קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריך עזרה-רוצה להוריד פרופיל
    על ידי SJ בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 30-09-2006, 10:04
  2. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-07-2006, 13:09
  3. (עזרה)-כמה כרטיסים כבר נקנו להופעה של פיפטי?
    על ידי קופיקו בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-05-2006, 16:34
  4. [עזרה]רוצה לקנות מחשב חדש
    על ידי 'Am1r בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-05-2006, 16:41
  5. (עזרה) חייב עזרה רוצה לצרוב מצגת
    על ידי the_best123 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 00:00
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 35 מתוך 35

[עזרה] רוצה להתפתח כבר ולהרחיב את השרירים..(16) - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

למה אנשים לוקחים חלבון ? רוב האנשים בני 20 + שוקלים 70KG ומעלה אם תחשב 70 * 2 = 140 גרם חלבון ביום זה די קשה לצרוך לפי המחקרים של חברות תוספי המזון ולכן בגלל אותם מחקרים שקריים אנשים פונים לתוספי המזון.

אין צורך בצריכה של כמות חלבון כול כך גבוהה ארנולד שוורצנגר הגיע למסת שריר גבוהה ללא צריכת אבקת חלבון בכלל.
    אם אתה אוכל נכון אין לך צורך באבקות חלבון התוסף היחיד שאולי אני יכול להמליץ לך עליו הוא קריאטין שנכון להיום נחשב לתוסף הכי טוב בשוק.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    37
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    למה אנשים לוקחים חלבון ? רוב האנשים בני 20 + שוקלים 70KG ומעלה אם תחשב 70 * 2 = 140 גרם חלבון ביום זה די קשה לצרוך לפי המחקרים של חברות תוספי המזון ולכן בגלל אותם מחקרים שקריים אנשים פונים לתוספי המזון.

אין צורך בצריכה של כמות חלבון כול כך גבוהה ארנולד שוורצנגר הגיע למסת שריר גבוהה ללא צריכת אבקת חלבון בכלל.
    אם אתה אוכל נכון אין לך צורך באבקות חלבון התוסף היחיד שאולי אני יכול להמליץ לך עליו הוא קריאטין שנכון להיום נחשב לתוסף הכי טוב בשוק.
    http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=146
    על איזה סוג אתה ממליץ?
    וזה בטוח בשבילי לקחת את זה? אני בן 16 גובה 1.60 ואני בערך מתחיל בזה
    אין לי חתימה כי המנהל אסר עליי לשים אותה והוא איים עליי שאם אני ישים את החתימה אז אני
    יענש

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אני לא מתחייב לך לכולם בעתיד אבל עד היום לא שמעתי שזה פגע במישהו מאיזה שהיא בחינה אומנם יכול להיות תופעות לוואי ויש לדעת כיצד להשתמש בתוסף הזה (יש מגוון מדריכים באינטרנט). אני ממליץ לך במידה ואתה כן מעוניין לרכוש את הקריאטין Monohydrate
    התוסף הזה מצוי בכמיות קטנות בבשר ובדגים (אני הייתי ממליץ לחפש מוצר כשר אבל זה מבחינות דתיות בלבד)

משתמש מתחיל
    לייקים
    37
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    אני לא מתחייב לך לכולם בעתיד אבל עד היום לא שמעתי שזה פגע במישהו מאיזה שהיא בחינה אומנם יכול להיות תופעות לוואי ויש לדעת כיצד להשתמש בתוסף הזה (יש מגוון מדריכים באינטרנט). אני ממליץ לך במידה ואתה כן מעוניין לרכוש את הקריאטין Monohydrate
    התוסף הזה מצוי בכמיות קטנות בבשר ובדגים (אני הייתי ממליץ לחפש מוצר כשר אבל זה מבחינות דתיות בלבד)
    הקריאטין Monohydrate לא כשר?
    ולמה דווקא כדי לקנות קריאטין ולא אבקה לעלייה במסה? כי זה מה שאני עושה עכשיו.
    תודה רבה לך על כל העזרה איש יקר
    אין לי חתימה כי המנהל אסר עליי לשים אותה והוא איים עליי שאם אני ישים את החתימה אז אני
    יענש

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

לגבי הכשרות תוכל להתייעץ עם החנות או עם רב.
    נמצא שהיעילות של קריאטין לעליה במסת שריר היא יותר גדולה מאשר צריכה מוגזמת של חלבון באמצעות אבקת חלבון.
    אנשים שצרכו קריאטין בשילוב של תזונה נכונה (חלבונים ופחמימות) העלו כמעט פי 2 מסת שריר מאלו שצרכו רק אבקת חלבון ביחס של פי 2 למשקל.
    הקבוצה היחידה שעקפה את משתמשי הקריאטין היו הקבוצה שצרכה סטרואידים.

בכללי אני נגד אבקות חלבון ונגד תוספים בפרט אין בהם כול טעם במידה ואתה צורך חלבון ופחמימות דרך תזונה נכונה.
    לפי דעתי זה פשוט זבל לגוף אבל כול אחד עם הדעות שלו ,לגבי הבריאות של אבקות החלבון הדעות חלוקות.

אני ממליץ לך לקרוא את הספר How_Much_Protein_by_Brad_Pilon זה בחור מתוך תעשיית תוספי המזון שעבד בחברות המובילות בשוק במשך 20 שנה
    בסופו של דבר מרוב צריכה מוגזמת של תוספי תזונה הוא התאשפז בבית חולים. בנוסף גם יש לו ידע רחב מאוד בנושא תוספי התזונה מכיוון שהוא מגיע מתוך התעשייה והוא מספר איך התעשייה עובדת כדי לעשות כסף מדובר בשוק של מיליארדים.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect