אהלן , שמי אוהד מהרצליה ואני חדש פה אני נרשמתי רק בגלל הפורום הזה אז קודם כל שלום לכולם : )..[IMG]http://images.***.co.il/smilies2/sad.gif[/IMG]
עכשיו יש לי בעיה , אני בן 16 ואני מרגיש שהגוף שלי עוד לא התפתח ועבר את ההתבגרות גם מבחינת שעירות בכל איזורי הגוף..
מה שהכי מטריד אותי זה הידיים , היקף הזרוע שלי ביידים הוא 15.5 ס"מ וככל שיורדים לכיוון כף היד זה יורד.. המפרק הצמוד ביותר לכף היד ההיקף שלו 7 ס"מ..
יש לי יד ממש של בת למרות שאני עושה שכיבות שמיכה ומרים משקולות של 7ק"ג בבית ועוד קצת תרגילים יותר מחצי שנה , אני התחלתי להתאמן לפני שנה וחצי אבל אז הייתה הפסקה ואז חזרתי שוב ותאמת לא היה כזה שינוי בכל הזמן הזה שהתאמנתי , אני שתיתי רק מים והכלתי בריא והשינוי שקרה זה רק קצת שריר קטן וזהו..
אני חושב שזה גיל שכבר היה צריך להתפתח לי הגוף לגוף של אדם בוגר ולא של ילד בן 9.. וגם יש לי אחוזי שומן מאוד נמוכים בידים ממש העצמות שלי בולטות והם רזות מאוד.
עד תחילת הלימודים אני רוצה כבר להתחיל לעשות שינוי , אני מוכן להתאמן מלא ויש לי רצון אדיר לעשות את השינוי הזה בגוף וגם מבחינת שרירים וחוזק!
שנה הבאה אני לא רוצה ללכת לכדור סל בספורט אלה לזה שעושים מבחנים על מטח , שכיבות שמיכה , כפיפות בטן ואלה..
אז מישהו יודע מה אני צריך לעשות? יש לי בעיה עם חדר כושר כי אני גר במקום שזה 35 דקות במכונית להגיע לחדר כושר הקרוב ביותר , ובכלל באוטובוס זה בערך 50~70 דקות
אבל יש לי מלא דברים בבית כמו שק איגרוף , מולטי טריינר דלת , משקולת רוטטת וכל השטויות האלה שאמורות "עלק" לעזור לפתח את הגוף והשרירים.
אז אשמח עם מישהו יביא לי סוג של תוכנית אימונים או שיסביר לי מה אני יכול לעשות במצב כזה? ובבקשה על תגידו לי לחכות שזה יקרה לבד או משהו כי אני מחכה לזה מגיל 13
סליחה על החפירה..
ד"א הגובה שלי הוא 1.60 והמשקל שלי הוא 45ק"ג.. ואני אוכל מלא!

ציטוט ההודעה