קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] כדאי להתחיל לשחק?
    על ידי D.214 בפורום FlyFF
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09-07-2007, 18:31
  2. אחרי כמה זמן לדעתכם כדאי להתחיל עם חשמלית?
    על ידי Smirnoff בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 22-02-2007, 16:56
  3. נו אז איך היה בבית ספר?
    על ידי vicon בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 16-10-2006, 15:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

איך כדאי להתחיל? ספר? תמליצו על מה לקרוא

ברירת מחדל איך כדאי להתחיל? ספר? תמליצו על מה לקרוא

אני רוצה להיכנס לתחום
    קראתי בפורום FXפי את המידע בפורום פיקאפ שלהם והבנתי שפה לא כ"כ מחבבים את ה"אמונות שלהם"
    אז איך אתם ממליצים להתחיל ללמוד את התחום? דרך ספרים? תמליצו לי על מה לקרוא, ואם אפשר הורדה של הספר..
    דווקא לא צריך, אני מעדיף לקנות, ככה אני אתן לעצמי מוטיבציה לקרוא
    נערך לאחרונה על ידי reterox; 06-08-2012 בשעה 17:28.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני בגישה שאל תקרא ספר... קרא מאמר או שניים פה שיהיה לך מושג כללי וצא לדרך.

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אני בגישה שאל תקרא ספר... קרא מאמר או שניים פה שיהיה לך מושג כללי וצא לדרך.
    אוקיי, אתה יכול להביא לי מאמרים כי אני מסתכל בלינקייה והכל מסובך עם מושגים שאני לא מבין

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תקרא את המאמרים המדברים על פחד גישה וההתחלה, כי אתה תפחד להתחיל עם בחורה בפעמים הראשונות מאוד- והכי חשוב להתגבר על הפחד. תקרא גם את המאמר "מה אומרים כשאין מה להגיד".
    וזהו, סה"כ לך בידיעה הכללית שבחורות אוהבות ביטחון עצמי.... את הלמידה תעשה מהניסיון. אגב, תצפה להרבה סירובים כמתחיל- אל תתייאש מזה!
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 06-08-2012 בשעה 18:00.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני בכלל לא ממליץ לקרוא שום מאמר,רק אלו שקשורים לביטחון עצמי,שאר המאמרים סתם יעשו לך סלט אחד גדול בראש וזה לא יהיה כמו שאתה תדמיין.
    כשיש ביטחון הכל מגיע טבעי,אל תבזבז את הזמן שלך על כל מה שמסביב לך ישירות למקור.

בהצלחה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שאל את עצמך דבר ראשון מה אתה רוצה בדיוק, אבל בדיוק!, לשנות בך, מה מפריע לך ומה אתה רוצה לשפר..רק אחרכך תפנה ללינקייה ותרדוף אחרי התשובות עד שתשיג אותם.

למה? בגלל שפיקאפ זה המון מידע והמון המון דרכים. אין דרך אחת וכל אחד חושב משהו אחר לגבי הפיקאפ. אתה צריך לבחור מה הכי טוב בשבילך ומה הדרך הנכונה בשבילך..

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני בכלל לא ממליץ לקרוא שום מאמר,רק אלו שקשורים לביטחון עצמי,שאר המאמרים סתם יעשו לך סלט אחד גדול בראש וזה לא יהיה כמו שאתה תדמיין.
    כשיש ביטחון הכל מגיע טבעי,אל תבזבז את הזמן שלך על כל מה שמסביב לך ישירות למקור.

בהצלחה.
    כיאלו אתה ממליץ לי ישר ללכת ולנסות להתחיל עם בנות?
    חשבתי אנשים פונים לפיקאפ בגלל שהם נכשלים במשימה הזאת..

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

האמת... ניסית אשכרה ללכת ולהתחיל עם מישהי?

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    האמת... ניסית אשכרה ללכת ולהתחיל עם מישהי?
    לא במטרה להתחיל איתה, כיאלו לא הסתכלתי עליה וחשבתי "אני משיג אותה היום"
    אלא, קרתה סיטואציה והתחלתי שיחה על הנושא הזה.. לא הצלחתי לקחת את זה מעבר לזה

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי reterox צפיה בהודעה
    כיאלו אתה ממליץ לי ישר ללכת ולנסות להתחיל עם בנות?
    חשבתי אנשים פונים לפיקאפ בגלל שהם נכשלים במשימה הזאת..
    רוב האנשים שפונים לפיקאפ הם אנשים שבאים לעזרה בגלל שלא הולך להם עם בחורה ספציפית אחת,או אנשים שאף פעם לא היו בקרבת נשים,או אנשים שהם טבעיים עם בחורות ורק רוצים להגדיל את ההצלחות שלהן.

2/3 מהקטגוריות של האנשים האלו לא ניסו ללכת ולדבר עם בחורה סתם ככה,אלו שרק בקטגורייה האחרונה(הטבעיים) כנראה כבר עשו את זה.

אבל כמו שאמרתי חלק גדול מהם אף פעם לא עשו את זה וגם אם עשו את זה לא הלכו עם זה עד הסוף ולהתאמן באמת.

מה שאני מציע זה לעבוד על ביטחון עצמי קודם כל,כי עם ביטחון עצמי מגיע שפת גוף,ומה שאתה אומר לא באמת משנה העיקר שאתה בטוח במה שאתה אומר,בקיצור גם נושאי שיחה בא לך טבעית עם ביטחון.

יש אנשים שלא יסכימו איתי וזה בסדר,אבל מניסיון אישי,ביטחון זה המקור ומסכם בשבילי את כל הפיקאפ.

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    רוב האנשים שפונים לפיקאפ הם אנשים שבאים לעזרה בגלל שלא הולך להם עם בחורה ספציפית אחת,או אנשים שאף פעם לא היו בקרבת נשים,או אנשים שהם טבעיים עם בחורות ורק רוצים להגדיל את ההצלחות שלהן.

2/3 מהקטגוריות של האנשים האלו לא ניסו ללכת ולדבר עם בחורה סתם ככה,אלו שרק בקטגורייה האחרונה(הטבעיים) כנראה כבר עשו את זה.

אבל כמו שאמרתי חלק גדול מהם אף פעם לא עשו את זה וגם אם עשו את זה לא הלכו עם זה עד הסוף ולהתאמן באמת.

מה שאני מציע זה לעבוד על ביטחון עצמי קודם כל,כי עם ביטחון עצמי מגיע שפת גוף,ומה שאתה אומר לא באמת משנה העיקר שאתה בטוח במה שאתה אומר,בקיצור גם נושאי שיחה בא לך טבעית עם ביטחון.

יש אנשים שלא יסכימו איתי וזה בסדר,אבל מניסיון אישי,ביטחון זה המקור ומסכם בשבילי את כל הפיקאפ.
    יש לי בטחון עצמי, אולי לא מספיק כדי לגשת לבחורה ולהתחיל איתה, אבל לבחורה שאני מכיר כבר ומנסה להתחיל איתה אני מצליח עד הקטע של המגע
    פשוט אני לא רואה הזדמנות להזרים את זה למגע, אני מתחיל לחשוב איפה לגעת? איך לשאול/לבקש/לדרוש ממנה.. יש לך איזה טיפים בנוגע לזה?
    ולבטחון עצמי תודה אני אקרא מאמרים בנוגע לזה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי reterox צפיה בהודעה
    יש לי בטחון עצמי, אולי לא מספיק כדי לגשת לבחורה ולהתחיל איתה, אבל לבחורה שאני מכיר כבר ומנסה להתחיל איתה אני מצליח עד הקטע של המגע
    פשוט אני לא רואה הזדמנות להזרים את זה למגע, אני מתחיל לחשוב איפה לגעת? איך לשאול/לבקש/לדרוש ממנה.. יש לך איזה טיפים בנוגע לזה?
    ולבטחון עצמי תודה אני אקרא מאמרים בנוגע לזה
    מצד אחד אתה אומר "יש לי בטחון עצמי" ומצד שני אתה אומר שאין לך אומץ לגשת לבחורה, אתה לא רואה הזדמנויות למגע ואתה מהסס..
    אז מצטער להודיע לך רישמית..חסר לך בטחון עצמי.

בן אדם שבטוח בעצמו, לא חושב "מתי מותר לנשק?" הוא פשוט מרגיש או חושב שזה הרגע לנשק והולך על זה..הוא יודע שיש סיכוי שהבחורה תדחה אותו וגם אם זה יקרה זה לא יפגע בו כל כך.
    אין זמן נכון למגע ואין חוקים לדברים האלה..אם אתה מרגיש לנכון, תיזום. לא רוצה ליזום? אז אין לך בטחון עצמי, סורי.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מצד אחד אתה אומר "יש לי בטחון עצמי" ומצד שני אתה אומר שאין לך אומץ לגשת לבחורה, אתה לא רואה הזדמנויות למגע ואתה מהסס..
    אז מצטער להודיע לך רישמית..חסר לך בטחון עצמי.

בן אדם שבטוח בעצמו, לא חושב "מתי מותר לנשק?" הוא פשוט מרגיש או חושב שזה הרגע לנשק והולך על זה..הוא יודע שיש סיכוי שהבחורה תדחה אותו וגם אם זה יקרה זה לא יפגע בו כל כך.
    אין זמן נכון למגע ואין חוקים לדברים האלה..אם אתה מרגיש לנכון, תיזום. לא רוצה ליזום? אז אין לך בטחון עצמי, סורי.
    אני מסכים איתך, חסר לי בטחון עצמי
    פשוט הקטע של המגע אני באמת לא יודע פשוט מה לעשות, זה לא שאני מתייבש/מפחד זה לא בעיה עם בטחון עצמי.
    פעם אחת פשוט אמרתי לבחורה שתעשה לי מסז', בחורה שאני מפלרטט איתה איזה 20 דק' והיא ניסתה להתחמק מזה, פשוט לא רצתה ולא הבנתי למה..
    שאלתי את חבר שלי למה לדעתו היא סרבה, והוא ענה שמסז' זה קיצוני מידי לבקש מבחורה שלא נגעת בה קודם באיזורים יותר "מקובלים בחברה" כמו חיבוקים
    בזה אני מתקשה.. איך לגרום לה "להסכים" למגע שלי
    מקווה שהבנת.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

הבעיה שאתה חושב על זה כדבר נפרד מהשיחה... מגע הוא חלק אינטגרלי שאמור לבוא בשיחה- נגיעות קלות בכתפיים וכו'

פיקאפ זה בולשיט

כל מה שמשנה זה המראה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect