קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו יודע איפה אני יכול לימצוא...
    על ידי scorpion בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-04-2010, 18:31
  2. מישהו יודע איפה משיגים CLASH N' SLASH ?
    על ידי tomerjm בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 11:14
  3. אני לא יודע איפה לרשום אז כנסו
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 19:57
  4. שאלה-אני dark evenger ואני לא יודע איפה ליקנות..
    על ידי Shoker בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 19:54
  5. מישו יודע איפה יש תרגומים ?!
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 16:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

לא יודע איפה להתחיל

ברירת מחדל לא יודע איפה להתחיל

עד לא מזמן שקלתי 25 קילו יותר. כל חיי הייתי בעודף משקל עד ממש לא מזמן. כשהייתי בעודף משקל פיתחתי שיטות מגוונות להשיג בחורות. הבעיה היא שכל השיטות האלו מבוססות על מניפולציה. תמיד ידעתי מה אני צריך להגיד או לעשות כדי להשיג מה שאני רוצה ותמיד גם הקשרים שלי היו מבוססים על זה.
    זאת, אגב, הסיבה שאף פעם לא אהבתי בחורה שהייתי בקשר איתה. אף פעם לא היה לי כבוד אליה, ותמיד הקשרים האלו היו מרגישים לי ריקניים.
    מאז שהבנתי את זה התחילה הבעיה שלי. אני פוגש בחורות שאני באמת מחבב ואני מנסה להתנער מההרגלים הישנים שלי. דבר שמשאיר אותי במקרה הטוב שותק או במקרה הרע מדבר שטויות.
    ברור לי שפה זה לא פורום לאיך מתחילים עם בחורות וזה גם לא מה שבאמת מעניין אותי. מה שמעניין אותי קרה אתמול. ישבתי עם ידידה וסיפרתי לה את זה (פעם ראשונה שסיפרתי משהו כזה למישהו) והיא אמרה לי שלדעתה הכל נובע מביטחון עצמי נמוך שאני כל הזמן מסתיר עם המניפולציות שלי.
    והשאלה שלי היא - איך לעזאזל אני מתחיל בכלל על לעבוד על הביטחון העצמי שלי בגיל 23?!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

איך לעזאזל אני מתחיל בכלל על לעבוד על הביטחון העצמי שלי בגיל 23?!
    איך עבדת על מניפולציות טובות בשביל להשיג משהו שבעבר היה חסר לך?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

איך קשור בטחון עצמי נמוך לחוסר רגשות?

גם לי יש תבעיה הזאת. אין לי בעיה להעביר לילה עם בחורה, ולמחרת פשוט לשכוח ממנה. הבעיה מגיעה כשאני רוצה לפתח קשר עם בחורה אבל אני לא יודע איך לפתח רגשות, איזה צעדים נכונים לעשות בזוגיות וכאלה..איך זה קשור לבטחון עצמי? אם אין לך בעיה לגשת לבחורה, אז למה נראה לך שחסר לך בטחון עצמי? זה חארטה. אל תקשיב לכל בן אדם.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אופרי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

וגם אם שקלת יותר אז זה אומר שאתה לא יכול להכיר בחורות
    ואולי הגיע הזמן לעשות שינוי פזה
    ומהיום להגיד די חדש חדש חדש
    תתחיל בקריאת בלוג שייתן לך הרבה מוטיבציה

פשוט תעבוד על המראה שלך זה הכל לבחורות לא אכפת ממשהו אחר [חוץ מכסף]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל ביטחון עצמי נמוך

הנחת היסוד החשובה ביותר, היא שחוסר ביטחון נשען על תפיסת העולם האישית שלנו, האופן בו אנו תופסים את המציאות. הבעיה הגדולה ביותר היא האופן בו אנו מסבירים לעצמנו את המציאות ומפרשים אותה. ופה גם נמצא הפתרון היעיל ביותר.מאחר והתשתית לבעיה היא מחשבתית, בהחלט ניתן לגשת אליה ככזו באמצעות טיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT), שעוסק בשינויי תפיסה, החלפת מחשבות מחלישות במחשבות מחזקות וכן הלאה.
    גישת ה-CBT שהוכחה כיעילה להתמודדות עם בעיית ביטחון עצמי, עוזרת לאנשים להגיע לפריצת דרך ולא להיות מנוהלים על ידי חוסר הביטחון שלהם. הרעיון הוא לעזור לאדם לשנות את האופן בו הוא חושב באמצעות טיפולים אישיים, וגם לשנות את אופן ההתנהגות שלו ולהיפטר מהרגלים מזיקים ובלתי רצויים על ידי תרגול אישי של משימות מותאמות מחוץ למסגרת הטיפולים, אולם בתמיכה מלאה ולפעמים בליווי בהתאם לצורך.
    במקום להשתמש בביישנות וחוסר בטחון כחומת מגן כנגד כאב או חוויה קשה כלשהי, בטיפול CBT מקבל האדם כלים אחרים להתמודדות עם אירועי החיים ולשינוי פרספקטיבה המוביל בהמשך להתנהלות אחרת, נעימה יותר, חופשייה יותר, משוחררת. יצירת מציאות חיים אחרת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חיפשתם שירותי טיפול זוגי ♥ ייעוץ זוגי ומידע על תהליכי ייעוץ או טיפול? לא יודעים באיזה יועץ זוגי לבחור? מכון פתרונות יעזור לכם להבין ולקבל החלטה לשיפור זוגיותכם

גיל 23? הוא ידידי, המצב שלך מצויין!!

כל החיים עוד לפניך, וזה - בדיוק הזמן לבצע שינויים.

עצם זה שכבר הבנת את המצב הנוכחי שלך, את הגורמים שמעכבים אותך מלהשיג את מטרותיך ולהגשים את עצמך, זה אומר שאתה במסלול הנכון!
    אני מניח שאם נכנסת לכאן, לפורום שעוסק בענייני אימון אישי וקואצ'ינג אז אתה מכיר קצת את העולם הזה ואת היתרונות שהוא יכול להעניק לך (במידה ולא צירפתי לך קישור) ולכן כל שאוכל להגיד לך בנקודה זו יהיה - המשך בדרך הזו ופנה לקבלת אימון אישי שיעזור לך הן בעניין הביטחון העצמי והן בבניית שאר היעדים והמטרות שלך.

בהצלחה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

פותח האשכול- אני אישית לא חושב שכדי לך להתייעץ עם פסיכולוג או כל גורם אחר שלוקח כסף..יכול להיות שאין לך באמת בעייה ואתה סתם מנסה "להשען" על איזה שהיא בעיה כדי "לסדר" לך את העיניינים בראש..

איך שאתה רואה את החיים, זה לא איך שאחרים רואים את החיים. תזכור את זה תמיד.

-פסיכולוג אחד יכול להגיד שיש לך ככה וככה..ופסיכולוג אחר יכול להגיד משהו אחר לגמרי..מה משווה ביניהם? ששניהם לוקחים 400 שקל לשעה על זיון מח שאתה יכול לעשות אותו הדבר עם עצמך או עם חבר מאד מאד קרוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חיפשתם שירותי טיפול זוגי ♥ ייעוץ זוגי ומידע על תהליכי ייעוץ או טיפול? לא יודעים באיזה יועץ זוגי לבחור? מכון פתרונות יעזור לכם להבין ולקבל החלטה לשיפור זוגיותכם

ובכן, יש אמת בדבריך ואם יש לבחור מי שישמע אותו, יכיל אותו, ויוכל להדריך אותו בצורה טובה שתסייע לו - מה טוב!
    אולם, לצערנו, לא תמיד יש לכולם את האנשים שעליהם הם יכולים לסמוך במאת האחוזים ולהשתפך בפניהם, מה גם שלא תמיד אותם אנשים יודעים כיצד לכוונם לכיוונים הנכונים שיסיעו להם לצמוח ולא לדעוך ולשקוע עוד יותר.
    אז נכון, אימון אישי עולה כסף, אבל דווקא בגלל זה המאמן האישי מחוייב לתהליך, למתאמן ולהצלחתו.
    שזה אומר 24\7 זמינות למתאמן (כדי להימנע ממצבים בהם אין למתאמן עם מי לשוחח או להתייעץ - מה שלצערנו לא תמיד קורה עם האנשים הקרובים אלינו)
    שזה אומר מקצועיות ומיומנות של המאמן שיכולה להדריך את המתאמן בבטחה אל עבר היחלצות ממשברים והגשמת מטרות ויעדים תוך עידוד, חיזוק ביטחון והעצמה אישית.

שוב, לא שולל את דבריך, רק מחזק את עמדתי בנושא.
    ותמיד - כל אחד מאיתנו רשאי לבחור את הדרך המועדפת עליו.

ברכת כל טוב!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect