קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ידע כללי : איך מגדירים שנייה ?
    על ידי Hoobastank בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 10-06-2007, 00:45
  2. גיים בויז - הזדמנות שנייה
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 10:11
  3. [שאלות] כנסו שנייה פרטים בפנים
    על ידי Orel Abergel בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 06:32
  4. כנסו שנייה כל הבארשבעים
    על ידי Y0har בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 22:27
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 19:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

IOI והזדמנות שנייה..(15)

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל IOI והזדמנות שנייה..(15)

השתנתי בשנה האחרונה(יותר ביטחון, בעיקר בקטע של פיקאפ... וגם ממש ממש מהבחינה החיצונית... כיאלו אני נראה ממש שונה).
    הייתה מישהיא שנדלקתי עליה בתחילת השנה, כזה קצת התחלתי איתה, דיברתי איתה יותר.. -לא ממש הלך וויתרתי, הנחתי לזה כי ידעתי שאני עוד ישתפר.. עכשיו אחרי השינוי הענקי במראה שלי(לפני איזה חודשיים וחצי כבר) אמרתי שאני חייב לתת לזה עוד שוט.. אז ראיתי אותה כזה דרך חברים, אמרה שלום(לא היה חיבוק, לא כלום ) בקיצור דיברתי איתה קצת, לא ממש הלך(פשוט לא יצא לי הרבה, הייתה יומולדת לידידה, לא הייתי בראש לזה) אז דיברתי איתה בקטנה, ובדרך חזור יותר-שם הלך יותר טוב... אמרה לי בסוף שממש יושב עלי טוב מה שעשיתי, חיבוק והלכה(לא היינו לבד..)
    לא מזמן ראיתי אותה עוד פעם, מלאאא ילדים-איזה 40 , הכרתי כמעט את כולם(היינו מלא חברים שפשוט במקרה קבעו לאותו מקום..) אז הייתי שם ממש אלפא כזה, הלך לי טוב, הייתי בראש טוב.. דיברתי איתה קצת, והלך ממש ממש טוב.. לדעתי היו כמה IOI:
    1. כל הזמן, כל הזמן שיחקה עם השיער(חחחחח היה קטע שהיא נשכה אותו, חחח באמת שאני לא יודע...)
    2.צחקה מכל שטות שאני אומר, וסתם חייכה אלי כזה P:
    עכשיו, בסוף היא כל הזמן ניסתה לגעת לי במשהו בשיער( איזה שפיץ כזה, מידי פעם בנות ממש רוצות לגעת בזה) אז לא נתתי לה(חחח מה לעשות ,זה הורס אותו) והיא כל הזמן משכה צומת לב עם זה.. בסוף הבטחתי לה שבסוף היציאה אני יתן לה P:
    ובסוף היא דופקת לי "אתה יודע עידו, אתה ממש חמוד " - אין מצב שזה לא משהו טוב >< אז כל המזי*ני שכל על זה שזה שם אותי בתור ידיד, אם אתם לא בטוחים בזה אל תגידו.

בכל מקרה השאלות שלי הם כאלה:
    1.אם השינוי היה גדול(והוא היה, ואני מזכיר גם במראה) אם התחלתי איתה בצורה לא ממש חכמה, ולא כמו שצריך לפני 8 חודשים ככה, אז יש לי עכשיו עוד הזדמנות?
    2.ה IOI נכונים? כיאלו פירשתי את זה נכון?
    3.מה אתם אומרים על כל ההתנהלות..(אם יש כאן בכלל מה להגיד..)
    4.אני רגיל יותר לשרמוט*ת שאני לא ממש מכיר, ואז להתחיל איתן זה הרבה יותר קל... במיוחד שלא ממש אכפת לי לעשות צד מהיר מידי, ושהיא תעצור אותי...
    בנוגע אליה, היא תהיה איתי בשיכבה שנה הבאה, חברה של מלא ידידות שלי וחברים שלי, ותכלס מקושרת אחושרמ*טה... זה מה שהכי מפחיד אותי.. אני לא יודע לקחת את זה כל כך לאט, כי אז נורא מפחיד אותי לצאת ידיד כזה... עכשיו אל תגידו לי על זה שאסור להתחיל עם בנות מהבית ספר. מצטער, היא מצאת חן בעיני, ואני לא מוותר עליה בגלל שהיא איתי בשיכבה... אף פעם לא הבנתי מה פסול בזה..
    אז איך אני עושה את זה? אני מפחד שהיא לא תזרום אפילו בנשיקה..

תודה מראש (:

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי pickup876 צפיה בהודעה
    השתנתי בשנה האחרונה(יותר ביטחון, בעיקר בקטע של פיקאפ... וגם ממש ממש מהבחינה החיצונית... כיאלו אני נראה ממש שונה).
    הייתה מישהיא שנדלקתי עליה בתחילת השנה, כזה קצת התחלתי איתה, דיברתי איתה יותר.. -לא ממש הלך וויתרתי, הנחתי לזה כי ידעתי שאני עוד ישתפר.. עכשיו אחרי השינוי הענקי במראה שלי(לפני איזה חודשיים וחצי כבר) אמרתי שאני חייב לתת לזה עוד שוט.. אז ראיתי אותה כזה דרך חברים, אמרה שלום(לא היה חיבוק, לא כלום ) בקיצור דיברתי איתה קצת, לא ממש הלך(פשוט לא יצא לי הרבה, הייתה יומולדת לידידה, לא הייתי בראש לזה) אז דיברתי איתה בקטנה, ובדרך חזור יותר-שם הלך יותר טוב... אמרה לי בסוף שממש יושב עלי טוב מה שעשיתי, חיבוק והלכה(לא היינו לבד..)
    לא מזמן ראיתי אותה עוד פעם, מלאאא ילדים-איזה 40 , הכרתי כמעט את כולם(היינו מלא חברים שפשוט במקרה קבעו לאותו מקום..) אז הייתי שם ממש אלפא כזה, הלך לי טוב, הייתי בראש טוב.. דיברתי איתה קצת, והלך ממש ממש טוב.. לדעתי היו כמה IOI:
    1. כל הזמן, כל הזמן שיחקה עם השיער(חחחחח היה קטע שהיא נשכה אותו, חחח באמת שאני לא יודע...)
    עכשיו, בסוף היא כל הזמן ניסתה לגעת לי במשהו בשיער( איזה שפיץ כזה, מידי פעם בנות ממש רוצות לגעת בזה) אז לא נתתי לה(חחח מה לעשות ,זה הורס אותו) והיא כל הזמן משכה צומת לב עם זה.. בסוף הבטחתי לה שבסוף היציאה אני יתן לה P:
    ובסוף היא דופקת לי "אתה יודע עידו, אתה ממש חמוד " - אין מצב שזה לא משהו טוב >< אז כל המזי*ני שכל על זה שזה שם אותי בתור ידיד, אם אתם לא בטוחים בזה אל תגידו.

1.אם השינוי היה גדול(והוא היה, ואני מזכיר גם במראה) אם התחלתי איתה בצורה לא ממש חכמה, ולא כמו שצריך לפני 8 חודשים ככה, אז יש לי עכשיו עוד הזדמנות? כן, ידוע שאתה יכול להתחיל עם מישהי שסירבה לך בעבר ולהצליח בפעם השנייה, בכל מקרה לפי מה שהבנתי לפני 8 חודשים אפילו לא ממש התחלת איתה אז זה בכלל לא משנה.
    2.ה IOI נכונים? כיאלו פירשתי את זה נכון? כן עכשיו רק תקדם את זה
    4.אני רגיל יותר לשרמוט*ת שאני לא ממש מכיר, ואז להתחיל איתן זה הרבה יותר קל... במיוחד שלא ממש אכפת לי לעשות צד מהיר מידי, ושהיא תעצור אותי...
    בנוגע אליה, היא תהיה איתי בשיכבה שנה הבאה, חברה של מלא ידידות שלי וחברים שלי, ותכלס מקושרת אחושרמ*טה... זה מה שהכי מפחיד אותי.. אני לא יודע לקחת את זה כל כך לאט, כי אז נורא מפחיד אותי לצאת ידיד כזה... עכשיו אל תגידו לי על זה שאסור להתחיל עם בנות מהבית ספר. מצטער, היא מצאת חן בעיני, ואני לא מוותר עליה בגלל שהיא איתי בשיכבה... אף פעם לא הבנתי מה פסול בזה.. במקום לפחד מזה תחשוב על היתרונות שיש בזה מקושרת זה דבר טוב מאוד, במיוחד במקום כמו בית ספר שבנוי על מעגלים חברתיים, אם תיהיה חבר שלה זה יכול לעלות לך את המעמד בצורה משמעותית.
    פשוט מגיע איתה למצב של אחד על אחד, זה אפילו לא חייב להיות "דייט" זה יכול להיות סתם באיזה מפגש חברתי שאתה רואה אותה ומבודד אותה, משם פשוט תזרום על זה תנסה לנשק אותה, מקסימום לא תזרום לא קרה כלום, שים זין. (אגב אם היא לא זורמת בפעם הראשונה שאתה מנסה לנשק אותה אל תעלב או משהו תמשיך לדבר איתה ונסה עוד פעם)

תודה מראש (:
    תשובות באדום

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    תשובות באדום
    זהו שלא נראה לי שהיא תזרום עם סתם נשיקה.. כיאלו לאדע, הן תמיד נראו לי שמרניות..(כוסיות אבל שמרניות >< )

הIOI זה באמת משהו משמעותי? יענו זה רציני החרא הזה?
    נערך לאחרונה על ידי pickup876; 06-08-2012 בשעה 12:55.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

1.אם השינוי היה גדול(והוא היה, ואני מזכיר גם במראה) אם התחלתי איתה בצורה לא ממש חכמה, ולא כמו שצריך לפני 8 חודשים ככה, אז יש לי עכשיו עוד הזדמנות?
    2.ה IOI נכונים? כיאלו פירשתי את זה נכון?
    בנוגע אליה, היא תהיה איתי בשיכבה שנה הבאה, חברה של מלא ידידות שלי וחברים שלי, ותכלס מקושרת אחושרמ*טה... זה מה שהכי מפחיד אותי.. אני לא יודע לקחת את זה כל כך לאט, כי אז נורא מפחיד אותי לצאת ידיד כזה... עכשיו אל תגידו לי על זה שאסור להתחיל עם בנות מהבית ספר. מצטער, היא מצאת חן בעיני, ואני לא מוותר עליה בגלל שהיא איתי בשיכבה... אף פעם לא הבנתי מה פסול בזה..

תודה מראש (:
    1. (כמעט) תמיד יש הזדמנות
    2. אם בהרגשה הכללית שלך זה נראה כאילו היא רוצה, היא כנראה רוצה.
    3. אין לי ממש תשובה, היא רוצה? זו הייתה המטרה? התנהלת טוב.
    4. תעשה מה בראש שלך כל עוד אתה באמת חזק ובאמת נחמד- ויהיה טוב. כשאני אומר חזק ונחמד, הכוונה היא שאל תתן לה סיבה לשנוא אותך, וגם אם תקבל דחייה אל תקח אותה קשה- אתה חזק מזה וזה ממש לא משפיע עליך. יש המון דרכים להתמודד עם סירוב לנשיקה. למרות שאני מאמין שאם אתה תהיה טוס וסבבה לא תהיה לך בעיה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

תשובות באדום
    ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    1. (כמעט) תמיד יש הזדמנות
    2. אם בהרגשה הכללית שלך זה נראה כאילו היא רוצה, היא כנראה רוצה.
    3. אין לי ממש תשובה, היא רוצה? זו הייתה המטרה? התנהלת טוב.
    4. תעשה מה בראש שלך כל עוד אתה באמת חזק ובאמת נחמד- ויהיה טוב. כשאני אומר חזק ונחמד, הכוונה היא שאל תתן לה סיבה לשנוא אותך, וגם אם תקבל דחייה אל תקח אותה קשה- אתה חזק מזה וזה ממש לא משפיע עליך. יש המון דרכים להתמודד עם סירוב לנשיקה. למרות שאני מאמין שאם אתה תהיה טוס וסבבה לא תהיה לך בעיה.
    שמע אני מפחד מהסירוב בגלל שזה כנראה ילך לחברות שלה, ואז אני ממש יהיה שרוף מחבורה של בנות שהייתי שמח להתחיל עם כמה מהן.. באמת הכי שוות בשיכבה...
    חוץ מזה, הIOI זה דבר רציני? זה משמעותי?
    והקטע של לנשוך את השיער(כזה לטעום אותו, שצחקתי עלייה קצת על זה , היא דפקה לי:"לא יודעת מה יש לי שאני עושה את זה.." כיאלו אמרה שזה גם מוזר לה..) אז זה סימן? זה חלק מלשחק בשיער?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

שמע אני מפחד מהסירוב בגלל שזה כנראה ילך לחברות שלה, ואז אני ממש יהיה שרוף מחבורה של בנות שהייתי שמח להתחיל עם כמה מהן.. באמת הכי שוות בשיכבה...
    חוץ מזה, הIOI זה דבר רציני? זה משמעותי?
    והקטע של לנשוך את השיער(כזה לטעום אותו, שצחקתי עלייה קצת על זה , היא דפקה לי:"לא יודעת מה יש לי שאני עושה את זה.." כיאלו אמרה שזה גם מוזר לה..) אז זה סימן? זה חלק מלשחק בשיער?
    תפסיק over לנתח תמצב ולחפש סימנים, אם אתה מפחד זה בעיה שלך, או שתיקח תסיכון או שתביא עליה ביד בחירה שלך

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אתה יכול לחכות שיהיה לה חבר... מה ייצא לך מזה??
    עוד דבר, אתה ממש לא תישרף בחבורה.
    ובאמת תפסיק לנתח את המצב. תפוס ביצים ותעשה צעד לפני שמישהו אחר יעשה... ביג פאקינג דיל, מקסימום תקבל דחייה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

תפסיק over לנתח תמצב ולחפש סימנים, אם אתה מפחד זה בעיה שלך, או שתיקח תסיכון או שתביא עליה ביד בחירה שלך
    חחחחחחחחח...

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אתה יכול לחכות שיהיה לה חבר... מה ייצא לך מזה??
    עוד דבר, אתה ממש לא תישרף בחבורה.
    ובאמת תפסיק לנתח את המצב. תפוס ביצים ותעשה צעד לפני שמישהו אחר יעשה... ביג פאקינג דיל, מקסימום תקבל דחייה.
    אוקיי, אתם צודקים.
    תודה רבה, באמת תודה!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect