קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה| נסיעה לאילת:)
    על ידי -Raz- בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 24-08-2009, 04:36
  2. נסיעה לאילת
    על ידי jojo724 בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 12-07-2008, 09:50
  3. צריך עזרה עם נסיעה לאילת..
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-09-2007, 15:34
  4. נסיעה לאילת באוטובוס,מי מה מו?
    על ידי חיליק בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-08-2006, 17:47
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

נסיעה לאילת

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    here to change and sucssed

Post נסיעה לאילת

תקשיבו,מחר אני נוסע לאילת עד ליום שבת בערב.
    בקיצור אתם יודעים,באילת יש מלא כוסיות שאפשר להתחיל איתן והבעיה היא שאני צריך ממכם כמה טיפים מה לעשות.
    אני בתחום כבר שנה אבל באופן תאורטי ומחר אני נוסע לאילת ויש לי הזדמנות להתאמן קצת על כישורי המשחק שלי בשטח והבעיה היא שאני לא יודע איך להתחיל,אני רוצה לעשות ימיי אימון כאלו שכל יום אני התאמן על נושאים שונים כי לא חסר איפה להתאמן באילת.
    אז אני צריך את עזרתכם...
    אני לא מצליח לפתוח הרבה שיחות בגלל פחד גישה ואם כבר אני פותח שיחה אני לא יודע מה להגיד בתכלס מלחץ..
    אשמח אם תוכלו לעזור לי(אני מת ללכת לשם ולהשתפר קצת,אולי להשיג מספר פלאפון של מישהי)

2. קישורים ממומנים

כישורי משחק לא משנים שום דבר במשיכה של בחורה
    אין מה להתאמן
    הדבר היחידי שמשנה אם הבחורה נמשכת אליך זה המראה[או הרבה מליונים בבנק], ככה שזה לא משנה מה תגיד זה לא ישנה את המשיכה אליך
    כל השאר-MENTAL MASTURBATION

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    כישורי משחק לא משנים שום דבר במשיכה של בחורה
    אין מה להתאמן
    הדבר היחידי שמשנה אם הבחורה נמשכת אליך זה המראה[או הרבה מליונים בבנק], ככה שזה לא משנה מה תגיד זה לא ישנה את המשיכה אליך
    כל השאר-MENTAL MASTURBATION
    +100101031030130013010301303103013010301030301

אם בחורה לא נמשכת אליך לפי המראה אתה יכול לנסות ולסבן אותה שעותתת על ידי דיבורים ומשחקי רוטינות ועוד זיוני שכל כאלה ואני לא יגיד לך שלא- אתה אולי כן בסוף תסגור איתה משהו, אבל זה ייקח לך זמן ואולי זה בכלל לא יקרה.

אתה צריך לבדוק טוב טוב מהחצי דקה הראשונה שניגשת לבחורה אם יש לה כח אליך ואם היא נמשכת או לא כי אז פשוט אתה תצא הביץ' אם תמשיך לדבר איתה בזמן שהיא כבר חושבת "עוד פעם הנדבקים האלה מתחילים איתי"

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

בולשיט.

לך, תתחיל עם בנות, תפתח ביטחון- תשיג בנות. איך להתחיל? תנסה ב"היי"

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מטומטמים השניים שאמרו שרק חתיכים משיגים בנות. יש לי כמה חברים שנראים כמו נגד מטבח ביום הכי חם בצה"ל והם מזיינים כל כך הרבה שהם כבר אומרים לפעמים "אין לי כח מאמי..מחר..".

פותח האשכול- נסה את זה: גש לטיילת באיזה 9 10 לילה, תבוא לבחורה "תגידי, את מכירה אולי איזה פאב מועדון טוב פה להמליץ לי?" אם היא תגיד פאב, תשאל אם בא לה להצטרף אלייך..אם מועדון אז תקרא לחברים שלך, לחברות שלה ותלכו כולם ביחד.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מטומטמים השניים שאמרו שרק חתיכים משיגים בנות. יש לי כמה חברים שנראים כמו נגד מטבח ביום הכי חם בצה"ל והם מזיינים כל כך הרבה שהם כבר אומרים לפעמים "אין לי כח מאמי..מחר..".

פותח האשכול- נסה את זה: גש לטיילת באיזה 9 10 לילה, תבוא לבחורה "תגידי, את מכירה אולי איזה פאב מועדון טוב פה להמליץ לי?" אם היא תגיד פאב, תשאל אם בא לה להצטרף אלייך..אם מועדון אז תקרא לחברים שלך, לחברות שלה ותלכו כולם ביחד.

pic or didn't happen
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 08-08-2012 בשעה 21:24.

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

צודק !
    אני מכיר מישהו , אישית לא סובל את הבן אדם אבל 90% מהבנות באזור הוא מכיר , הוא מזיין בכמויות מפחידות וכל הקטע ... הבן אדם נמוך , שמן אבל יש לו כישורים טבעיים חבל על הזמן.

אומרים שיופי הוא פותח את הדלת אבל האופי משאיר אותו פתוח לאורן זמן.
    בכל מקרה ה"מראה" הוא לא הדבר היחידי שחשוב אם אתה מתחיל עם בחורות .. יותר חשוב הביטחון העצמי , החוש הומור , הדיבור ..

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

חבר'ה לזיין זה לא הכל, אני יכול לעשות לזיין מישהי גם אחרי חצי שנה שאני לא יתגלח לא יצחצח שיניים לא יחרבן מצידי לא יתקלח אבל תלוי מי.
    אני מבטיח לכם שבנאדם יפה מזיין בכמה וכמה רמות יופי בחורות מאשר הדוגמאות שהבאתם פה.

יכול להיות שהם מתחילים עם פרחות פאקצות מכוערות וכו' וכו' אבל אתם לא יכולים להגיד "בולשיט שמי שחתיך מזיין" זאת עובדה חבר'ה ואין לכם מה לברוח מהמציאות, ככה העולם עובד - אתה נמשך לאישה אתה רוצה אותה. היא נמשכת לגבר - היא רוצה אותו.

אם יבוא אליה מישהו עם שיניים עקומות זקן הומלס ח'צקונים וגובה 1.50 גם אם הוא יהיה עם האופי הכי טוב בעולם ועם הGAME ועם כל מה שאתם רוצים אני מבטיח לכם שהוא לא ייגע בבחורה.

פה לקחתי דוגמא קיצונית אבל אתם יודעים למה אני מתכוון.

זה לא היה קשור לאשכול זה סתם תגובה מתפרקת על מה שהולך כאן בכמה שבועות האחרונים שכל אחד חושב שעם אופי מצליח ומשחק טוב הוא יוכל לכבוש כל אחת, יופי משחק תפקיד חשוב מאוד, לא הייתי אומר מרכזי אבל חשוב ביותר בכל העניין הזה.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    חבר'ה לזיין זה לא הכל, אני יכול לעשות לזיין מישהי גם אחרי חצי שנה שאני לא יתגלח לא יצחצח שיניים לא יחרבן מצידי לא יתקלח אבל תלוי מי.
    אני מבטיח לכם שבנאדם יפה מזיין בכמה וכמה רמות יופי בחורות מאשר הדוגמאות שהבאתם פה.

יכול להיות שהם מתחילים עם פרחות פאקצות מכוערות וכו' וכו' אבל אתם לא יכולים להגיד "בולשיט שמי שחתיך מזיין" זאת עובדה חבר'ה ואין לכם מה לברוח מהמציאות, ככה העולם עובד - אתה נמשך לאישה אתה רוצה אותה. היא נמשכת לגבר - היא רוצה אותו.

אם יבוא אליה מישהו עם שיניים עקומות זקן הומלס ח'צקונים וגובה 1.50 גם אם הוא יהיה עם האופי הכי טוב בעולם ועם הGAME ועם כל מה שאתם רוצים אני מבטיח לכם שהוא לא ייגע בבחורה.

זה לא היה קשור לאשכול זה סתם תגובה מתפרקת על מה שהולך כאן בכמה שבועות האחרונים שכל אחד חושב שעם אופי מצליח ומשחק טוב הוא יוכל לכבוש כל אחת, יופי משחק תפקיד חשוב מאוד, לא הייתי אומר מרכזי אבל חשוב ביותר בכל העניין הזה.
    חחח תמצא לי כזה דבר
    אף אחד לא באמת כזה מכוער...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה

מי דיבר על האופי?? נשים זה עם שעובד לפי מילים. תגיד את הסיסמא והיא תפתח רגליים.
    החבר'ה האלה שאמרתי שמזיינים, הם לא מזיינים מכוערות..מן הסתם שהם התחילו ממשהו, כנראה שהם גם זיינו פעם שמנות אבל היום הבחורות שהם משיגים זה לא ייאמן.

כשאני אומר שגבר כזה משיג בחורות זה לא בגלל האופי..אופי זה בולשיט. כל הקטע שהגבר צריך לשחק משחק..אם הולך לו, הוא יצליח להשיג מהבחורה זיון אם היא הוא בסטנדרטים שלה. זה הכל עיניין של סימון "V" במקום הנכון, שלא תטעה. אין דבר כזה אופי טוב. יש גבר שיודע לשחק את המשחק, זתומרת גבר שיודע מה להגיד לבחורה מתי..ויש גבר סמרטוט..סליחה, סרמטוט..בלי הגבר לפני. אם הוא היה גבר הוא לא יכול היה להיות סמרטוט.

אין דבר כזה משחק זה בולשיט כל ה"מסטר פיקאפ" יש להם חברות מכוערות

עצוב אבל זאת האמת. אתה הייתה יוצא עם מישהי שלא מושכת אותך מבחינה חיצונית? ככה זה עובד גם אצל נשים... מצטער לנפץ את הבועה, גם אני האמנתי פעם בפיקאפ אבל.... זה פשוט מתנגש עם המציאות

וכל פעם שאתה חושב שהבחורה נמשכה לגבר מסויים בגלל "משחק" אז תדע לך שזה רק בגלל המראה שלו, ולא בגלל מה שהוא אמר או איך שהוא התנהג.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אוקיי, אז בוא אני אספר לך דבר כזה.
    יש לי חבר, נראה כמו דוגמן על, הבן זונה לא צריך הרבה מילים כדי שבחורות ינסו איתו. אבל מה? הבנאדם, עד לא מזמן, היה ביישן ברמות מטורפות, שקט, ובאמת שהבחור קסם של בנאדם. לדעתך הוא הביא הרבה? אני יכול לגלות לך שהתשובה היא לא. לעומת זאת, חבר אחר שלי, מכוער הרבה יותר ממנו לכל הדעות, אבל איתו אני ישבתי על כל השטויות של להתחיל עם בנות ולפתח ביטחון. הבנאדם הביא בחורה מדהימה! באמת מדהימה. ואני שם כסף ש​כל בחורה שתשאל, תומר לך שהוא יותר מכוער מהביישן. אגב, הוא גם פחות עשיר ממנו.
    עוד משהו, סעמק ערס, מראה אי אפשר לשנות. אז תן לנו לעשות שיפור בעצמינו במקום להתלונן כל היום, כי לאנשים בפורום הזה הדברים עובדים, בלי שום קשר למראה.
    דבר שלישי, כן, אגב, אני מניח שאם הייתה מישהי שממש יודעת למשוך גברים- היא הייתה מצליחה להשיג גברים שווים גם אם היא לא נראית משהו. אבל זה כבר סיפור אחר.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    יש לי חבר, נראה כמו דוגמן על, הבן זונה לא צריך הרבה מילים כדי שבחורות ינסו איתו. אבל מה? הבנאדם, עד לא מזמן, היה ביישן ברמות מטורפות, שקט, ובאמת שהבחור קסם של בנאדם. לדעתך הוא הביא הרבה? אני יכול לגלות לך שהתשובה היא לא. לעומת זאת, חבר אחר שלי, מכוער הרבה יותר ממנו לכל הדעות, אבל איתו אני ישבתי על כל השטויות של להתחיל עם בנות ולפתח ביטחון. הבנאדם הביא בחורה מדהימה! באמת מדהימה. ואני שם כסף ש​כל בחורה שתשאל, תומר לך שהוא יותר מכוער מהביישן. אגב, הוא גם פחות עשיר ממנו.
    עוד משהו, סעמק ערס, מראה אי אפשר לשנות. אז תן לנו לעשות שיפור בעצמינו במקום להתלונן כל היום, כי לאנשים בפורום הזה הדברים עובדים, בלי שום קשר למראה.
    דבר שלישי, כן, אגב, אני מניח שאם הייתה מישהי שממש יודעת למשוך גברים- היא הייתה מצליחה להשיג גברים שווים גם אם היא לא נראית משהו. אבל זה כבר סיפור אחר.
    חחחח זה לא עובד ככה
    לפי דעתי זה לא עובד הפוך
    לא משנה כמה האופי שלה יהיה טוב הגבר יצטרך בסיס של יופי להשען עליו

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה

מראה אפשר לשנות

ולסיפור שלך אני לא מאמין

שמעתי מספיק סיפורי [בולשיט] פיקאפ על החבר המכוער שמזיין כוסיות על כל יומיים

משיכה מתבססת בעיקר על מראה, לא על אישיות. אבל בסדר, אם אתם חושבים שDHV ביחד עם קוק פאני וNEG יגרום לבחורה לגמור במכנסיים.... אה וכמובן ביטחון ולא להיות NEEDY. אזי... יוםטוב

ולא לשכוח כמובן קינו ולא להיתקע בA3 כי אחר כך היא לא תענה למספר שלכם כי לא עשיתם MICROCALIBRATION מספיק.... -_\-

והדברים עובדים כי אתה נראה מספיק טוב לבחורה שאתה פותח

אהה וכמובן כשאתם פותחים סט להיות בזווית כדי לא להיראות בטא [או דלתה?]
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 09-08-2012 בשעה 20:53.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    מראה אפשר לשנות

ולסיפור שלך אני לא מאמין

שמעתי מספיק סיפורי [בולשיט] פיקאפ על החבר המכוער שמזיין כוסיות על כל יומיים

משיכה מתבססת בעיקר על מראה, לא על אישיות. אבל בסדר, אם אתם חושבים שDHV ביחד עם קוק פאני וNEG יגרום לבחורה לגמור במכנסיים.... אה וכמובן ביטחון ולא להיות NEEDY. אזי... יוםטוב

ולא לשכוח כמובן קינו ולא להיתקע בA3 כי אחר כך היא לא תענה למספר שלכם כי לא עשיתם MICROCALIBRATION מספיק.... -_\-

והדברים עובדים כי אתה נראה מספיק טוב לבחורה שאתה פותח

אהה וכמובן כשאתם פותחים סט להיות בזווית כדי לא להיראות בטא [או דלתה?]
    קח- http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=871115

תעשה לי טובה..תפסיק לזיין תמח פה לכולם..עוד יבוא התמים הראשון ויאמן לזבל שיוצא לך מהפה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,476 | הודעות: 8,151,058 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect