קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] מה לעזאזל קרה פתאום?!
    על ידי amishan92 בפורום Pro Evolution Soccer
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-09-2011, 17:34
  2. מה קרה השעו אותי
    על ידי אניTLSO בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 00:34
  3. [עצה] תבדקו מה קרה עם Fantasy
    על ידי SinteL בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 20:37
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

מה קרה לי פתאום? - פופולריות חברתית (14)

ברירת מחדל מה קרה לי פתאום? - פופולריות חברתית (14)

אני בן 14, עולה לכיתה ט'.
    אני לא יודע מה קרה פתאום, מה השתנה בי?
    ביסודי הייתי מוקף בחברים, באמת יצאנו ובילינו הרבה.
    כשעליתי לחטיבה היה יותר קשה מהבחינה של חברים, הלכתי לבית ספר חדש שכולם היו חדשים ובעצם הייתי צריך להתחיל את הכל מחדש.
    לא השתלבתי כל כך עם הפופולריים של השכבה אבל עם החברים בכיתה כן, בשנתיים האלו יצאנו ובילינו בדיוק כמו שהיה ביסודי, ממש הרגשתי שכיף לי, שאני נהנה עם החברים.
    אבל עכשיו זה לא ככה בכלל, לקראת סוף כיתה ח' התחלנו (אני והחברים - רק בנים) לצאת גם עם הבנות וכאילו להתגבש כל החברים של הכיתה, הכל היה בסדר עד החופש הגדול.
    אני והחברים במכון כושר ואנחנו נפגשים 3 פעמים בשבוע בערך, וחוץ מזה גם אנחנו יוצאים בלילה, בפעם הראשונה הזמנו את הבנות ויצאנו, ומאז כלום - למשל עכשיו, ממש עכשיו, כל החברים שלי כולל הבנות חוגגים יום הולדת לאחת הבנות בלופט והחוגגת לא הזמינה אותי אבל את כל החברים שלי היא הזמינה.
    יום ראשון הם קבעו ללכת לסופרלנד וגם לא קראו לי.
    ועכשיו כאילו אנחנו נגפשים במכון כושר וזהו.. (ככה זה לפחות בזמן האחרון)
    אני ממש מבואס מזה, מה קרה לי? מה השתנה אצלי שפתאום לא מזמינים אותי?
    דיברתי עם חבר שלי ושאלתי אותו למה לא הזמינו אותי לסופרלנד, הוא אמר לי שהוא שכח וזה והוא מצטער והוא יודע שזה פוגע ומעליב וזה יהיה הפעם האחרונה.
    עכשיו הם כולם חוגגים לילדה יום הולדת בלופט והיא לא הזמינה אותי :\

אני מרגיש כמו ילד בודד שאין לו חברים בכלל למרות שזה הכי נכון, אני לא יודע מה השתנה בי שלא מזמינים אותי אבל במכון כושר אני מרגיש שכולנו חברים כמו בשנתיים האחרונות בחטיבה.

התיוג הוא פריקה וזה נכון, כתבתי את כל מה שאני מחזיק על הלב אאבל הייתי רוצה גם ייעוץ, תודה למי שקרה הכל ולמי שמגיב - תודה רבה.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

תבדוק עם עצמך מה אתה עושה שאולי מרחיק אותם מלהזמין אותך לOVER יציאות?
    אולי אתה לפעמים מבאס, אולי אתה מדכא, אולי אתה צועק הרבה, אולי אני סתם אומר את כל הדברים האלה ובעצם הבנות סתם אולי לא מכירות אותך מספיק כדי להזמין אותך.

אתה אומר הרי שאתה וחברים שלך כמו אחים.
    מה עם הבנות? לא אמרת עליהן שאתה חזק בקשר איתן?
    יכול להיות שחברים שלך דווקא כן אמרו להן משהו בסגנון של "תזמינו אותו אחלה בנאדם" אבל הן אמרו משהו בסגנון של "אני לא מכירה אותו פאדיחות להזמין בנאדם זר".

זה גיל 14 אחי שום דבר לא סוף העולם, תבדוק עם חברים שלך בעקיף אל תשאל אותם "למה אתם לא מזמינים אותי", תבדוק בעקיף מה מונע.

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    תבדוק עם עצמך מה אתה עושה שאולי מרחיק אותם מלהזמין אותך לOVER יציאות?
    אולי אתה לפעמים מבאס, אולי אתה מדכא, אולי אתה צועק הרבה, אולי אני סתם אומר את כל הדברים האלה ובעצם הבנות סתם אולי לא מכירות אותך מספיק כדי להזמין אותך.

אתה אומר הרי שאתה וחברים שלך כמו אחים.
    מה עם הבנות? לא אמרת עליהן שאתה חזק בקשר איתן?
    יכול להיות שחברים שלך דווקא כן אמרו להן משהו בסגנון של "תזמינו אותו אחלה בנאדם" אבל הן אמרו משהו בסגנון של "אני לא מכירה אותו פאדיחות להזמין בנאדם זר".

זה גיל 14 אחי שום דבר לא סוף העולם, תבדוק עם חברים שלך בעקיף אל תשאל אותם "למה אתם לא מזמינים אותי", תבדוק בעקיף מה מונע.
    תודה על התגובה.
    ואחרי שדיברתי עם חבר אז הוא אמר לי שאת היציאה לסופרלנד אחת הבנות ארגנה ושכחה אותי ועוד אחד וליום הולדת דווקא החברים שלי אמרו לה להזמין אותי וזה אבל היא אמרה שהיא לא בקשר חזק מספיק איתי ושאנחנו לא מדברים כל כך הרבה (זה די נכון - וכאילו רק איתה זה ככה).
    עכשיו אני בדיוק חזרתי מהסנטר, הייתי שם עם חברים וכמה בנות, כנראה שזה היה צירוף מקרים..
    היה נחמד ובאה ילדה חדשה, אחת שכאילו הייתי עם החברים שלי ביסודי, היא חמודה - ננסה את מזלי.
    ושוב תודה על התגובה, באמת!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,451 | הודעות: 8,174,038 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect