קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריך עזרה-רוצה להוריד פרופיל
    על ידי SJ בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 30-09-2006, 10:04
  2. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-07-2006, 13:09
  3. (עזרה)-כמה כרטיסים כבר נקנו להופעה של פיפטי?
    על ידי קופיקו בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-05-2006, 16:34
  4. [עזרה]רוצה לקנות מחשב חדש
    על ידי 'Am1r בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-05-2006, 16:41
  5. (עזרה) חייב עזרה רוצה לצרוב מצגת
    על ידי the_best123 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-11-2005, 00:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 35

[עזרה] רוצה להתפתח כבר ולהרחיב את השרירים..(16)

משתמש מתחיל
    לייקים
    37
    נקודות
    50

ברירת מחדל [עזרה] רוצה להתפתח כבר ולהרחיב את השרירים..(16)

אהלן , שמי אוהד מהרצליה ואני חדש פה אני נרשמתי רק בגלל הפורום הזה אז קודם כל שלום לכולם : )..
    עכשיו יש לי בעיה , אני בן 16 ואני מרגיש שהגוף שלי עוד לא התפתח ועבר את ההתבגרות גם מבחינת שעירות בכל איזורי הגוף..
    מה שהכי מטריד אותי זה הידיים , היקף הזרוע שלי ביידים הוא 15.5 ס"מ וככל שיורדים לכיוון כף היד זה יורד.. המפרק הצמוד ביותר לכף היד ההיקף שלו 7 ס"מ..
    יש לי יד ממש של בת למרות שאני עושה שכיבות שמיכה ומרים משקולות של 7ק"ג בבית ועוד קצת תרגילים יותר מחצי שנה , אני התחלתי להתאמן לפני שנה וחצי אבל אז הייתה הפסקה ואז חזרתי שוב ותאמת לא היה כזה שינוי בכל הזמן הזה שהתאמנתי , אני שתיתי רק מים והכלתי בריא והשינוי שקרה זה רק קצת שריר קטן וזהו..
    אני חושב שזה גיל שכבר היה צריך להתפתח לי הגוף לגוף של אדם בוגר ולא של ילד בן 9.. וגם יש לי אחוזי שומן מאוד נמוכים בידים ממש העצמות שלי בולטות והם רזות מאוד.
    עד תחילת הלימודים אני רוצה כבר להתחיל לעשות שינוי , אני מוכן להתאמן מלא ויש לי רצון אדיר לעשות את השינוי הזה בגוף וגם מבחינת שרירים וחוזק!
    שנה הבאה אני לא רוצה ללכת לכדור סל בספורט אלה לזה שעושים מבחנים על מטח , שכיבות שמיכה , כפיפות בטן ואלה..
    אז מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש לי בעיה עם חדר כושר כי אני גר במקום שזה 35 דקות במכונית להגיע לחדר כושר הקרוב ביותר , ובכלל באוטובוס זה בערך 50~70 דקות
    אבל יש לי מלא דברים בבית כמו שק איגרוף , מולטי טריינר דלת , משקולת רוטטת וכל השטויות האלה שאמורות "עלק" לעזור לפתח את הגוף והשרירים.
    אז אשמח עם מישהו יביא לי סוג של תוכנית אימונים או שיסביר לי מה אני יכול לעשות במצב כזה? ובבקשה על תגידו לי לחכות שזה יקרה לבד או משהו כי אני מחכה לזה מגיל 13
    [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/sad.gif[/IMG]
    סליחה על החפירה..

ד"א הגובה שלי הוא 1.60 והמשקל שלי הוא 45ק"ג.. ואני אוכל מלא!
    אין לי חתימה כי המנהל אסר עליי לשים אותה והוא איים עליי שאם אני ישים את החתימה אז אני
    יענש

2. קישורים ממומנים

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

ציטוט נכתב במקור על ידי wowmean צפיה בהודעה
    אהלן , שמי אוהד מהרצליה ואני חדש פה אני נרשמתי רק בגלל הפורום הזה אז קודם כל שלום לכולם : )..
    עכשיו יש לי בעיה , אני בן 16 ואני מרגיש שהגוף שלי עוד לא התפתח ועבר את ההתבגרות גם מבחינת שעירות בכל איזורי הגוף..
    מה שהכי מטריד אותי זה הידיים , היקף הזרוע שלי ביידים הוא 15.5 ס"מ וככל שיורדים לכיוון כף היד זה יורד.. המפרק הצמוד ביותר לכף היד ההיקף שלו 7 ס"מ..
    יש לי יד ממש של בת למרות שאני עושה שכיבות שמיכה ומרים משקולות של 7ק"ג בבית ועוד קצת תרגילים יותר מחצי שנה , אני התחלתי להתאמן לפני שנה וחצי אבל אז הייתה הפסקה ואז חזרתי שוב ותאמת לא היה כזה שינוי בכל הזמן הזה שהתאמנתי , אני שתיתי רק מים והכלתי בריא והשינוי שקרה זה רק קצת שריר קטן וזהו..
    אני חושב שזה גיל שכבר היה צריך להתפתח לי הגוף לגוף של אדם בוגר ולא של ילד בן 9.. וגם יש לי אחוזי שומן מאוד נמוכים בידים ממש העצמות שלי בולטות והם רזות מאוד.
    עד תחילת הלימודים אני רוצה כבר להתחיל לעשות שינוי , אני מוכן להתאמן מלא ויש לי רצון אדיר לעשות את השינוי הזה בגוף וגם מבחינת שרירים וחוזק!
    שנה הבאה אני לא רוצה ללכת לכדור סל בספורט אלה לזה שעושים מבחנים על מטח , שכיבות שמיכה , כפיפות בטן ואלה..
    אז מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש לי בעיה עם חדר כושר כי אני גר במקום שזה 35 דקות במכונית להגיע לחדר כושר הקרוב ביותר , ובכלל באוטובוס זה בערך 50~70 דקות
    אבל יש לי מלא דברים בבית כמו שק איגרוף , מולטי טריינר דלת , משקולת רוטטת וכל השטויות האלה שאמורות "עלק" לעזור לפתח את הגוף והשרירים.
    אז אשמח עם מישהו יביא לי סוג של תוכנית אימונים או שיסביר לי מה אני יכול לעשות במצב כזה? ובבקשה על תגידו לי לחכות שזה יקרה לבד או משהו כי אני מחכה לזה מגיל 13
    [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/sad.gif[/IMG]
    סליחה על החפירה..

ד"א הגובה שלי הוא 1.60 והמשקל שלי הוא 45ק"ג.. ואני אוכל מלא!
    מועבר לפורום המתאים, שים לב להבא.
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

רוב האנשים לא מתאמנים נכון ובגלל זה הם לא רואים תוצאות רצויות. נעשה סדר:

-כדי לעלות מסת שריר אתה צריך להרים משקל גבוה ,כדי לפתח סיבולת לב ריאה אתה צריך לרוץ לשחות או אופניים. מה שאני אומר שלכול פעולה שאתה עושה יש תגובה והתגובה שאתה רוצה לקבל היא לעלות מסת שריר ולכן אתה צריך להרים משקל גבוה.

-האימון צריך להיעשות בהדרגה ,זאת אומרת אתה לא מתחיל להרים 100 קילו בשבוע הראשון או השני תעלה לאט לאט את המשקל.
    הגוף צריך להתרגל למשקלים כבדים ויש לעשות את זה בהדרגה.

- מקסימום משקל מקסימום של 3 סטים פר תרגיל ובין 4 - 12 חזרות זאת הנוסחה שאתה צריך ללכת לפיה.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מתחיל
    לייקים
    37
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    רוב האנשים לא מתאמנים נכון ובגלל זה הם לא רואים תוצאות רצויות. נעשה סדר:

-כדי לעלות מסת שריר אתה צריך להרים משקל גבוה ,כדי לפתח סיבולת לב ריאה אתה צריך לרוץ לשחות או אופניים. מה שאני אומר שלכול פעולה שאתה עושה יש תגובה והתגובה שאתה רוצה לקבל היא לעלות מסת שריר ולכן אתה צריך להרים משקל גבוה.

-האימון צריך להיעשות בהדרגה ,זאת אומרת אתה לא מתחיל להרים 100 קילו בשבוע הראשון או השני תעלה לאט לאט את המשקל.
    הגוף צריך להתרגל למשקלים כבדים ויש לעשות את זה בהדרגה.

- מקסימום משקל מקסימום של 3 סטים פר תרגיל ובין 4 - 12 חזרות זאת הנוסחה שאתה צריך ללכת לפיה.
    נכון אבל הבעיה היא שהיד שלי כ"כ צרה וקטנה שפשוט אין לי את הכוח להרים יותר מזה בסטים של 3..
    אני עושה כל חזרה 10 פעמים 3 סטים.
    אין לי חתימה כי המנהל אסר עליי לשים אותה והוא איים עליי שאם אני ישים את החתימה אז אני
    יענש

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

טוב תפרט ,כמה אתה מרים ? אלו תרגילים אתה מבצע ?כמה אימונים בשבוע ? תזונה ? וכו... תפרט ונראה איפה הבעיה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    37
    נקודות
    50

טוב תפרט ,כמה אתה מרים ? אלו תרגילים אתה מבצע ?כמה אימונים בשבוע ? תזונה ? וכו... תפרט ונראה איפה הבעיה.
    אני מרים משקל של 7 ק"ג 10 חזרות 3 סטים בעמידה מלמטה למעלה , אחרי זה אני שוכב על הגב על משהו שטוח ומרים 2 משקולות 7ק"ג 3 סטים
    אחר כך אני עושה 15 שכיבות סמיכה 3 סטים ועל מקבילים אני עושה 7 חזרות 3 סטים ואחרי זה אני עובר למולטי טריינר שעל הדלת שלי וקצת במשקולת רוטטת וזהו..
    חשוב לציין שבין כל תרגיל/סט אני עובד על גמישות.
    יענש

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

טוב נתחיל בזה שאם אתה רוצה מסת שריר אתה לא יכול להרים 7 קילו Bench press אולי למתחילים זה מתאים באימון הראשון אבל סה"כ את מרים 14 קילו (ממש לא משקל) את צריך להתחיל להרים 25 קילו דחיקת מוט ולעלות עד 67 קילו. (בהדרגה כמובן).

7 ק"ג טוב לשריר הדו ראשי אבל לשאר התרגילים זה מעט מאוד.
    אני ממליץ לך לבצע 5 תרגילי בסיס שעובדים על מגוון רחב של שרירים.
    (חובה לשמור על בטיחות בתרגילים האלה מכיוון שאתה עובד עם משקלים כבדים ואי ביצוע התרגיל נכון יכול לגרום לפציעות)

squat
    Bench press
    מתח עם משקל
    מקבילים
    dead lift

1) ככול שההתנגדות לשרירים היא גבוהה יותר כך נפח השריר יגדל יותר זאת אומרת משקל גבוה (בגבולות הסביר) יוצר שריר גדול
    2) ככול שמספר החזרות הוא נמוך יותר ( בין 2 עד 15) כך השריר יגדל יותר
    3) ככול שזמן התרגיל יהיה קצר יותר קח השריר יגדל יותר (זמן תרגיל אומר סטים + חזרות כולל הפסקות)

חשוב שתזכור רוב האנשים מעלים מסת שריר של 0.3 - 2 KG בתקופה של 2 - 4 חודשיים של אימון.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 20-07-2012 בשעה 13:30.

משתמש מתחיל
    לייקים
    37
    נקודות
    50

טוב נתחיל בזה שאם אתה רוצה מסת שריר אתה לא יכול להרים 7 קילו Bench press אולי למתחילים זה מתאים באימון הראשון אבל סה"כ את מרים 14 קילו (ממש לא משקל) את צריך להתחיל להרים 25 קילו דחיקת מוט ולעלות עד 67 קילו. (בהדרגה כמובן).

7 ק"ג טוב לשריר הדו ראשי אבל לשאר התרגילים זה מעט מאוד.
    אני ממליץ לך לבצע 5 תרגילי בסיס שעובדים על מגוון רחב של שרירים.
    (חובה לשמור על בטיחות בתרגילים האלה מכיוון שאתה עובד עם משקלים כבדים ואי ביצוע התרגיל נכון יכול לגרום לפציעות)

squat
    Bench press
    מתח עם משקל
    מקבילים
    dead lift

1) ככול שההתנגדות לשרירים היא גבוהה יותר כך נפח השריר יגדל יותר זאת אומרת משקל גבוה (בגבולות הסביר) יוצר שריר גדול
    2) ככול שמספר החזרות הוא נמוך יותר ( בין 2 עד 15) כך השריר יגדל יותר
    3) ככול שזמן התרגיל יהיה קצר יותר קח השריר יגדל יותר (זמן תרגיל אומר סטים + חזרות כולל הפסקות)

חשוב שתזכור רוב האנשים מעלים מסת שריר של 0.3 - 2 KG בתקופה של 2 - 4 חודשיים של אימון.
    אוקיי הבנתי , אבל בשביל התרגילים שרשמתה הבנתי שאני צריך לקנות אותם.
    יש לך חנות זולה שמוכרת את אלה? יש לי תקציב כרגע של 1400 שקל.
    יענש

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

תמצא פתרונות ,אני לקחתי תיק מלאתי אותו בחול (אפשר משקולות משקולות) ועשיתי מתח אותו דבר גם לגבי מקבילים.
    אפשר למצוא פתרונות לכול תרגיל רק צריך להיות יצירתי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    37
    נקודות
    50

תמצא פתרונות ,אני לקחתי תיק מלאתי אותו בחול (אפשר משקולות משקולות) ועשיתי מתח אותו דבר גם לגבי מקבילים.
    אפשר למצוא פתרונות לכול תרגיל רק צריך להיות יצירתי.
    אוקיי הבנתי אני גם יחשוב על דברים כאלו בסגנון , אבל יש דברים שאין להם תחליף טוב כמו ספת משקולות..
    מצאתי בינתיים את זה :http://bigsport4u.co.il/?page=products&id=1574 + משלוח זה יוצא 600 שקל
    איך זה נראה לך?
    יענש

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אם תוכל לקדוח בקיר ולחבר 2 ווים שיכולים להרים 80 KG תוכל לעשות את ה SQUAT. ככה ב 150 שקל סידרת את עצמך.
    לגבי ספת המשקולות הייתי שומר את הכסף למשקולות עצמם ולמוטות ורק בסוף אם נשאר הייתי קונה את הספה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    37
    נקודות
    50

אם תוכל לקדוח בקיר ולחבר 2 ווים שיכולים להרים 80 KG תוכל לעשות את ה SQUAT. ככה ב 150 שקל סידרת את עצמך.
    לגבי ספת המשקולות הייתי שומר את הכסף למשקולות עצמם ולמוטות ורק בסוף אם נשאר הייתי קונה את הספה.
    אבל אז לא היה לי מה לעשות עם המשקולות.. מה אני ישכב על המיטה על הגב וירים פשוט?
    יענש

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

כשיש משקולות אפשר למצוא פתרונות אבל שאין משקולות מה תעשה עם הספה תרים 7 קילו ?
    תמצא פתרונות זולים אני לדוגמה לקחתי בהתחלה את השק איגרוף שלי נשכבתי עליו ועשיתי דחיקת מוט 45 קילו.

אני נותן לך רעיונות תשתמש בהם תפעיל את הדמיון ,נכון זה לא הכי אופטימלי אבל בתנאים האלה זה הטוב ביותר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    37
    נקודות
    50

כשיש משקולות אפשר למצוא פתרונות אבל שאין משקולות מה תעשה עם הספה תרים 7 קילו ?
    תמצא פתרונות זולים אני לדוגמה לקחתי בהתחלה את השק איגרוף שלי נשכבתי עליו ועשיתי דחיקת מוט 45 קילו.

אני נותן לך רעיונות תשתמש בהם תפעיל את הדמיון ,נכון זה לא הכי אופטימלי אבל בתנאים האלה זה הטוב ביותר.
    בסדר הבנתי את הראש , אני יקנה ערכה של 25 קילו ומוט הרוך.
    עכשיו אני הבנתי ש 60% מהתהליך הזה הוא גם המזון
    בשביל זה אני צריך לאכול X2 מהמשקל שלי חלבונים בגרם ושומנים בגרם במשקל שלי.
    זאת אומרת שאני צריך לאכול כל יום בערך 85 חלבונים ו 40 שומנים.
    אז עם אני מתאמן נכון ואוכל נכון , אז יהיה איזה שהוא יתפתחות קריטית בגוף שלי למרות שעוד לא התפתחתי כלל?
    יענש

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

כמובן שצריך לאכול נכון וחלבונים אכן מהווים את אבני הבניין להתפתחות השריר.
    התפתחות לוקחת זמן אל תצפה בחודש הראשון לעלות 2 KG מסת שריר כי זה לא אפשרי ,זה תהליך שכולל אלמנטים רבים כמו אימון נכון ,תזונה ,מנוחה.

כיום ידוע שאימוני משקולות גורמים לגוף להפריש הורמוני גדילה שאלו אחראי להתפתחות הגוף אז במידה ותתמיד באימונים כן תראה התפתחויות.

יש הרבה מידע שקרי בתחום הזה לכן אני ממליץ לך למצוא מקורות טובים ללמידה בתחום וככה תוכל להתפתח בנושא.
    קשה להעביר לך ידע רחב כול כך בכמה מילים.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 21-07-2012 בשעה 23:17.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect