קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] למה בעצם התחלתם לשחק?
    על ידי vicon בפורום Counter Strike
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 21-12-2008, 14:58
  2. [דיון] למה בעצם התחלתם לשחק?
    על ידי vicon בפורום Counter Strike
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-04-2008, 18:56
  3. [שיר]רגשות אשמה
    על ידי HellGuard בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 22:12
  4. למה לא החזירו לי עדיין תנקודות?
    על ידי שליחטא בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-02-2007, 17:55
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 57 מתוך 57

אז למה בעצם יש לי עדיין רגשות אשמה? - עמוד 4

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

כמה שאתה עלוב כשאתה מנסה לסובב את התמונה. אין חוק נגד נסיעה בכביש, לא טענו שכן. אבל מנהג של ברברים הוא לזרוק אבנים (ואף לתקוף) רכבים שכן עושים זאת והם אלו שעוברים על החוק. זאת לא כפיה אם לא ״מכריחים״? כלל ערוצי הטלביזיה מושבתים על פי הנחיית משרד התקשורת! עסק שיפתח את שעריו ביום הזה עובר על חוק מדינת ישראל, וצפוי לקנס ובעליו אפילו למאסר. אני אזכיר שוב שמדובר בחג דתי בלבד ואדגיש בפנייך שמדובר פה על כפייה דתית בפועל! אתה מנסה להישמע חכם, זה לא עובד לך, ואף אחד לא יסתכן להתניע את הרכב ביום הזה מאחר ותיקון רכב זה עסק יקר. יש סיבה שאף רכב לא זז בלי ליווי משטרתי ביום הזה.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    11
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    תחבורה ציבורית בשבת? אין לי!
    בשביל לטעום חזיר? צריך לטוס לחו"ל
    אסור לנסוע ומבטלים את הטלוויזיה ביום כיפור!
    מוחקים את כל הקומדיות מהטלוויזיה בצום הזה שהיה באב או משהו כזה..
    חתונה? עם רב!
    אבל אתה חי במדינת היהודים מה אתה רוצה?
    אף אחד לא יכניס אותך לכלא אם תאכל חזיר, ויש לא מעט מקומות שמוכרים בשר לבן ואפילו פירות ים.
    מותר לנסוע בכיפור - פשוט לא נהוג, זה שאין טלוויזיה ציבורית בכיפור זה כדי לכבד את היום הזה שיש לו משמעות היסטורית לעם היהודי.
    תחבורת ציבורית בשבת זו גם החלטה שאני עדיין לא שלם איתה בעצמי אבל זה לא מפריע לי עד כדי כך...
    חתונה במדינת היהודים זו חתונה כדת משה וישראל... אסור לנו לאבד את הזהות של המדינה ולשכוח למה הקמנו אותה...
    שוב, אני לא דתי ואני לא מסכים עם המון המון דברים שהרבה חרדים קיצונים מאמינים בהם, אבל אני עדיין יהודי וחושב שחשוב מאד לא לאבד את הזהות שלנו במדינה הזאת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    11
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    כמה שאתה עלוב כשאתה מנסה לסובב את התמונה. אין חוק נגד נסיעה בכביש, לא טענו שכן. אבל מנהג של ברברים הוא לזרוק אבנים (ואף לתקוף) רכבים שכן עושים זאת והם אלו שעוברים על החוק. זאת לא כפיה אם לא ״מכריחים״? כלל ערוצי הטלביזיה מושבתים על פי הנחיית משרד התקשורת! עסק שיפתח את שעריו ביום הזה עובר על חוק מדינת ישראל, וצפוי לקנס ובעליו אפילו למאסר. אני אזכיר שוב שמדובר בחג דתי בלבד ואדגיש בפנייך שמדובר פה על כפייה דתית בפועל! אתה מנסה להישמע חכם, זה לא עובד לך, ואף אחד לא יסתכן להתניע את הרכב ביום הזה מאחר ותיקון רכב זה עסק יקר. יש סיבה שאף רכב לא זז בלי ליווי משטרתי ביום הזה.
    אויש ילדון תקרא את ההודעה האחרונה שכתבתי בטח אין לך אפילו רישיון שאתה מבלבל את השכל, אם לא תיסע בבני-ברק או ירושלים לא יעשו לך כלום!!
    מפריע לך שיש יום אחד שמכבדים בו יהודים במדינת ישראל שהיא מדינת היהודים? יש מספיק מדינות שתקבלנה אותך, אולי עדיף שתהגר לשם! נמאס לי כבר מהפלצנות הילדותית הזאת שלכם!
    אתה לא יהודי?!?!

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

האמת שבהגדרה, אתאיסט. לך תלמד דמוקרטיה מהי. ומשפט ״לא טוב לך, אז תעזוב את הארץ״ הוא אנטי דמוקרטיה. בדמוקרטיה זה ככה: ״אם לא טוב לך, תציע לשנות״ מבין את ההבדל? לא אתפלא אם לא.
    מוזר לי שכל ״כיבוד יהודים״ הוא גם כפיית האחר. ושוב, ״לא נהוג״ בגלל אלימות פיזית של הפרימיטיווים במדינה, אין שום קשר ל״כיבוד היהודים״. אני ינסה לכתוב את זה בצורה שבתקווה תבין, כי אני שונא לחזור על עצמי: מי שלא ״ייכבד״ ויסע בכיפור ייספוג אלימות פיזית. וזאת אומרת שיש פה כפייה. בגלל ש״תכבד או שנרביץ לך״ זאת אלימות ולא כיבוד האחר. וכן, זה לא חוקי(!!!) אבל המשטרה לא יכולה לאכוף את זה. אתה ממשיך לחזור על טעויות ספציפיות בהבנה שלך, בושה לחינוך שקיבלת.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    11
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    האמת שבהגדרה, אתאיסט. לך תלמד דמוקרטיה מהי. ומשפט ״לא טוב לך, אז תעזוב את הארץ״ הוא אנטי דמוקרטיה. בדמוקרטיה זה ככה: ״אם לא טוב לך, תציע לשנות״ מבין את ההבדל? לא אתפלא אם לא.
    מוזר לי שכל ״כיבוד יהודים״ הוא גם כפיית האחר. ושוב, ״לא נהוג״ בגלל אלימות פיזית של הפרימיטיווים במדינה, אין שום קשר ל״כיבוד היהודים״. אני ינסה לכתוב את זה בצורה שבתקווה תבין, כי אני שונא לחזור על עצמי: מי שלא ״ייכבד״ ויסע בכיפור ייספוג אלימות פיזית. וזאת אומרת שיש פה כפייה. בגלל ש״תכבד או שנרביץ לך״ זאת אלימות ולא כיבוד האחר. וכן, זה לא חוקי(!!!) אבל המשטרה לא יכולה לאכוף את זה. אתה ממשיך לחזור על טעויות ספציפיות בהבנה שלך, בושה לחינוך שקיבלת.
    חחח אני קורא את התגובה שלך וצוחק!
    איזה חינוך קיבלתי? אני צוחק כי אתה כותב עם שגיאות כתיב של ילד בן 12 ואתה בא להעביר עלי ביקורת ולהגיד שאני טיפש לא מחונך?
    "אני ינסה" חחח זאת טעות של ילדים ביסודי נו באמת....

"לא טוב לך תעזוב את הארץ" זה לא משפט אנטי-דמוקרטי לפי הגדרתך, זה משפט שאומר שפה זאת מדינת ה-י-ה-ו-ד-י-ם ופה יש מעט מאד דברים שהממשלה יכולה לכפות על האזרחים שלה - אחד מהם הוא שיום אחד בשנה ביום כיפור לא יעבדו ולא ישדרו סרטים בטלוויזיה.
    לא - לא תוכל לשנות את זה, ואוי-ואבוי אם מישהו ינסה! אסור לנו לאבד את הזהות היהודי שלנו.
    מי שנוהג באלימות פיזית ושובר מכוניות ביום כיפור כי אזרח מימש את הזכות הדמוקרטית שלו לנסוע בכיפור מקומו ב-כ-ל-א! זה לא חוקי ואני לא מוצא איזכור אחד בדברים שאמרתי שמצדיק את ההתנהגות הברברית הזאת! אז אל תסלף את דבריי!

משהו נוסף, שאלתי אותך אם אתה יהודי, ענית לי שאתה אתאיסט זה רק מראה כמה אתה חסר השכלה!
    זה כמו שאני אשאל אותך מה השעה ותענה לי 30 מעלות.
    חתכו לך את הזין? אמא שלך יהודייה? אתה יהודי!! וזה בכלל לא משנה במה אתה מאמין ומי האלוהים שלך.
    נראה לך שאת היטלר זה עניין שאתה לא מאמין באלוהים?! היה שורף אותך יחד עם כל שאר היהודים.
    אתה לא יכול לברוח מזה ילדון, אתה יהודי.
    נערך לאחרונה על ידי Pinkomat; 10-08-2012 בשעה 20:10.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי Pinkomat צפיה בהודעה
    אבל אתה חי במדינת היהודים מה אתה רוצה?
    אף אחד לא יכניס אותך לכלא אם תאכל חזיר, ויש לא מעט מקומות שמוכרים בשר לבן ואפילו פירות ים.
    מותר לנסוע בכיפור - פשוט לא נהוג, זה שאין טלוויזיה ציבורית בכיפור זה כדי לכבד את היום הזה שיש לו משמעות היסטורית לעם היהודי.
    תחבורת ציבורית בשבת זו גם החלטה שאני עדיין לא שלם איתה בעצמי אבל זה לא מפריע לי עד כדי כך...
    חתונה במדינת היהודים זו חתונה כדת משה וישראל... אסור לנו לאבד את הזהות של המדינה ולשכוח למה הקמנו אותה...
    שוב, אני לא דתי ואני לא מסכים עם המון המון דברים שהרבה חרדים קיצונים מאמינים בהם, אבל אני עדיין יהודי וחושב שחשוב מאד לא לאבד את הזהות שלנו במדינה הזאת.
    אבל אסור למכור, מי שמגדל נקנס! רק בגלל שבספר מדע בדיוני אחד כתוב חזיר זה שיקסע.
    איזה מותר? מותר נכון, אבל יהרסו לך מכונית!
    שוב, למה אני צריך להתחתן לפי ספר מדע בדיוני?! למה זה לא פשוט? למה צריך סיבוך ולעשות חתונה דתית? סתם טמטום.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

טוב כל הבולשיט הזה שאנשים מפחדים לסוע ביום כיפור זה כמובן בלבולי ביצים ולא יותר. דתיים ביום כיפור נמצאים בבית כנסת ולא במארבים נגד מכוניות (מיותר לציין שלהרים אבן זה מוקצה אז בכלל להרים ביום כיפור זו לא אופציה מבחינת אדם דתי)
    מחצית מהאנשים שמגדיררים את עצמם חילונים צמים ביום כיפור, לא כי הם מפחדים שמישהו יבוא אליהם הביתה וירביץ להם.
    http://www.haaretz.co.il/misc/1.1558528

אני לא משתמש בצמדי מילים בשביל לסובב את הדיון, אתה משתמש בטענות חסרות כל תוכן בשביל לבטל את הדברים שאני אומר.

כל חג יהודי, כמו שכבר אמרתי, הוא גם חג לאומי וגם חג דתי כיוון שהלאום היהודי והדת היהודית הם בלתי נפרדים אחד מהשני.
    אני אתן דוגמאות כדי שלא תגיד שאני מדבר על דברים חסרי תוכן או כל תירוץ אחר.
    נתחיל מחגים מהתורה. חג פסח נניח הוא חג שכתוב בתורה והוא חג דתי כמובן לכל הדעות, הסיבה שאנחנו חוגגים את חג הפסח היא סיבה לאומית, יציאת מצריים.
    זאת אומרת, ברגע שיש חג לאומי לעם ישראל באופן אוטומטי מצוות החג הן מצוות ומנהגים שמקבלים אופן דתי אם בציווי האל או אם בציווי חכמים כמו למשל בחנוכה ובפורים. בפורים נניח, לא מוזכר שם ה' בכל מגילת אסתר, אין שום נס גלוי, לכאורה חג לאומי נטו. היום אין ספק שפורים הוא חג דתי, יש בו את מצוות קריאת מגילה ומשלוח מנות וכו' וכו'. שוב, חג שהוא לכאורה לאומי והוא גם חג דתי. נעבור לימינו אנו שאין לנו לא חכמים ולא ציווי מהתורה, אבל חגים לאומיים כמו יום העצמאות או יום שחרור ירושליים הם גם חגים דתיים שאני אישית לדוגמא אומר בהם הלל בתפילה. (אגב, גם אצל החרדים חג לאומי הוא אם ורק אם הוא חג דתי, כנראה שאצלם פשוט יום העצמאות ויום שחרור ירושלים הם לא זה ולא זה)
    הנסיון שלך להפוך חג לאומי-דתי כמו יום כיפור שמהווה יום של חשבון נפש לא רק כלפי האל אלא גם כלפי אדם לחבירו (ועוד מאורעות לאומיים שקרו באותו יום כמו ירידת משה מהר סיני ובטח עוד שאני לא זוכר) הוא מלאכותי, נוגד כל היגיון ומעבר לזה פשוט לא נכון. אתם צריכים להבין שלא ניתן לנתק את הלאום היהודי מהדת היהודית בשום צורה או אופן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    11
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    אבל אסור למכור, מי שמגדל נקנס! רק בגלל שבספר מדע בדיוני אחד כתוב חזיר זה שיקסע.
    איזה מותר? מותר נכון, אבל יהרסו לך מכונית!
    שוב, למה אני צריך להתחתן לפי ספר מדע בדיוני?! למה זה לא פשוט? למה צריך סיבוך ולעשות חתונה דתית? סתם טמטום.
    מה החזיר קשור ליום כיפור? זה דיון אחר לגמרי ואני גם חושב שאף-אחד לא יכול לכפות עלינו לא לגדל חזיר
    ושוב, גם החתונה זה נושא בפני עצמו שלא קשור ליום כיפור... וכבר אמרתי את דעתי עליו בהודעות קודמות..

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

מה החזיר קשור ליום כיפור? זה דיון אחר לגמרי ואני גם חושב שאף-אחד לא יכול לכפות עלינו לא לגדל חזיר
    ושוב, גם החתונה זה נושא בפני עצמו שלא קשור ליום כיפור... וכבר אמרתי את דעתי עליו בהודעות קודמות..
    מקבלים קנס על גידול חזיר למטרות מאכל..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אחי תחייה את החיים, החיים נועדו כדי לחיות אותם לא כדי לחיות ברגשות אשם...

PureToxic
    אורח

לכל אחד יש רגשות אשם
    שהוא חושב רגע אין ה' ואתה חושב לך איך אתה יכול לחשוב כזה דבר
    אני בתקופה שאני מאמין אבל בתוכי אני יודע שאין ה'
    לגבי הצום לא יזיק לצום פעם בשנה זה לא יהרוג אותך

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

תראה את ההודעה האחרונה שכתבתי, ברור שאני מגנה כל התנהגות של קיצוניים דתיים ששוברים מכוניות, אנשים כאלה מקומם בכלא!
    אף אחד לא יכול לכפות עלייך לשמור או לכבד מסורת זה פשוט נהוג בכל חברה מערבית הגונה ונורמלית.
    לנסוע זה לא נהוג ויסכימו הרוב שזה סוג של זלזול וחוסר כבוד ליום הזה, לצום זה כבר עניין אישי, אף אחד לא יכול לכפות עלייך סגפנות.
    ותסלח לי, אבל אם ישנם אנשים שחושבים על לנסוע בכיפור אבל לא עושים את זה מפחד שישברו להם את האוטו אז כואב לי שיש אנשים כאלה שלא מוכנים יום אחד לכבד את החברה שהם חיים בה. זה לא אנשים שהייתי רוצה להיות בסביבתם.
    אני לא מבין איך זה פוגע בך/באמונה שלך/בציבור הדתי אם אני נוסע במכונית ביום כיפור?

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,200 | הודעות: 8,199,793 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect