יש לציין שכול המדריך אני בניתי ע"י בדיקה מעמיקה והכרת המכשיר הנ"ל ובדיקה בחנות. אני קונה אותו השבוע.
לקח לי שעות לעשות את הסיקור המלא הזה וניסוח נכון ומכובד אצפה לתגובות.
פתיחה
לפני 3 שנים כשיצא הגלקסי הראשון, הטלנו ספק לגבי הצלחתו. 3 שנים אחרי, סדרת הגלקסי מוגדרת כמותג מצליח ומתחרה לגיטימי לאייפון של אפל. המרענן החדש של הסדרה, הגלקסי אס 3, יצא רק לאחרונה בכל העולם וגם בישראל וכבר פגשנו אותו בהשקה החגיגית בארץ. עם מעבד מרובע ליבות, מסך יותר גדול, רזולוציה משודרגת ומראה חדש מרענן, האם הגלקסי 3 יצליח לשחזר את ההצלחה של הדור הקודם?
גולשי אטרף התחלנו את הסיקור כעת .
תכולת האריזה
- המדריך למשתמש המתחיל
- מטען קיר.
- קבל מיקרו USB להטענה סינכרון, גיבוי
- זוג אוזניות לבנות (זוג כפתורים עוצמת שמע,ניתוק מענה אתמי גומי )
השוואה Galaxy S III \ Galaxy S II
הבדלים הנראים לעין
גובה.
עובי אין כמעט הבדל.
עיצוב Galaxy S III
ל Galaxy S III מסך מגע מקדימה בצדדים קימור מעוגל.
באמצע כפתור מסך הבית בחלק העליון מצלמה חיישן תאורה וLED התראה
בצידו השמאלי כפתור להגברה ולהמנחת השמע .
בצידו הימני כפתור כיבוי והדלקה.
מאחורה מצלמה 8MP , פלאש LED , בצידו הימני הרמקול
בחלק העליון כניסה האוזניות
בחלק התחתון כינסת מיקרו USB
התפריט עצמו דומה מאוד למה שהיה גם ב-TW של הגלקסי 2. סידור היישומים בברירת המחדל הוא 20 לכל דף כאשר הרקע שהגדרנו הוא שקוף לגמרי ולא "דהוי" כפי שהיה בגלקסי 2.
כפי שעשיתי בדיקה כי רציתי לקנות פלאפון חדש ואמרתי אני רוצה לנסות אנדרואיד ובחנות התאהבתי!♥
עשיתי בדיקה מה שונה בינהם ומצאתי
חלון ההתראות של האנדרואיד בגרסה זו של הגלקסי 3 עבר מעט שינויים.
דבר חדש נוסף ב-ICS שסמסונג התאימה את ממשק ה-TW אליו הוא המולטיטאסקינג. לחיצה ארוכה על מקש הבית תראה לנו את כל היישומים הפתוחים, כאשר החלקה של אחד מהם לכל כיוון תכבה אותו. סמסונג גם הוסיפה 2 קיצורי דרך של הסרת כל היישומים בבת-אחת וכמו כן גישה למנהל המשימות המוצלח שלהם, ששם נוכל לפנות RAM, למחוק אפליקציות ולראות כמה זיכרון פנוי נותר.
![]()
![]()
הגלקסי אס 3 גם מצויד בחיישן ה-NFC שגם דרכו ניתן להעביר קבצים, בדומה ל-Bluetooth. כרגע ישנם 2 דרכים. הראשונה היא S-Beam, שכרגע רק הגלקסי 3 תומך בה, וע"י הצמדת 2 מכשירים תומכים כשה-NFC דולק ניתן להעביר קבצים בין 2 המכשירים במהירות מסחררת. למכשירים שגם להם יש NFC אך לא תומכים ב-S-Beam ישנו את ה-Android Beam, שבו כבר תומכים מכשירים כמו ה-One X וה-Galaxy Nexus. גם ה-Wi-Fi Direct נמצא פה שהוא על אותו עקרון אלא רק שהעברת הקבצים נעשית דרך הרשת האלחוטית.
מפרט טכני:
מעבד: Quad-core 1.4GHz ARM Cortex-A9 proccessor, Mali-400MP4 GPU, Exynos 4212 Quad
זיכרון: 16/32/64GB זכרון פנימי, microSD עד 64 גיגה, 50GB אחסון לשנתיים בדרופבוקס; 1GB RAM
מסך: 4.8 אינץ' מסוג Super AMOLED HD ברזולוציה של 1280×720 פיקסלים עם 306PPI ומטריצת Pentile; מגע Capacitive
מצלמה: 8MP, רזולוציה 3264X2448 עם פלאש LED יחיד; צילום וידאו fHD@30FPS; מצלמה קדמית 1.9MP
לעוד מפרט אפשר לראות כאן ההשואה של כיפה בוי
סוללה מספקת
הגלקסי 3 מצויד בסוללה גדולה במיוחד בחוזק של 2100mAh וכל זה כדי לתת אנרגיה למסך הגדול ולמעבד המרובע ליבה. ע"פ נתוני היצרן של סמסונג, נוכל להגיע לעד 11:40 שעות שיחה ועד ל-790 שעות של המתנה ב-3G.
דפדפן וחווית הגלישה
מסך ענק ורזולוציה גדולה – זהו מתכון להנאה רצופה מהגלישה, וזה אכן כך בגלקסי 3. ממשק הדפדפן הוא אותו ממשק האנדרואידי הרגיל וסמסונג לא עשתה כאן יותר מידי שינויים. בר הכתובות נמצא במעלה הדף ביחד עם קיצור דרך מהיר להוספת סימניות וגישה גם לחלונות הפתוחים.
מה שאהבתי
- העיצוב החיצוני והמראה הדקיק
- מסך ה-sAMOLED HD עדיין מהטובים ביותר שיש
- חיי סוללה טובים
- אפשרויות אחסון מרובות
- מעבד גרפי מצוין; שני רק ל-iPad 3
לסיכום
סמסונג הציגה מכשיר ראוי ומרשים ביותר, והתעלתה על עצמה
אני קונה אותו השבוע ואני אספר חוות דעת אישית אחרי זה
למרות שכבר ראיתי את המכשיר והשמשתי בו..

ספוילר: 
ציטוט ההודעה