קניתי אייפון ארבע אס חדש, בלי פריצה. אפשר להעיף תמרימבה איכשהו בלי לפרוץ ולאיזה שיר שאני בוחר?
קניתי אייפון ארבע אס חדש, בלי פריצה. אפשר להעיף תמרימבה איכשהו בלי לפרוץ ולאיזה שיר שאני בוחר?
|
|
אתה מתכוון לשנות את הצלצול לצלצול אחר? אם כן, תוכל לעשות זאת דרך ההגדרות > צלילים > ושם לשנות את זה.
תסתכל שנייה ימינה.............................................................................אמרתי ימינה!
כן אבל לא באלי תצלצולים המעפנים שלהם אני רוצה מוזיקה כמו בפלאפון נורמאלי
דרך האיטיונס
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
שמע בוא נגיד יש לך שיר באייפון שתרוצה שיהיה צלצול
תגרור אותו מהאייפון (באיטיונס, או מהמחשב זה לא משנה) לLibrary למעלה בצד שמאל
תלחץ על Music ב-Library (לא באייפון) תלחץ עם לחצן ימני על השיר שאתה רוצה לעשות ממנו צלצול ותבחר ב-Get Info
לך ללשונית Options ותסמן בוי Start Time ו-Stop Time ותקבע את הזמן שהצלצול יתחיל והזמן שהצלצול יסתיים. אסור שהצלצול יהיה מעל 30 שניות!
אחרי שעשית את זה תלחץ OK, תלחץ שוב על השיר עם לחצן ימני ותבחר Create AAC version
הקובץ שיווצר יהיה באורך 30 שניות (או פחות תלוי כמה בחרת) ואתה תראה אותו מתחת לשיר המקורי, תלחץ עליו עם הלחצן הימני ואז תבחר ב-Show In Windows Explorer. יפתח לך חלון והקובץ יהיה מסומן, הוא אמור להיות בסיומת m4a, תגרור אותו לשולחן עבודה ואז תשנה לו את הסיומת לm4r
אחרי ששינית את הסיומת, תמחק את הקובץ שנוצר מהאיטיונס ותגרור את הקובץ החדש לאזור ה-Library בצד שמאל למעלה
אתה תראה שתיווצר לך לשונית Ringtones, כנס אליה, אתה תראה שם את הצלצול
משם פשוט תגרור אותו לאייפון ואתה תראה לשונית Ringtones גם באייפון
זה נראה מסובך אבל האמת שזה תהליך של 30 שניות כשמתרגלים חח
נערך לאחרונה על ידי eriK; 12-08-2012 בשעה 19:40.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
תוריד את האפליקציה הזאת.
תסתכל שנייה ימינה.............................................................................אמרתי ימינה!