנו הישראלים חייבים לשתוק,
    לך תעשה שלום אם רוצחים שכל יום ביומו רוצחים חפים מפשע, אבל מדינת ישראל שבמהלך מבצע "עופרת יצוקה" הוציאה הון של כספים רק בשביל ליצור רבבות פתקים שעליהם רשום "צאו מעזה, אנו לא רוצים לרצוח חפים מפשע" ולזרוק אותם באוויר ממטוסים תוך כדי הסתכנות ממשית בפגיעת נ"מ.
    לך תעשה שלום עם אלה שנותנים להם לבוא לארץ ולקבל סיוע רפואי ובתמורה לכך מחביאים בבגדים פצצות ובאים להתנקש אם מי שרוצה לעזור להם.
    לך תעשה שלום עם הערבים טורקים + חברת הכנסת הבזויה שבעזרת ה' תקבל דבר, חרב, חולי, צרה, רעה, רעב, יגון, משחית ומגפה "חנין זו**י ימח שמה וימחה זכרה,שהרביצה במו ידה יחד עם חבורת בהמות מוסלמים לחיילי צה"ל שבזכותם כל אחד ואחד כאן קיים !
    אל תגיד שהרוב רוצים שלום, זה בדיוק ההפך הרוב רוצים להשמיד אותנו!

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperMann צפיה בהודעה
    ושוב אתה מכליל כמו שתבוא לבני בברק ותשאל אותם אם הם רוצים שלום

דבר עם מוסלמים מהארץ ומחוץ לארץ פעם אחת
    אתה מושפע מהתקשורת
    אתה דיסלקט או שאתה עולה חדש שלא מבין עברית?

אני אומר לך אח שלי!! תלמד לקרוא.

ציטוט נכתב במקור על ידי כיפה בוי צפיה בהודעה
    העיקר שאתה, ילד בן 13 שלאורך כל ההסטוריה שלו בפורום משקר בדברים הכי קטנים לדוגמא הגיל פעם אמרת שאתה בן 16 פעם שאתה בן 18 פעם 13 ...
    אבל מה, אתה מבין פוליקטיקה, אתה יודע מה קורה בעולם, אז בוא אני אגיד לך מה קורה בעולם.
    זה הולך ככה : מדינת ישראל הייתה בגלות 2000 שנה, בכל דור ודור מישהו אחר רצה להרוג אותנו אם זה סילבסטר או אם זה היטלר.
    מדינת ישראל מוקפת עמים שלמים שרוצים להשמיד את מדינת ישראל לא "שלום" אלא להשמיד, אם יתפסו במדינות ערב ערבי אחד שילך עם יהודים יכלאו אותו יתעללו בו ולבסוף "כיתת יורים" ולא מעט פעמים זה קרה.
    ארצות הברית שנמצאת איתנו בשלום בינתיים לא כ"כ עוזרת, לישראל הזכות להפשיר קרקעות לבנייה ולהפציץ בחזרה את המדינה "עזה" שכבר 20 שנה מפציצה אותנו אבל אנחנו הישראלים חייבים לשתוק,
    לך תעשה שלום עם רוצחים שכל יום ביומו רוצחים חפים מפשע, אבל מדינת ישראל שבמהלך מבצע "עופרת יצוקה" הוציאה הון של כספים רק בשביל ליצור רבבות פתקים שעליהם רשום "צאו מעזה, אנו לא רוצים לרצוח חפים מפשע" ולזרוק אותם באוויר ממטוסים תוך כדי הסתכנות ממשית בפגיעת נ"מ.
    לך תעשה שלום עם אלה שנותנים להם לבוא לארץ ולקבל סיוע רפואי ובתמורה לכך מחביאים בבגדים פצצות ובאים להתנקש עם מי שרוצה לעזור להם.
    לך תעשה שלום עם הערבים טורקים + חברת הכנסת הבזויה שבעזרת ה' תקבל דבר, חרב, חולי, צרה, רעה, רעב, יגון, משחית ומגפה "חנין זו**י ימח שמה וימחה זכרה,שהרביצה במו ידיה יחד עם חבורת בהמות מוסלמים לחיילי צה"ל שבזכותם כל אחד ואחד כאן קיים !
    אל תגיד שהרוב רוצים שלום, המציאות היא בדיוק ההפך.
    האמת תכאב לו מידי, SHINX תצטט אותי אני חייב לראות מה אתה הולך להגיד.

זה הולך ככה : מדינת ישראל הייתה בגלות 2000 שנה בכל דור ודור מישהו אחר רצה להרוג אותנו אם זה סילבסטר או אם זה היטלר.
    מדינת ישראל מוקפת עמים שלמים שרוצים להשמיד את מדינת ישראל לא "שלום" אלא להשמיד, אם יתפסו במדינת ערב ערבי אחד שילך עם יהודים יכלאו אותו יתעללו בו ולבסוף "כיתת יורים" ולא מעט פעמים זה קרה.
    ארצות הברית שנמצאת איתנו בשלום בינתיים לא כ"כ עוזרת, לישראל הזכות להפשיר קרקאות לבנייה ולהפציץ בחזרה את המדינה "עזה" שכבר 20 שנה מפציצה אותנו אבל אנחנו הישראלים חייבים לשתוק,
    לך תעשה שלום אם רוצחים שכל יום ביומו רוצחים חפים מפשע, אבל מדינת ישראל שבמהלך מבצע "עופרת יצוקה" הוציאה הון של כספים רק בשביל ליצור רבבות פתקים שעליהם רשום "צאו מעזה, אנו לא רוצים לרצוח חפים מפשע" ולזרוק אותם באוויר ממטוסים תוך כדי הסתכנות ממשית בפגיעת נ"מ.
    לך תעשה שלום עם אלה שנותנים להם לבוא לארץ ולקבל סיוע רפואי ובתמורה לכך מחביאים בבגדים פצצות ובאים להתנקש אם מי שרוצה לעזור להם.
    לך תעשה שלום עם הערבים טורקים + חברת הכנסת הבזויה שבעזרת ה' תקבל דבר, חרב, חולי, צרה, רעה, רעב, יגון, משחית ומגפה "חנין זו**י ימח שמה וימחה זכרה,שהרביצה במו ידה יחד עם חבורת בהמות מוסלמים לחיילי צה"ל שבזכותם כל אחד ואחד כאן קיים !
    אל תגיד שהרוב רוצים שלום, זה בדיוק ההפך הרוב רוצים להשמיד אותנו!
    לא, אני לא בן 13 ש"משקר לגבי הגיל שלו", אני סתם יושב עם חברים וצוחק איתם על זה שאתה, ועוד כמה אנשים לפורום אשכרה קונים את זה שאני אומר לכם שאני בן 12.
    מצחיק שאתה אומר לי שאני בן 13 שלא מבין בפוליטיקה שאתה בעצמך רק עשית ברמצווה לפני יומיים, חחחחחחחחחח אתה בשלב של ה-"חעחע אני גדול ממך בחודשיים, אני מבין יותר ממך!"
    איפה אתה רואה שאמרתי שהרוב רוצה שלום? אל תכניס לי מילים לפה, הרבה מהם רוצים להשמיד אותנו, אבל לא כולם, זו הבעיה שלך, שאתה לא מבין את זה, אתה חושב כמו נאצי, אתה לוקח את הפאקים שבחלק מהעם ותוקע אותם על כל העם, מצטער להגיד לך שאתה לא שונה מזה, לא משנה עד כמה תתכחש לזה, אתה חושב בדיוק אותו הדבר.
    ועזוב, למה אנחנו מתווכחים, מה שהולך במדינה הזו זה הדבר האחרון שמעניין אותי, מי שרוצה לבחור להמשיך לחיות כאן למרות שביבי וחבריו ממשיכים להשתין עליו זו בעיה שלו, אני רק מחכה לעוף מכאן.
    ממש לא אכפת לי מה-"עם הנבחר"
    אז תהנה בלקרוא לי "שמאלני מסריח" וכד', כי אני לא שמאלני, ולא ימני, פשוט לא אכפת לי מה הולך כאן .
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 05-08-2012 בשעה 00:31.

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

לא, אני לא בן 13 ש"משקר לגבי הגיל שלו", אני סתם יושב עם חברים וצוחק איתם על זה שאתה, ועוד כמה אנשים לפורום אשכרה קונים את זה שאני אומר לכם שאני בן 12.
    מצחיק שאתה אומר לי שאני בן 13 שלא מבין בפוליטיקה שאתה בעצמך רק עשית ברמצווה לפני יומיים, חחחחחחחחחח אתה בשלב של ה-"חעחע אני גדול ממך בחודשיים, אני מבין יותר ממך!"
    איפה אתה רואה שאמרתי שהרוב רוצה שלום? אל תכניס לי מילים לפה, הרבה מהם רוצים להשמיד אותנו, אבל לא כולם, זו הבעיה שלך, שאתה לא מבין את זה, אתה חושב כמו נאצי, אתה לוקח את הפאקים שבחלק מהעם ותוקע אותם על כל העם, מצטער להגיד לך שאתה לא שונה מזה, לא משנה עד כמה תתכחש לזה, אתה חושב בדיוק אותו הדבר.
    ועזוב, למה אנחנו מתווכחים, מה שהולך במדינה הזו זה הדבר האחרון שמעניין אותי, מי שרוצה לבחור להמשיך לחיות כאן למרות שביבי וחבריו ממשיכים להשתין עליו זו בעיה שלו, אני רק מחכה לעוף מכאן.
    אז תהנה בלקרוא לי "שמאלני מסריח" וכד', כי אני לא שמאלני, ולא ימני, פשוט לא אכפת לי מה הולך כאן .
    דבר ראשון מזל טוב על החברים שלך, לא ידעתי שיש לך כאלה.
    דבר שני, אתה משווה ביני לבין נאצים הבעיה היא שאני צודק ואני יודע מה אני אומר, בניגוד למה שאתה חושב, אולי אתה לא יודע אבל לא קשה לדעת מה הרוב רוצה לפי שליט כל עם, לדוגמא : במצרים רוב העם בחרו בשליט מ-"האחים המוסלמים" ארגון טירור שפועל נגד ישראל!
    עכשיו אתה מבין איך אני יודע ? ולא רק זה יש הרבה דרכים לדעת.
    צר לי לדעת שאתה פשוט בן אדם רקוב ששונא את המדינה שלו, דווקא באמת כדאי שתעזוב את הארץ הקדושה הזאת, לא מגיע לך לחיות בה חתיכת צורר !

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

קודם כל אל תיהיה עבריין מקלדת כי מי שכזה חנונה במציאות, אל תנסה לבנות לך אישיות בפורום אטרף.
    אתה שקרן בצורה דוחה (תסתכל במשפט שהדגשתי) באמת בצורה מגעילה ומגוחכת, אתה כל הזמן אומר ''רובם רוצים שלום, רק חלק מהם נגדנו''.
    ובחיים שלך אל תשווה יהודי לנאצי יעוכר ישראל, באמת אני לא מבין למה אתה חי פה תחת שמירה של הצבא שלנו, לך אליהם! לך למקום של ערבים שאוהבים יהודים, באזור של עופרה ואיו''ש, אם לא מוציאים לך את הכליות מהמקום תוך יום. אה, שחכתי שהצבא שלנו כרגע עושה שם מעצרים למחבלים (בוודאות) , בעצם לא יקרה לך שם כלום, אבל אם תתרחק קצת שם ישחטו אותך.

נכון, אתה לא שמאלני ולא ימני, אתה סתם שונא ישראל פשוט, לא אכפת לנו מהגיל שלך, מצידי תיהיה ילד בן ארבע, אבל אתה תגדל להיות בארגון ''בצלם'', או שאתה יודע מה? הנה קח:
    http://www.btselem.org/hebrew תעשה צור קשר ותצטרף.

או שאולי פשוט תתאסלם ותצעק אללה הוא עכבר ותזרוק אבנים על חיילים בטענה שרוצחים חפים מפשע?

דבר ראשון מזל טוב על החברים שלך, לא ידעתי שיש לך כאלה.
    דבר שני, אתה משווה ביני לבין נאצים הבעיה היא שאני צודק ואני יודע מה אני אומר, בניגוד למה שאתה חושב, אולי אתה לא יודע אבל לא קשה לדעת מה הרוב רוצה לפי שליט כל עם, לדוגמא : במצרים רוב העם בחרו בשליט מ-"האחים המוסלמים" ארגון טירור שפועל נגד ישראל!
    עכשיו אתה מבין איך אני יודע ? ולא רק זה יש הרבה דרכים לדעת.
    צר לי לדעת שאתה פשוט בן אדם רקוב ששונא את המדינה שלו, דווקא באמת כדאי שתעזוב את הארץ הקדושה הזאת, לא מגיע לך לחיות בה חתיכת צורר !
    מזל טוב על הבר מצווה ילדון, תזכה למצוות.
    מה שאתה לא מבין, זה שחינכו אנשים להיות כאלה, הם לא נולדים כאלה, זה כמו שחינכו אותך להיות יהודי, לא נולדת יהודי, אם היית גדל בבית של נוצרים היית גדל נוצרי, אז אותם גידלו לשנוא אותך, זה לא משהו שאי אפשר לשנות.
    כמו שאני תמיד אומר, "זה שחינכו אותך לזה, לא אומר שזה נכון."
    אני לא שונא את המדינה שלי, אני פשוט לא אוהב את איך שהמדינה הזו מתנהלת, את מי שמנהל אותה, ואת רוב האנשים שחיים בה, אם בעינייך זה נחשב לצורר ובן אדם רקוב אז אשרייך צדיק, אתה יודע רק ללכלך בדיוק כמו כל אחד שלא יודע לכבד דעות אחרות, אתה רואה שאני רושם לך "בנאדם רקוב צורר" רק בגלל שאתה מאמין באלוהים ובגלל שאתה חושב שישראל זאת המדינה הכי טובה שיש?
    ונראה לך שהאחים המוסלמים באמת זכו באופן חוקי? הם בדיוק כמו אחמדיניג'אד, זכו בבחירות מזוייפות.
    תתבגר ילד, אתה חושב שאם תתדיין באופן "תקיף" תנצח, זה לעולם לא יקרה.

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

מזל טוב על הבר מצווה ילדון, תזכה למצוות.
    מה שאתה לא מבין, זה שחינכו אנשים להיות כאלה, הם לא נולדים כאלה, זה כמו שחינכו אותך להיות יהודי, לא נולדת יהודי, אם היית גדל בבית של נוצרים היית גדל נוצרי, אז אותם גידלו לשנוא אותך, זה לא משהו שאי אפשר לשנות.
    כמו שאני תמיד אומר, "זה שחינכו אותך לזה, לא אומר שזה נכון."
    אני לא שונא את המדינה שלי, אני פשוט לא אוהב את איך שהמדינה הזו מתנהלת, את מי שמנהל אותה, ואת רוב האנשים שחיים בה, אם בעינייך זה נחשב לצורר ובן אדם רקוב אז אשרייך צדיק, אתה יודע רק ללכלך בדיוק כמו כל אחד שלא יודע לכבד דעות אחרות, אתה רואה שאני רושם לך "בנאדם רקוב צורר" רק בגלל שאתה מאמין באלוהים ובגלל שאתה חושב שישראל זאת המדינה הכי טובה שיש?
    ונראה לך שהאחים המוסלמים באמת זכו באופן חוקי? הם בדיוק כמו אחמדיניג'אד, זכו בבחירות מזוייפות.
    תתבגר ילד, אתה חושב שאם תתדיין באופן "תקיף" תנצח, זה לעולם לא יקרה.
    מעניין לי באמת איך הם נבחרו, ככה או ככה בסופו של דבר אני ושאר אחיי היהודים וישראלים נמצאים תחת כוונות טילים שבכל רגע יכולים להיות משוגרים.
    וד"א אני נולדתי לבית חילוני שאוכל בשר שנקנה מערבים, מספיק לך בשביל "חונכת להיות יהודי" ?
    לא אתה חתיכת צורר, משווה ביני לבין הנאצים...
    לך תוציא זעם על מפלצות במייפל סטורי...

מעניין לי באמת איך הם נבחרו, ככה או ככה בסופו של דבר אני ושאר אחיי היהודים וישראלים נמצאים תחת כוונות טילים שבכל רגע יכולים להיות משוגרים.
    וד"א אני נולדתי לבית חילוני שאוכל בשר שנקנה מערבים, מספיק לך בשביל "חונכת להיות יהודי" ?
    "מעניין לי באמת איך הם נבחרו, ככה או ככה בסופו של דבר אני ושאר אחיי היהודים וישראלים נמצאים תחת כוונות טילים שבכל רגע יכולים להיות משוגרים."
    אז למה העלת את הנושא אם זה לא מעניין אותך?
    "וד"א אני נולדתי לבית חילוני שאוכל בשר שנקנה מערבים, מספיק לך בשביל "חונכת להיות יהודי" ?"
    זה שחונכת כחילוני, לא אומר שלא חונכת כיהודי, אתה עדיין מאמין באלוהים וכד', יכולת לגור במשפחה אתאיסטית ולגדול כאתאיסט או במשפחה בודהיסטית ולגדול כבודהיסט וכד'.
    "לא אתה חתיכת צורר, משווה ביני לבין הנאצים..."
    אי אפשר שלא, אתה חושב בדיוק כמוהם, אתה אומר בדיוק מה שהם אמרו, מה אתה רוצה שאני אגיד? זה אותו דבר אבל אתה רוצה שאני לא אשווה?
    "לך תוציא זעם על מפלצות במייפל סטורי..."
    ואני עוד בן 13? אחי, תתבגר, לרדת על אנשים באינטרנט לא יביא אותך לשום מקום, באמת..

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

וואלה איזה טיעון נפלא הוספת לדיון הזה, כל הכבוד אחי, באמת!

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

וואלה איזה טיעון נפלא הוספת לדיון הזה, כל הכבוד אחי, באמת!

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

"מעניין לי באמת איך הם נבחרו, ככה או ככה בסופו של דבר אני ושאר אחיי היהודים וישראלים נמצאים תחת כוונות טילים שבכל רגע יכולים להיות משוגרים."
    אז למה העלת את הנושא אם זה לא מעניין אותך?
    "וד"א אני נולדתי לבית חילוני שאוכל בשר שנקנה מערבים, מספיק לך בשביל "חונכת להיות יהודי" ?"
    זה שחונכת כחילוני, לא אומר שלא חונכת כיהודי, אתה עדיין מאמין באלוהים וכד', יכולת לגור במשפחה אתאיסטית ולגדול כאתאיסט או במשפחה בודהיסטית ולגדול כבודהיסט וכד'.
    "לא אתה חתיכת צורר, משווה ביני לבין הנאצים..."
    אי אפשר שלא, אתה חושב בדיוק כמוהם, אתה אומר בדיוק מה שהם אמרו, מה אתה רוצה שאני אגיד? זה אותו דבר אבל אתה רוצה שאני לא אשווה?
    "לך תוציא זעם על מפלצות במייפל סטורי..."
    ואני עוד בן 13? אחי, תתבגר, לרדת על אנשים באינטרנט לא יביא אותך לשום מקום, באמת..
    כי זה עדיין יוצא שרוב הערבים באים נגד ישראל.
    לא, לא חונכתי כיהודי, חונכתי בתור ילד רגיל בישראל אולי אפילו כמוך כמו אתאיסט...
    אני בכלל אבל בכלל לא חושב כמוהם, אני לא מרביץ לילדים שלא חושבים כמוני, מצטער לאכזב אותך אני לא זורק אבנים על ערבים ברמאדן כמו שהם זורקים בכיפור.
    מצטער אבל אני זוכר שהיית מנהל מייפל..
    http://www.10gag.co.il/gag/14624 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

כי זה עדיין יוצא שרוב הערבים באים נגד ישראל.
    לא, לא חונכתי כיהודי, חונכתי בתור ילד רגיל בישראל אולי אפילו כמוך כמו אתאיסט...
    אני בכלל אבל בכלל לא חושב כמוהם, אני לא מרביץ לילדים שלא חושבים כמוני, מצטער לאכזב אותך אני לא זורק אבנים על ערבים ברמאדן כמו שהם זורקים בכיפור.
    מצטער אבל אני זוכר שהיית מנהל מייפל..
    http://www.10gag.co.il/gag/14624 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חלאס עודד הגזמת...

תגיד לי ילדון, לא שמעת על ילדים שגדלו בבית חילוני או לא מאמין וחזרו בתשובה? ואני לא מדבר על הערסים שאתה אוהב לתאר..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,005 | הודעות: 8,201,598 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect