השתנתי בשנה האחרונה(יותר ביטחון, בעיקר בקטע של פיקאפ... וגם ממש ממש מהבחינה החיצונית... כיאלו אני נראה ממש שונה).אז איך אני עושה את זה? אני מפחד שהיא לא תזרום אפילו בנשיקה..
הייתה מישהיא שנדלקתי עליה בתחילת השנה, כזה קצת התחלתי איתה, דיברתי איתה יותר.. -לא ממש הלך וויתרתי, הנחתי לזה כי ידעתי שאני עוד ישתפר.. עכשיו אחרי השינוי הענקי במראה שלי(לפני איזה חודשיים וחצי כבר) אמרתי שאני חייב לתת לזה עוד שוט.. אז ראיתי אותה כזה דרך חברים, אמרה שלום(לא היה חיבוק, לא כלום ) בקיצור דיברתי איתה קצת, לא ממש הלך(פשוט לא יצא לי הרבה, הייתה יומולדת לידידה, לא הייתי בראש לזה) אז דיברתי איתה בקטנה, ובדרך חזור יותר-שם הלך יותר טוב... אמרה לי בסוף שממש יושב עלי טוב מה שעשיתי, חיבוק והלכה(לא היינו לבד..)
לא מזמן ראיתי אותה עוד פעם, מלאאא ילדים-איזה 40 , הכרתי כמעט את כולם(היינו מלא חברים שפשוט במקרה קבעו לאותו מקום..) אז הייתי שם ממש אלפא כזה, הלך לי טוב, הייתי בראש טוב.. דיברתי איתה קצת, והלך ממש ממש טוב.. לדעתי היו כמה IOI:
1. כל הזמן, כל הזמן שיחקה עם השיער(חחחחח היה קטע שהיא נשכה אותו, חחח באמת שאני לא יודע...)
2.צחקה מכל שטות שאני אומר, וסתם חייכה אלי כזה P:
עכשיו, בסוף היא כל הזמן ניסתה לגעת לי במשהו בשיער( איזה שפיץ כזה, מידי פעם בנות ממש רוצות לגעת בזה) אז לא נתתי לה(חחח מה לעשות ,זה הורס אותו) והיא כל הזמן משכה צומת לב עם זה.. בסוף הבטחתי לה שבסוף היציאה אני יתן לה P:
ובסוף היא דופקת לי "אתה יודע עידו, אתה ממש חמוד " - אין מצב שזה לא משהו טוב >< אז כל המזי*ני שכל על זה שזה שם אותי בתור ידיד, אם אתם לא בטוחים בזה אל תגידו.
בכל מקרה השאלות שלי הם כאלה:
1.אם השינוי היה גדול(והוא היה, ואני מזכיר גם במראה) אם התחלתי איתה בצורה לא ממש חכמה, ולא כמו שצריך לפני 8 חודשים ככה, אז יש לי עכשיו עוד הזדמנות?
2.ה IOI נכונים? כיאלו פירשתי את זה נכון?
3.מה אתם אומרים על כל ההתנהלות..(אם יש כאן בכלל מה להגיד..)
4.אני רגיל יותר לשרמוט*ת שאני לא ממש מכיר, ואז להתחיל איתן זה הרבה יותר קל... במיוחד שלא ממש אכפת לי לעשות צד מהיר מידי, ושהיא תעצור אותי...
בנוגע אליה, היא תהיה איתי בשיכבה שנה הבאה, חברה של מלא ידידות שלי וחברים שלי, ותכלס מקושרת אחושרמ*טה... זה מה שהכי מפחיד אותי.. אני לא יודע לקחת את זה כל כך לאט, כי אז נורא מפחיד אותי לצאת ידיד כזה... עכשיו אל תגידו לי על זה שאסור להתחיל עם בנות מהבית ספר. מצטער, היא מצאת חן בעיני, ואני לא מוותר עליה בגלל שהיא איתי בשיכבה... אף פעם לא הבנתי מה פסול בזה..
תודה מראש (:

ציטוט ההודעה